Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obraz typowej kobietki z kafeterii

Polecane posty

Gość gość

Potężna nadwaga Babochłop, albo mała kaczka Na bezrobociu, kierunku pedagogicznym, lub minimalnej krajowej Roszczeniowa, wulgarna, nieprzyjemna zołza Niezbyt bystra Uważająca się za ciacho, choć rzeczywistość skrzeczy Zakompleksiona potwornie i szukająca atrakcyjnego faceta, by zrobić z niego zabawkę do leczenia kompleksów Łatwa i puszczalska Z rodziny patologicznej Jednocześnie bierna, drętwa i potrafiąca oczekiwać tylko na inicjatywę przystojnego faceta, gotowa puścić się w każdej chwili, gdy takowa się pojawi.

Gość gość
To że ty taka jesteś nie znaczy ze wszyscy są tacy sami

Gość gość
no i co? zazdrościsz czy co? :D

Ciekawe masz fantazje, sfrustrowany prawiczku :P. x Ja chętnie pulchną, małą kaczuszkę poznam, a z tego forum, piszą do mnie, tylko szczupłe kobiety :). x Wyjdź z domu i przestań dopatrywać się cech Twojej matki i siostry w każdej kobiecie :P :P :P.

Gość gość
Laski, przyznać się bez bicia, która z misiaczkiem pisze :D Misiu oszczędź śmiechu i nie odpowiadaj spod gościa :P

Gość gość
15:47 teraz wiem dlaczego kochasz to forum :-) musisz uważać by się przypadkiem nie zakochać w którejś z nas ;-) prawda, że jesteśmy cudowne...