Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poznać faceta na siłowni ?

Polecane posty

Gość gość

wielu ich tam jest może się da kogoś poznać

Gość gość
i znowu misio1 nie no

Spokojnie :). x Post napisałem językiem, który powinnaś zrozumieć, bez użycia słownika :P.

Gość gośćGG
tak, prosty to język, a nawet prostacki

Gość gość
Nie słuchaj chama. spróbuj normalnie zagadać. Pod prysznicem może ;)

>>>tak, prosty to język, a nawet prostacki<<< x Taki właśnie miał być :P. x Faktycznie :P. x Pod męskim prysznicem, przynajmniej obejrzy wyposażenie :P.

Gość gośćGG
a powód użycia takiego języka ?

Gość gość
Widzisz misiek ty jesteś stary cham i prostak a z kobietami trzeba subtelnie. Prysznic może być damski :classic_cool:

A napisałem wg Ciebie coś wulgarnego ? x Przypadkowe wpadnięcie, na leżącego faceta, jest najbezpieczniejszym sposobem, zwrócenia na siebie, jego uwagi. Przynajmniej nic Ci na głowę nie spadnie :D, ani facet Cię nie przygniecie :D. x Inteligentny człowiek, to właśnie wyczytałby z mojego posta. A jak ktoś wyobraźni nie posiada, to już nie moja wina :P.

>>>Widzisz misiek ty jesteś stary cham i prostak a z kobietami trzeba subtelnie. Prysznic może być damski<<< x A pod nim facet, którego chce poznać :p :P :P.

>>>widze misio znowu obraża kobiety<<< x Witaj rencisto :P. x Jak Ci idzie oszczędzanie do nowej renty ?

Gość gość
Ja napisałem że jesteś cham i prostak. O wulgarności nie pisałem, ale możliwe , że też jesteś. Teraz już wiem czemu chcą cię tylko stare, grube baby :P

Problem w tym, że wcale nie stare :( i raczej szczupłe :(. x Przepraszam za niedyskrecję, ale czy to Ty chcesz poznać, tego faceta na siłowni ?

Gość gość
Nie. Nie ja . Ja tylko doradzam jak i gdzie do tego faceta zagadać. Wychodzi, że na dokładkę mało rozgarnięty jesteś :D

Rzeczywiście jestem za mało rozgarnięty, by wpychać dziewczynę pod męski prysznic :P. x Podziwiam Twoją spostrzegawczość i inteligencję :P.

Gość gość
Oj Misiaczku,Misiaczku. Wszyscy jadą tu po tobie jak po brej suce, tak żeja chyba sobie daruję. Nie kozacz , bo biedaku chodzisz co najmniej dwie ligi niżej i po co ci to? Uznajmy, żeogłaszam dziś sezo ochronny na Misia a ty tłumacz to sobie jak chcesz. Tylko się nie przeceń :P Pa

Gość gość
Aha Z dowc**em też masz nie po drodze ;)

Na jakiegoż spostrzegawczego :P, inteligentnego :P i łaskawego :p interlokutora, dane mi dziś było trafić :D. x A Niderlandów mi Waść, na pocieszenie nie darujesz :P ?

Gość gość
Nie ale wstydu ci zaoszczędzi :D :D :D

Gdybym nie wiedział ilu idiotom i spamerom, naraziłem się na tym forum, to może by mnie ten hejt zastanowił.