Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest mi cholernie smutno nigdy nie byłem w związku mam 25lat

Polecane posty

Gość gość

żadna mnie nie chciała

Gość gość
Szukaj, znajdzie się taka, która zechce :) I nie uzależniaj swojego szczęścia od innego człowieka(partnerki), bo nigdy go nie znajdziesz.

Gość vvisienka
zaczepiaj laski na Tinderze, skąd jesteś ? By znaleźć kogoś trzeba się bardzo postarać, szczególnie faceci. Kobiety obecnie są bardzo samodzielne, a co za tym idzie bardzo wymagające. Ale niektórym się udaje.

Gość gość
Jesteś dziwny

Gość gość
mam 30 i tez nie mialam faceta , wiec przebilam cie :p uszy do gory , bedzie ok

Gość gość
próbowałem ale każda wymaga modela to w jaki sposób mam być w związku :( mam poważny wiek bo jak się nie ogarnę zostane starym kawalerem.

Gość gość
Mi też leci 25 rok życia i nie byłem w związku. Nie całowałem się, seksu zero. Kiedyś cipki kuzynki dotykałem jak miałem z 8 lat. Tylko, że ja już nie czuje takiego pociągu do kobiet, tzn nie mam już w sobie tej młodzieńczej naiwności na miłostki itp. Dlatego chyba nawet nie potrafiłbym się otworzyć na dziewczyny, kobiety.

Gość Anielkawlkp
Autorze, nie poddawaj się! :) Może po prostu wyjdź do ludzi, znajdź jakieś hobby, pasję, na pewno masz jakieś koleżanki (chociażby z pracy), wyjdź na piwko, cokolwiek :)

Gość gość
gość dziś Ja nawet się nie całowałem zero kompletnie myślałem, że da się wytrzymać kilka lat w samotności ale się za bardzo pomyliłem.

Gość gość
Nawet nie wiecie jak trudno być w związku jak cie żadna nie chce.

Gość gość
No nie mów że na całym świecie żadnej laski nie ma dla Ciebie ?

Gość gość
gość dziś Prawdopodobnie nie ma.

Gość gość
Na pewno jest! Tylko nie możesz się poddawać :(

Gość gość
Ja nawet się nie całowałem zero kompletnie myślałem, że da się wytrzymać kilka lat w samotności ale się za bardzo pomyliłem. xxx xxx x Ja też napisałem, że się nie całowałem. Tylko wiesz, mi nie sprawiłoby to już takiej radości, przyjemności, może dlatego że mam już swoje lata i takie rzeczy powinienem robić jak byłem nastolatkiem a nie jako dorosły chłop.

Gość gość
nie ma nic gorszego nic desperacja i frustracja,znajdz sobie hobby i cel w życiu

Gość Anielkawlkp
Autorze, a może po prostu masz za niską samoocenę i jesteś zbyt krytyczny wobec siebie?

Gość gość
i zostać sam do końca życia?

Gość gość
Anielkawlkp dziś Tak mam niską samoocenę nic na to nie poradzę jak wybierają znacznie przystojniejszy niczym z okładki tzw. modeli

Gość gość
NA SYMPATI pełno chętnych. Ty nie chciałeś

Gość Anielkawlkp
Może to zabrzmi brutalnie, ale nawet nie wiesz ilu beznadziejnych facetów ma dziewczyny i to całkiem ładne, nie trzeba być modelem, ich jest niewiele, a kobietom też daleko do modelek :) 25 lat to wcale nie tak dużo, jeszcze całe życie przed Tobą! Wiem, że to puste frazesy, ale wszystko zależy od Ciebie, otwórz się na świat, małymi kroczkami, umów się z koleżanką z pracy na piwo albo znajdź pasję.

Gość gość
gość dziś na portalach randkowych typu fotka, sympatia tez oczekują przystojnych oceniają tylko po wyglądzie mimo, że facet nie jest aż odstraszający.

Gość gość
a gdzie znajdę która nie oczekują niewiarygodnie przystojnego faceta? bo nie ukrywam, że jestem przeciętny z wyglądu

Gość Anielkawlkp
Większość osób jest przeciętna. Wszędzie można poznać ciekawą osobę, jeśli naprawdę się tego chce.

Gość gość
można ale żadna nie chce próbowałem mnóstwo razy jak to możliwe, że za każdym razem?

Gość Anielkawlkp
Tak długo, aż się uda. Wiele osób ma ten sam problem... Może zastanów się, przeanalizuj poprzednie relacje, może gdzieś popełniałeś błąd?

Gość gość
błędu nigdzie nie popełniłem wina leży po stronie kobiet zbyt wygórowanych wymagań stąd ta moja samotność.

Gość Anielkawlkp
Nie jesteś skazany na samotność, czasem tak jest, że trafia się na nieodpowiednie osoby, ale nikt nie jest skazany na samotność. Myślę, że to w większej mierze zależy od nas samych, od nastawienia. Wydaje mi się, że jesteś nieco rozgoryczony i zmęczony niepowodzeniami, ale to naprawdę nie oznacza, że jesteś skazany na samotność.

Gość gość
Anielkawlkp dziś Cholernie trudno jest znaleść

Gość gość
ja cie chce! :D ale pewnie powiesz, że taki sposób poznawania cie nie interesuje i nie dasz szansy rozkwitnac pieknej milosci desperackiej xp

Gość dawny cream
Anielkawlkp... ale ile mozna czekac? pozatym im sie dłuzej czeka tym gorzej poniewaz potem zostają głównie panny z dziecmi lub rozwódki więc im wczesniej sie kogos pozna tym lepiej