Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
agata1731

Nie lubię brata mojego męża i jego żony

Polecane posty

Brat mojego męża i jego żona doprowadzają mnie do szału. Szwagier ingeruje w nasze sprawy małżeńskie, potrafi tak namotać w głowie męża że ten zmienia zdanie w naszych sprawach. Niedawno straciłam mamę, jestem w żałobie a szwagier namawia mojego męża na jakieś imprezy. Ma gdzieś moje uczucia, wie przecież że ja nie pójdę i mój mąż też nie powinien. Kilka razy się zdarzyło, że szwagier rzucał mi podteksty seksualne, jak mu się odgryzłam to się sfochał. Żona szwagra to też ziółko. W dniu naszego poznania wyśmiała moje studia ( pedagogika wczesnoszkolna a ona budownictwo). Nie wiem może uważa że jej są lepsze, tylko, że ja teraz mam swoje przedszkole a ona pracuje jako jeden z wielu pracowników w firmie. Doszły mnie róże historie jakie opowiada w rodzinie, które nie są prawdzie i stawiają mnie w złym świetle (zdarzało się że się wyparła, że takie rzeczy opowiadała). Niestety jak powiem mojemu mężowi coś na temat jego brata to zaczyna się złościć, że wydziwiam, przesadzam i jestem uprzedzona do nich. Martwi mnie to bo obawiam się, że kiedyś przyjdzie taki moment, że zrodzi się otwarty konflikt między mną i szwagrem a mój mąż weźmie stronę brata... Nie raz to pokazał, że wierzy bratu a nie mi... Mimo najszczerszych chęci ( jeszcze na początku naszej znajomości) nie umiem ich polubić a teraz jest to niechęć którą widać. Co począć? Ograniczyć spotkania ale i za moimi plecami dzieje się nagonka na mnie, kiedyś wybuchnę i powiem o dwa słowa za dużo. Macie podobne sytuacje?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować