Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hajksdsad

Czytałam że idealny wzrost dla kobiety to 175 a dla mężczyzny 188. Mam mniej

Polecane posty

Mam mniej to smutne, moja koleżanka tyle ma i ma duże powodzenie, ma chłopaka, jest bardzo szczupła ( ale nie anorektyk), ma długie falowane włosy, wszyscy jej mówią że jest ładna, wysoka, szczupła. Mój kolega ma 188 i też uchodzi za atrakcyjnego.

Gość gość
Ja mam 188, przy tym 83kg masy ciała, same mięśnie. Do tego brunet z własnym domem, samochodem, bez dzieci, nie pijący, nie palący, pracowity, potrafi coś ugotować, potrafi kochać, nie zdradza, do tego od pewnego czasu sam. A ma 32 lata:D

Gość gość
Ja mam 170 cm, jestem kobietą. Jak obserwuję otoczenie, widzę że mało, która kobieta ma tyle. Owszem, zdarza mi się spotkać sporo wyższą od siebie dziewczynę, ale ogólnie na co dzień czuję się wysoka i nie zawsze jest to komfortowe uczucie. Dlatego wątpię, czy 175 cm dla kobiety jest takie idealne. Ja bym chciała mieć ok. 165 cm. Średnie kobiety mają najlepiej, a tak naprawdę wszystko zależy od proporcji. Nieraz ciężko o dobre proporcje u bardzo niskiej czy bardzo wysokiej kobiety, ale zdarzają się takie, u której niski albo wysoki wzrost jest sporym atutem.

Gość gość
eee, nieśmiały, to kiedyś byłem, teraz po prostu nie ma tylu okazji, żeby kogoś poznać, bo życie studenckie się skończyło ale wierzę, że spotkam niedługo, w sumie niedawno dopiero się wyleczyłem po dość długim związku tak, czy inaczej dzięki:)

Gość gość
kurd**ello

gość dziś to prawda że 175 to idealny wzrost dla dziewczyny a 188 dla chłopaka bo tyle prawie zawsze mają miss i missterzy świata czyli najładniejsi ludzie świata, być może masz więcej niż 170 ( czasami ludzie się źle mierzą) . Piękne to co wyjątkowe a nie przeciętne, pospolite. Jesteś pesymistkom wiec gdybyś miała inny wzrost to też być narzekała a optymista będzie często wesoły. Przeciętna Polka MŁODA, która już nie rośnie ma prawie 170 a MŁODY Polak który już nie rośnie ponad 180 ( lekarz mówił że mężczyźni po 18 rosną kilka cm) ale to nie oznacza że takich ludzi jest najwięcej to jest tylko średnia

inaccessible89 dziś to prawda że 175 to idealny wzrost dla dziewczyny a 188 dla chłopaka bo tyle prawie zawsze mają miss i missterzy świata czyli najładniejsi ludzie świata, być może masz więcej niż 185 ( czasami ludzie się źle mierzą) . Piękne to co wyjątkowe a nie przeciętne, pospolite. Przeciętna Polka MŁODA, która już nie rośnie ma prawie 170 a MŁODY Polak który już nie rośnie ponad 180 ( lekarz mówił że mężczyźni po 18 rosną kilka cm) ale to nie oznacza że takich ludzi jest najwięcej to jest tylko średnia. Patrz tylko na młodych co już nie rosną a zobaczysz że są wyżsi od swoich dziadków, rodziców, nastolatków.

idealna różnica w związku to 10 cm , według gustu ludzi czyli jeśli najwiecej mężczyzn ma wzrost ponad 180 i pewnie tak jest to dziewczyny co mają ponad 170 mają największe powodzenie i Ci mężczyźni też dlatego moja koleżanka i kolega mają powodzenia mają 175, 188. Osoby za wysokie np siatkarki one mają koło 190 cm i siatkarze oni mają koło 2 metry

Gość gość
Owszem, czasami ludzie źle się mierzą. Nieraz przy mierzeniu się starają się jak najbardziej wyciągnąć, głowę unoszą maksymalnie do góry, nawet stają lekko na palcach, co daje zawyżony wynik.

gość dziś to prawda często się tak zdarza, ale czasami wynik jest zbyt mały bo ktoś nie stał wyprostowany bo np się zamyślił, lub pomiar był szybko wykonywany

Gość gość
Mam 174 i to jest tragedia, faceci ktorych spotykam są niewiele wyżsi i maja z tym problem. Mało jest facetów wysokich w Pl. Zresztą dziewczyny też są niskie

ludzie wydają się wyżsi niż są bo noszą buty na bardzo grubych spodach nawet 5 cm i mężczyźni też, jak widać wzrost to zaleta

Gość gość
tragedia k***a 🖐️

Gość gość
Raczej ludzie zawyzaja wynik niz zanizaja. Poza tym ile sobie odejma? 1-2 cm. To żadna roznica

gość dziś Nie prawda przeciętny młody Polak który już nie rośnie ma ponad 180 cm, mężczyźni rosną kilka cm nawet po 18-nastce, tak mówił lekarz czyli to prawda. Przeciętna młoda Polka ma prawie 170 cm. Idealna różnica w związku to 10 cm według gustów ludzi. Może masz więcej cm lub miałaś pecha i spotkałaś takich ludzi. Polska ma średni wzrost, na pewno nie jest niska jak Cyganie ale wysoka jak Holendrzy, Skandynawowie też nie i ludzie wydają się wyżsi niż są bo noszą buty na grubych spodach mężczyźni też bo wzrost to zaleta. Może jesteś pesymistkom i dlatego tak piszesz i Ci się pewnie wydaje że jest mało wysokich mężczyzn i też być może spotkałaś jakiś nie fajnych. U mnie w klasie jest 10 chłopaków Paweł, Mateusz, Dominik mają koło 190 Łukasz, Michał, Mateusz, Kondrat ponad 180 Albert 170 Dominik , Bartek ponad 160 Paweł koło 190 i Marcelina 175 uchodzili na najładniejsze osoby, mieli powodzenie drugie połówki a moja koleżanka Ola ma 160 cm nie miała chłopaka i nie ma powodzenia

