Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, kiedy zamiast na wzrost zaczniecie patrzeć na sprawność mózgu?

Polecane posty

Gość gość

O ile w ogóle? Możecie mi wytłumaczyć jakim cudem( skoro cały postęp cywilizacyjny i kulturowy) zawdzięczamy rozwiniętemu intelektowi to wy kobiety przez tysiące lat ewolucji nadal tego nie załapaliście i lecicie na tępą siłę fizyczną, wzrost i potężną budowę ciała? Ile potrzeba jeszcze czasu, by wasze tępe mózgi wreszcie wyewoluowały?

Tyle samo ile Tobie :P. x Inteligentny człowiek nie napisze do kobiet: "nadal tego nie załapaliście", x tępa i głupia mizeroto :P :P :P.

Najpierw popracuj nad pisownią i stylem wypowiedzi, a dopiero później szukaj kobiet zainteresowanych inteligencją :)

Gość gość
No ale Ty najwyraźniej nie masz ani wzrostu ani inteligencji. Przykro mi - tacy nigdy nie będą pożądani. Ale cóż, całe szczęście mi się trafił i niski i męski inteligentny+mnóstwo innych cech niekoniecznie fizycznych ;) x Za to cieszę się, że mężczyźni wg autora uznają intelekt za atrakcyjny. W końcu cycate ślicznotki odejdą do lamusa :D Ups, a jednak nie

Ja tam lubię pulchne i cycate :D, x chociaż jutro spędzę czas z babeczką, w której podnieca mnie głównie ponadprzeciętna błyskotliwość i inteligencja :).

Gość gość
Misio ma 170cm w butach na obcasach

Ulżyło Ci KURD**ELKU :P ? x To teraz stań na palcach, wysiusiaj się do sedesu i SPAĆ :P.