Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga9992

Objawy ciąży czy zwiekszona prolaktyna ?

Polecane posty

Gość Aga9992

Witam serdecznie Wiem ze jest wiele takich tematów ale chciałabym opisać swoje objawy aby rozwiać swoje watpliwości . Poszłabym do lekarza ale jest sobota , ja codziennie pracuje i brak mi czasu :(( ale w poniedziałek zmobilizuje sie i pojde . Do rzeczy : Za 4 dni powinnam dostać miesiączkę , ale od 10 dni czyli od owulacji mam wyjątkowo twarde i bolące piersi. Wczoraj ode ścisnęłam sutek tu wyleciała kropla białego płynu . Z tego co wyczytałam , to moze to byc podwyższona prolaktyna . Nigdy nie miałam czegos takiego . I pytanie czy moze to byc jeden z objawów ciąży czy raczej powód do zmartwienia ze moze to byc przeszkoda do zajścia w ciąże . Dodam ze chcielibyśmy z partnerem miec juz dziecko . Do tego jestem przeziębiona i moja temperatura ciała to 36,2-36,4 . Bardzo sie stresuje :(

Gość Aga9992
Dodatkowo od owulacji jestem strasznie rozdrażniona . Wszyscy mnie wkurzają i nie moge pohamować złości

Gość gość
Stawiam na prl. W ciąży niebm tak szybko siary a przy prolaktynie wydziela się prawie cały czas. Ja przez to dziadostwo nie mogłam zajść i dopiero jak się w miarę unormowala to się udało.

Gość Aga9992
U mnie mimo ze była to tylko mała kropelka to bardzo sie zmartwiłam. I tez dziwie sie ze nie zachodzę w ciąże . Wiec koniecznie zrobię badania .

Gość gość
prolaktyna za wczesnie na mleko zbadaj poziom hormonu