Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada366226

beznadziejna sytuacja zyciowa, co zrobić?

Polecane posty

Gość gość
o k#@#% mac xD temat dobry, przeczytałem caly, ale durne baby to brak slow, ciekaw jestem czy będziecie takie madre jak którys z was zostawi, to mnie ciekawi, taką to bym pogonil, od razu jak leci

Gość gość
A ja bym cie udusila p o j e b i e takze niezdarzylbys mnie ze schodow zrzucic.

Gość gość
to nie kobiety, to pasożyty, jak to powiedział boguś linda, "bo to zła kobieta była" tadadada!

Gość gość
i jak tu planować rodzinę z nieudacznikiem który po szkole marnych 5 tysięcy nie potrafi zarobić? JAK ŻYĆ?

Gość gość
No widzisz,a o dziwo sa jeszcze normalni faceci na tym swiecie,a nie tylko tacy ktorzy by kobiety jak g****o traktowali,drygowali nimi,*******,a potem kopa w d**e;]

Gość gość
temat genialny, jeden dzień ponad i taki mlyn no no no, a tak z innej beczki to, ciekawi mnie jak wygląda ze taki przystojny ten jej facet, niezły desperat musi być by z tak nieogarnieta baba być, może tez jest nieogarem i totalnym platfusem z klata pięciolatka, no nie wiadomo

gość dziś i jak tu planować rodzinę z nieudacznikiem który po szkole marnych 5 tysięcy nie potrafi zarobić? JAK ŻYĆ? XXXXX no wlasnie, zawszy myslalam ze faceci sa jak moj tata, potrafia zarobic, nie wiem jak ale maja auta i domy i oni sie martwia o rodzine, jak nic nie umie... jakbym ja umiala to nie musialabym na nikogo liczyc i tyle, a tak to boje sie ludzi i nic mi nie idzie..

Gość gość
No najgorsza jest ta niemoc,ale nie obwiniaj sie.Zobacz po forum.Barachło prawda ? A w zyciu wlasnie takich z j e b o w spotyka sie na kazdym kroku.Nic dziwnego,ze Ci ciezko.

Gość gość
plebs nigdy nie rozumiał rozterek wyższych sfer :)

Gość gość
Dokladnie tak :) Jestescie za nisko.Za wysokie progi dla was niestety.

no no juz juz, pewnie, wymyslaj sobie, nie uwazam sie za wysokie progi, ale dziadowac nie chce

Gość gość
No,ale jestes z takiej,a nie innej rodziny wiec nie daj sie tym c h u j o m.

Gość gość
" gość 2015.05.15 A ja płaciłem alimenty byłej. Po rozwodzie zachorowała i dostała rentę chorobową (bardzo niską, bo pracą się zbyt mocno nigdy nie hańbiła), a ponieważ miała obie ręce zdrowe - to jedną wyciągneła do jednego faceta żeby złapać go za rozporek, a drugą do drugiego, żeby złapać go za portfel. Jak widać są kobiety, które lubią grzebać facetom w spodniach oczko.gif " bierz przykład :)

Gość gość
no rzeczywiście, ten sam styl charakteru!

Gość dynia776
HAHAHAHAHAH no kobiety to w spodniach lubia grzebać, szkoda tylko ze nie swoich, zastanawia mnie jedno tylko, czemu kobiety coraz bardziej staja się tak wygodnickie, co autorko? tez "ewolucja"? za dużo pokemonów, ewoluowanie już dawno się skonczylo, do pracy czas isc, praca czeka dziś, już czas już czas

Gość gość
kobietom ewolucja wykształciła dwie lewe ręce :D

Gość gość
bardziej trzecią ręke, by podbierac mezu kase z poftfela, tak to już jest jak się glupia babe trafi, dlatego intercyza w dlon, i glupi uśmieszek z m o r d y schodzi szybko bąk z d u p y

Gość gość
hahaha kretyni hahaha

widze komus tu do smeichu, ale mi nie, do przedszkola wracac jak chetka na wyglupy, ja tu o powaznych sprawach a wy co, zycie mi mija i problemy coraz wieksze, z soba i wszystkim, jakbym miala meza z firma to tez bym chciala polowe majatku, bo co nalezaloby mi sie polowa, chyba ze intercyza... ale tu nie o tym, ja chce wyjsc z moich problemow, obudzic sie i zyc normalnie jak kazdy, tylko to

Gość gość
No dokladnie.Dobrze mowisz.Bo ja tez bym chciala z tego wyjsc.Ale polowy majatku to bys nie dostala.

Gość gość
kobito do pracy szoruj i to już, miotle w dlon jak szable i jedziesz, ile ludzi tak zaczyna a potem lepiej idzie, samo się nie zarobi, facet się wkurzy kopnie Cie w zad i co wtedy? będziesz siedziała na fb do 50 i prosila o kieszonkowe od rodzicow?

Gość gość
Jak szable XDDDDDDDDD

Gość angelha
zdrowa się znalazła, jak na razie Ty pokazujesz TBM (totalny brak mózgu) no ale co tam, samo się nie? samo się zarobi, samo się załatwi, chłopak kaske da, rodzice tez i fajnie będzie, tak sobie leciało

Gość gość
Kobieto do końca życia bedziesz żałować, że pozwoliłaś mu odejsc... Księżniczki istnieją tylko w bajkach dla dzieci wiec zakasaj rękawy i wjo do tesco towar wykładać.

Gość gość
nie chciało się nosić teczki - trzeba ciągnąć dziś woreczki :F

Gość gość
Powalilas mnie autorko tekstem "oni sie martwia o rodzine, jak nic nie umie... jakbym ja umiala to nie musialabym na nikogo liczyc i tyle, a tak to boje sie ludzi i nic mi nie idzie.." Szczyt umyslowego lenistwa. Ksiezniczka na ziarnku grochu, glowka boli bo inni nie maja perspektyw zeby zapewnic jej styl zycia do ktorego jest przyzwyczajona. Zabojczy tekst. Na miejscu twoich rodzicow i faceta kopnelabym cie w d. Ciekawe czy bedac zdana na wlasne sily nadal popadalabys w lęki i depresje czy tez znalazlabys prace? Az zaluje ze nie moge tego eksperymentu przeprowadzic hahaha.