Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż zagroził mi rozwodem bo

Polecane posty

Gość gość
do tej katolickiej popierdółki od różańców - - - WYPYERTALAY I NIE WRACAJ!

Gość gość
Uważajcie na nią bo jeszcze ABW wezwie. :)

Gość gość
Powiedziałabym mu ,że ok. będzie spotkanie pod warunkiem że będzie cały czas razem ze mną w kuchni jak będę gotowała cokolwiek by to było. Albo razem albo nic z tego. A tak w ogóle to bigosu bym nagotowała tydzień wcześniej, ulepiła pierogi i zamroziła, upiekła jakąś pieczeń kawałek schabu czy karkówki (tak na ciepło podać, w trakcie pieczenia wrzuciła pokrojone na pół w skorupach ziemniaki), barszcz z torebki, surówka z kiszonej kapusty i kolacja gotowa. Wystarczyłaby mi godzina.

Gość gość
Ja na co dzień nie jadam półproduktów a co dopiero na swieta, odmrażanych unikam jak ognia, co najwyżej odgrzewam sprzed 1-2 dni. Zupe z torebki jadłam z 10 lat temu, na studiach. w tym problem- jak gotuję to na całego , a nie na pół gwizdka, na szybko to ja moge przygotować spaghetti albo inny makaron z warzywami, ewentualnie jajecznica. reszta wymaga czasu. mięso i ryby muszą sie marynować z 12 godzin. chyba by mnie wyśmiali gdybym podała na obiad nieobrane ziemnaiki, tym bardziej, ze nie kazdy takie lubi. Mój mąz wie, ze jak gotuję to porządnie, i wie, ze nie ciepię fuszerki, że jak juz stanę pzry kuchni to są efekty. przyzwyczaiłam go do dobrego, w tym sek, teraz mam za swoje :-(

Gość gość
Szkoda mi was to święto Narodzenia Jezusa a wy tak skaczecue do mnie. To po co wy święta ibchidxicie. Nie dziwię się ze święta są dla was udręką

Gość gość
Trzeba było podać kupne albo catering i problem z głowy.

Gość gość
autorko nasraj mu na glowie niech zeżry