Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolałbym związać się z najpaskudniejszą kobietą świata niż z samotną matką.

Polecane posty

Gość gość

Wolałbym związać się z najpaskudniejszą kobietą świata niż z samotną matką.

Gość gość
Woleć sobie możesz, pewnie. Wybredny bądź do oporu, czemu nie. Tylko nie zdziw się, jeśli potem tylko jakaś nieco zdesperowana samotna matka cię zechce. ;)

Gość gość
To nie zechce. A co, łaskę mi tępa k*rwa robi? Nawet na szmatę nie splunę, jak mi z bachorem po bad boyu wyskoczy.

Gość gość
tak jak podejrzewałam! twoje obsesje to bad boye, dziewice, tatuaże i samotne matki :) odpier/dol się od samotnych matek, co, tępy fiucie?

Gość gość
Samotne matki to tępe, puszczalskie k*rwy, patologia, odpady społeczne, dno totalne, gówno, flaki, fekalia, myślące cipą zwierzęta.

Gość gość
Ale wychodzi z Ciebie buractwo

Gość gość
Ale co on ma sie odp******ic od samotnych matek? Przeciez on sie dawno od nich odp******il i nie chce miec z nimi nic wspolnego. A tu tylko wyrazil swoj poglad ktoremu ja i wielu innych facetow przytakujemy.

Gość gość
a co jak samotna matka jest młodą wdową o wyglądzie modelki z milionem złotych na koncie? pewnie byś ją chciał buraku faceci to materialistyczne puszczalskie szmaty :O

Gość gość
burak burak burak burak burak burak burak

Gość gość
Nie, nie wziąłbym g****a choćby było obsypane toną złota.

Gość gość
Słoma z butów wystaje.

Gość gość
Pewnie jakaś samotna matka go na drzewo spuściła i stąd ta herezja. Nikt normalny nie pisze w ten sposób. Może nie każdy chciałby związać się z kobietą samotnie wychowującą dziecko, ale nikt normalny nie napisałby w ten sposób.

Gość gość
" a co jak samotna matka jest młodą wdową o wyglądzie modelki z milionem złotych na koncie?" znam taka ma dziecko z ciapatym laska 10/10 i nikt jej nie chce w sumie sie nie dziwie :P

Gość gość
Pytanie, czy samotna matka związałaby się z Tobą. Wątpie

Gość gość
Samotną matką może być wdowa, która wyszła za mąż będąc dziewicą, samotną matką może być tez prostytutka, albo też naiwne dziewczę. Autor ma złe podejście. Niechęć do cudzego dziecka ok, ma prawo, ale wrzucanie do jednego wora wszystkie samotne matki, to już nieładnie.

Gość gość
ty tępy, tępy fiucie. nie musisz takiej kobiety chcieć, ba! ty nie powinieneś nikogo chcieć przez swój charakter. ale wara ci, synu kur/wy i złodzieja, od samotnych matek albo karma ci da w ryj za te słowa.

Gość gość
Samotna matka by cię kijem nie tknęła tłuku :D

Gość gość
gość dziś To nie zechce. A co, łaskę mi tępa k*rwa robi? Nawet na szmatę nie splunę, jak mi z bachorem po bad boyu wyskoczy. x Nie opowiadaj na kafe historii swojej mamusi :P

>>>Wolałbym związać się z najpaskudniejszą kobietą świata niż z samotną matką.<<< x Chłopak wie, co mówi :P. x Całe życie, tylko na najpaskudniejsze miał szanse (a i to niewielkie :D ). x Koledzy przed tymi najpaskudniejszymi uciekali i o przyszłe matki się starali :). x Teraz te dziewczyny mają dzieci, mężów lub kochanków, a sfrustrowany autor tematu, nadal tylko ręką pracuje :P :P :P.

Gość gość
Jak bym była samotną matką, to wolała bym być nadal sama niż z takim zwichrowanym psychicznie typem jak autor.

Gość gość
Samotne matki to dno, samotne matki to ścierwo, samotne matki to tępe puszczalskie gówno, myślące pizdą. I gdzie ta karma?

Gość gość
Problem taki, że nawet najpaskudniejsza kobieta świata cię nie chce. Prawda?

Gość gość
Założę się, że sam nie jesteś z tych atrakcyjnych pod jakimkolwiek względem. I myślałeś sobie tak: "będę uderzał do samotnych matek, bo przecież nie mają wielkiego brania więc nie będą wybrzydzać i wezmą takiego chamskiego paszteta jak ja z pocałowaniem ręki". A tu zonk :-)

Gość gość
los bedzie dla ciebie alskawy dostaniesz paskudna na zyczenie

>>>Samotne matki to dno, samotne matki to ścierwo, samotne matki to tępe puszczalskie gówno, myślące pi**ą. I gdzie ta karma?<<< x Przestań tak brzydko o swojej matce pisać :P. x Nie używaj też słów, których Twój móżdżek nie pojmuje :P. Twoja karma, z całą pewnością dobra nie jest.

Gość gość
Co ty człowieku mòwisz? Samotna matka to osoba która nie zabiła dziecka. Wiesz ile takich po ulicach chodzi co się wyskrobały a teraz syrugają niewiniątek? Samotna matka to osoba która jest odpowiedzialna, w przeciwieństwie do gacha który dziecko zmajstrował. Poza tym jest wiele sytuacji których nie znasz i których nie możesz oceniać. Kum ty się czujesz di wydawania wyroków? I nie, nie jestem samotną Matką.

Gość gość
Tak,tak, boli jak długo jest się samemu,ale żeby aż tak pisać? uwierz żadna samotna matka nie będzie cię chciała.

Gość gość
" Pytanie, czy samotna matka związałaby się z Tobą. Wątpie" kogo to obchodzi czy by chciala czy nie? Wazne ze ja nie chce i dla mnie to koniec tematu :)

Gość gość
bardziej odpowiedzialna od takiej co nie ma dziecka bo nie pozwala byle gachowi na siebie wskoczyc jak suka psu sie pokryc? :D

Gość gość
Samotna matka można też zostać po rozwodzie...