Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hajksdsad

Czytałam że idealny wzrost dla kobiety to 175 a dla mężczyzny 188. Mam mniej

Polecane posty

Gość gość
ja mam 175cm. io chodzę w szpilkach oraz jestem szczupłą osobą i dobrze mi jest z tym

Gość gość
Może dlatego że Chińczycy są wysocy? Dużo z nich jest koszykarzami

Gość gość
dziewczynki rosną najwiecej do pierwszej miesiączki.

gość dziś znaczy nie wiem czy to byli Chińczycy byli żółci, a żółci są niżsi od białych a Ci byli nie tak wysocy jak biali ale i tak wysocy i oni są rzadko koszykarzami, ale czarni często. gość dziś moja koleżanka ma 175 cm jest szczupła wysoka, kolega ma 188 i też szczupły uchodzą za najładniejsze osoby, zazdroszczę im tego i pewnie wielu ludzi też

Ludzie w internecie są bardzo zazdrośni dlatego hejtują tu mojego kolegę który jest szczupły ma 188 i koleżankę która ma 175 i jest szczupła, ale to wynika z tego że im zazdorszczą ja im też zazdroszczę tego że uchodzą za ładnych mają powodzenie ale nikog nie hejtuję

Gość gość
Jezus Maria drugie wcielenie Agatki. A nawet gorszy koszmar. Kochaniutka o Krakowie to mi nie mów bo jestem tam codziennie i widzę na uczelni (z tymi bykami co robisz nie zdalabyś matury, więc jeśli chcesz wiarygodnie trollowac powinnaś udawać gimnazjalistkę) kurduple. I prawie 170 to może byc nawet 165. Trollowac trzeba umieć, a ty robisz to strasznie żałośnie.

gość dziś Ja nie tr)oluje , piszę prawdę , bo umiem to udowodnić już to zrobiłam w poprzednich komentarzach. Czyli z tego wynika że to Ty tr)olujesz. Błędy robię z pośmiechu.

gość dziś 165 to nie prawie 170 i tu znów pokazujesz że jesteś tr)ole bo piszesz głupoty, np 168, 169 to prawie 170

Gość gość
Dobry wzrost dla kobiety to tak 165-175 Nie niższy, figura może być "szeroka" juz przy lekkiej nadwadze, przy otylosci i figurze gruszki lub jablka, kobiety wygladaja jak kule, i nie wyższy, nie kazdy nadaje sie na modelke i az tak wielu bardzo wysokich facetow nie ma.

Gość gość
Mam 178 cm wzrostu, mieszkam w "dużym mieście Krakowie" i wyższego od siebie faceta (choćby te 188) poszukuję usilnie od kilku dobrych lat... O kant d**y potłuc te Wasze teorie :p Faceci to kurduple w większości.