Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawlieeet

Jakie zwierze domowe polecacie?

Polecane posty

Gość lawlieeet

Mam juz w domu psa duzej rasy ktorym sie bardzo dobrze zajmuje. Ostatnio zastanawialam sie nad kupnem kolejnego pupila gdyz bardzo lubie zwierzeta. Mialam juz w dziecinstwie chomika, swinke morska i krolika, ale zadnego z nich nie chce po raz kolejny, zwlaszcza tego srodkowego :) Interesuja mnie gady ale nie jestem pewna na 100% czy wytarczylo by mi pieniedzy na utrzymanie w przypadku weza karmienie szczurami itd. Prosze o odpowiedzi :D

Gość gość
może jakiegoś dwunoga?

Gość gość
Szczurek domowy! Tanie w utrzymaniu i baaaaaaaardzo inteligentne ;)

Gość lawlieeet
Szczury mi sie tez bardzo podobaja :) A co sadzicie o ptaszkach? Kanarki np?

Gość gość
nigdy nie kupuj papugi serio skrzecza caymi dniami jakby byly chore

Gość gość
jak jesteś taka ustawiona to dokarmiaj biedne, bezdomne koty, które teraz są skazane na męki zimna i głodu, dobrze ze o tym myślisz ale POMAGAJ zwierzakom a nie baw się nimi

Gość lawlieeet
Ale chyba kazdy dokarmia bezdomne koty. W tym rowniez ja. Ale poza tym chcialabym jakies zwierze domowe ktore bedzie wlasnie moje ekhmm i nie bawie sie zwierzetami, skad takim pomysl? ;)

Gość gość
Polecam szynszyla!!!!!! Poczytaj o nich sa cudowne :D

Gość gość
najlepszy myszoskoczek nie pije można zamknąć w klatce albo puścić po domu kupa nie śmierdzi można nauczyć go robienia w mysiej kuwecie jest mały

Gość gość
hej to ty masz chlopaka z Niemiec?

Gość lawlieeet
Ojejku nie wiem juz sama :) O szynszylach kiedys duzo czytalam a myszoskoczek to dla mnie nowosc :) Chlopa Niemca? Tak, to ja. :D

Gość lawlieeet
*chlopaka

Gość netaleae
Hej lawlieeet! Wspominalas o gadach. Ja sama hoduje gekony lamparcie i calym swym serduszkiem polecam je :D Nie sa zbyt wymagajace rzadko sa z nimi problemy siedza grzecznie w terrarium sa sliczne ich akurat nie trzeba zywic szczurkami. :)

Gość gość
myszka :)

Gość gość
polecam kota, jak weźmiesz malucha, to się podporządkuje psu

Gość gość
ja mam fajnego ptaszka :)

Gość lawlieeet
Ej z tym kotem to nie glupi pomysl :) Pies mialby przyjaciela a poza tym moj chlopak bardzo lubi koty :)

Ja też mam pieska, 4 miesięcznego szczeniaczka. Ostatnio mi się biudlek pochorował z powodu nieodpowiedniej diety. Byłem z nim u weterynarza i kazał mi odstawić gotowanie dla pieska i pokarmić przez jakiś czas suchą karmą. Za dużo tego na rynku więc wybrałem to , co wydawało mi się najlepsze czyli Pedigree. Po kilku dniowej kuracji piesek wrócił do siebie, czuje się lepiej niż wcześniej, ma mnóstwo energii, dobra karma zrobiła swoje i przy niej już zostanę. Gdybyście mieli jakieś problemy to też wam polecam. I zastanawiam się nad kompanem dla tego małego urwisa...

Gość gość
patyczaka

Gość gość
pomysł z kotem jest naprawdę dobry, musisz tylko pamiętać żeby nie był zbyt malutki, bo my właśnie takiego kupiliśmy, na bazarku i gdyby nie pomoc weterynarza z www.agrowet.com.pl, to pewnie nie przeżyłby. Został zbyt wcześnie zabrany od kotki i kompletnie nie potrafił jeść. Weterynarz nauczył nas jak mamy karmić kotka i dawał mu zastrzyki wzmacniające.

Gość gość
Koty. Wspaniałe, piękne, niezależne zwierzęta. Potrafią nawiązać prawdziwą przyjaźń z psem, jeśli dzielą z nim dom. Polecam!

Gość gość
Ten weterynarz z agrowet swoim leczeniem zabił mi psa. Nikomu nie polecepam

Gość gość
Przykre,cześć weterynarzy to nieuki,zwłaszcza na wsi i w małych miastach.U mnie leczyli kota nie na to,co trzeba.Dopiero w klinice kota utratowali,a wiejskie męczyzwierze psują tylko powietrze

Gość gość
Żadne zwierzę domy są dla ludzi a nie dla zwierząt. Do tego zawsze gdy są zwierzęta są pasożyty w organizmie człowieka!

dlaczego nie świnka morska? mam 2 i są takie kochane :) Gady? Hm... nie było by Ci szkoda dawać takiemu wężowi myszki albo szczura na pożarcie? A myślałaś np o żólwiu? albo jakiś ptaszek, papużka albo np. zeberka. Ja gdybym miała warunki i kasę to bym pozwoliła sobie na jakiegos konia albo kucyka :)

Gość gość
Skunksa.

Gość gość
Temat dość stary, pewnie już coś ma:-P

Gość gość
Ja zawsze marzyłam o zółwiu ale boje się tych pasorzytów które żłówie przenoszą. Zapytałam się swojego weterynarza z Piły z Maieszka 1 czy jest mozliwośc wykonania takich badań jak ise już takiego żółwika ma.... powiedział że tak wiec się chyba zdecyduję na zakup.

Gość gość
Lwa albo tygrysa