Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MYSIA CO TAK OD SAMEGO RANA WARIUJESZ CIPCIO???

Polecane posty

Gość gość
WYYPIEDALAJ PIJAK WYPIERDAAALAJ !!1!!1!

Kurwa ktoś się podszywa i nie wie co ja odczuwam, mam ochotę zniknąć, zabić się... nie wie troll, że robi mi dużą przykrość przez tego parszywego gnoja wszyscy mają mnie za nic, nawet tutaj wszyscy mają mnie w d***e, w realu w d***e... Koniec z tym życiem. Chuj z tym wszystkim.... Mam to w nosie... Jestem nieszczęśliwa k***a mać j****a trauma ciągnie się w nieskończoność

Gość gość
SmakoszoPijak się podszywa chuj jeden:D

Gość wredny          małpiszon
Syśka nie dramatyzuj cipcio:D:classic_cool:

Gość gość
Małpa ty k***o:(

Myslasysia dziś No spójrz na mnie k/u/r/w/o. i powiedz, kogo widzisz? Dzieciaka z ulicy? I co? Jeszcze się nie dziwisz? Dobrze wiem, że stojąc przed Wami, nikt z nas nie wygra, takim nie dajecie szansy. Najchętniej pozbyć się bydła. Takich załatwia się krótko. To miejsce nie dla mnie. No co?! Nagrodzisz mnie wódką? Ja też dzieckiem Boga, lecz spostrzegasz mnie jak wroga., Jakbym zabiła Ci rodzinę. No czym Ci winię? Tym, że chcę wyrwać się z getta? :D

Gość gość sylwia
Z takim słownictwem to nikt u mnie nie ma szans!I nie jestwm żadna mysz.!Szanse ma tylko ten ktory lubi moje dzieci i nie atakuje ich i nie narusa ani mojej ani ich prywatnosci.Tak więc Tomasz.Marcin.Mateusz.!zamknijcie wrescie te swoje japy i zacznijcie sie zachowywać jak ludzie a nie jak chamy.