Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezenty dla dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam sie co dac dziewczynie na prezenty na swieta, poprosze o porady, niestety budzet mam slaby tylko okolo 500 zl bo nie udalo sie znalezc pracy, w tej chwili mam okolo 10 pomyslow ale chce 20-30: rekawiczki myszka do komputera sluchawki ciekawa ksiazka szalik, czapka kalendarz duza czekolada zrobiona w domu nutella zrobiona w domu w sloiku cukier waniliowy robiony w domu model wiezy porcelanowej z papieru i kartonu napiszcie jesli ktores z ww. jest ewidentnie bezsensowne i podawajcie tez wlasne pomysly, mam jeszcze troche czasu.

Gość gość
I z tegoż to powodu nie możesz spać? :(

Gość gość
to prawda, nie moglem spac jakis czas, ale niedlugo ide, i nadal nie wiem co kupic

Gość gość
wiem ze nie jest dobrze, mam jeszcze 2 tygodnie i dlatego pytam o inne pomysly

Gość gość
Nie kupuj ciuchów! Mojemu facetowi jeszcze nigdy nie udało się trafić w mój gust. Perfumy to też ryzyko, bo możesz kupić zły zapach, a jak kupisz jej takie jak zawsze, to z kolei żadna niespodzianka. Książka to zawsze dobry wybór. Jeszcze nie trafiłam na taką która nie byłaby warta doczytania do końca. Do tego jakieś czekoladki i tyle. Myślałeś o zabraniu ją do kina np. 1 dnia świąt? Ja zabieram chlopaka na Gwiezdne Wojny, bo wiem, że je uwielbia. To też dobry pomysł jeśli twoja partnerka lubi kino.