gość dziś nie tragedia bo Nie prawda przeciętny młody Polak który już nie rośnie ma ponad 180 cm, mężczyźni rosną kilka cm nawet po 18-nastce, tak mówił lekarz czyli to prawda. Przeciętna młoda Polka ma prawie 170 cm. Idealna różnica w związku to 10 cm według gustów ludzi. Może masz więcej cm lub miałaś pecha i spotkałaś takich ludzi. Polska ma średni wzrost, na pewno nie jest niska jak Cyganie ale wysoka jak Holendrzy, Skandynawowie też nie i ludzie wydają się wyżsi niż są bo noszą buty na grubych spodach mężczyźni też bo wzrost to zaleta. Może jesteś pesymistkom i dlatego tak piszesz i Ci się pewnie wydaje że jest mało wysokich mężczyzn i też być może spotkałaś jakiś nie fajnych. U mnie w klasie jest 10 chłopaków Paweł, Mateusz, Dominik mają koło 190 Łukasz, Michał, Mateusz, Kondrat ponad 180 Albert 170 Dominik , Bartek ponad 160 Paweł koło 190 i Marcelina 175 uchodzili na najładniejsze osoby, mieli powodzenie drugie połówki a moja koleżanka Ola ma 160 cm nie miała chłopaka i nie ma powodzenia

Gość DragonKissNeverMiss
Kolejne statystyki z d**y? Weź narysuj jeszcze wykres do tego :D 🖐️

DragonKissNeverMiss dziś nie masz racji, lekarz opierał się badaniami naukowymi i ma rację bo ja to zauważyłam w obserwacjach ludzi

Gość gość
Idąc tokiem twojej wypowiedzi... Mam 174 malo która jest wyższa, na większość patrzę z góry czyli to nie roznica 5 cm a co najmniej 10! Większość dziewczyn siega mi do ramienia! Faceci tak samo, są mniej więcej mojego wzrostu. Obracam się w duzym mieście. Ludzie kłamią co do wzrostu dlatego są takie statystyki. Poza tym ile ty masz lat ze ludzi oceniasz po wzroście? Chlopaki rosną najwięcej w 15-17 rz, pozniej jeżeli coś to centymetr czy dwa. A zazwyczaj w ogóle bo pojawiają się papierosy czy alkohol. I sprawdź definicję slowa pesymista

Gość gość
Dragon - zaraz Cię nazwie trollem i rzuci tłumaczenie tego słowa :p

Gość gość
Ile masz wzrostu? 160? Nie łudź się że urosniesz jeszcze z 10 cm. Dziewczynki najwięcej rosną do 1-2 klasy gimnazjum

gość dziś 1. Ludzie byli mierzeni a nie mierzyli się sami wiec nie mogli kłamać, lekarz opowiadał o tym. 2. Lekarz powiedział że mężczyźni rosną kilka cm nawet po 18. To logiczne że lekarz ma rację a nie Ty bo większą wiedzę. 3. Lekarz opierał się na badaniach a nie na wymysłach. 4. Pesymista to ktoś kto nie widzi świata realnie tylko pesymistycznie czyli np uważa że jest mało wysokich mężczyzn a tak naprawdę jest dużo itd 5. Być może masz więcej cm lub jesteś pesymistom lub piszesz głupot. 6. Lekarz ma rację że przeciętny młody Polak który już nie rośnie ma ponad 180 cm a przeciętna młoda Polka ma prawie 170, widzę to obserwują ludzi. U mnie w klasie jest 10 chłopaków Paweł, Mateusz, Dominik mają koło 190 Łukasz, Michał, Mateusz, Kondrat ponad 180 Albert 170 Dominik , Bartek ponad 160 Paweł koło 190 i Marcelina 175 uchodzili na najładniejsze osoby, mieli powodzenie drugie połówki a moja koleżanka Ola ma 160 cm nie miała chłopaka i nie ma powodzenia. Idealna różnica w związku według gustu ludzi to 10 cm. Miss mają ponad 170 i misterzy ponad 180 czyli najładniejsi ludzie świata. 7. Być może miałaś pecha i poznałaś dziwnych ludzi. Piszesz o paleniu itd być może kolegujesz się z patologiom, koledzy mojej koleżanki która pali, śpa faktycznie mają koło 166 cm a moi koledzy ze studiów są wysocy i moich koleżanek ze studiów też. 8. Byłam w dużym mieście Kraków, i tam są ludzie bardzo wysocy , tam nawet widziałam wysokich Chińczyków.

gość dziś To że tak napisałeś nie oznacza że nie jesteście tr)olami a pewnie jesteście bo w TV mówili że w Polskim internecie jest dużo tr)oli w internecie są wredni ludzie takich nie znam w realu, moi znajomi nie maja tu czasu siedzieć, tu są pewnie patologie, narkomani na głodzie co piszą głupoty

gość dziś Lekarz mówił że wzrost można zmienić w każdym wieku w każdym kierunku. Nie chce mi się o tym pisać, możesz poszukać więcej into ale ostrzegam długo się szuka.