Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara96

Czy nie przesadziłam z kobiecą grą?

Polecane posty

Gość sara96

Mam 19 lat, on 24. Spotykamy sie jakis czas, pracujemy nad projektem, byliśmy w kinie, w teatrze, na kawie kilka razy ;). Znamy sie około miesiąc, piszemy i rozmawiamy. Ale mimo ze obaj wiemy co do siebie czujemy- nie pomalowaliśmy sie nawet w policzek. Kilka razy chciał, ale nie jestem gotowa ale tez go chce trochę podsycić. Wczoraj wieczorem byliśmy na kolacji...przyjechał taksówka, były kwiaty, restauracja, spojrzenie w oczy... Miałam obcisła sukienkę, patrzył sie na moj dekolt, nogi, odsłoniłam trochę, ale nie za duzo. wypilismy trochę wina, wracaliśmy taksówka- wtedy pierwszy raz sie pocalowalismy, delikatnie, subtelnie, ale jednak. Przytulaliamy sie, ale nie pozwalałam mu sie dotykać w zbyt prywatnych miejscach. Wie, ze sie nie spieszę. Potem przed klatka rozmawialiśmy- a po całym wieczorze pocałowałam go tylko w policzek i sie pozegbal z usmiechem. Poszłam do góry. Cały wieczór dawałam mu do zrozumienia, ze go kocham i chce. Ale nie zaprosiłam go do domu ani nie pocałowałam w usta ba pożegnanie. Nie przesadziłam z gra? Mysle czy Powinnam go wtedy pocałować? :/

Gość gość
Nie uwazasz ze jest dla ciebie zbyt mlody?

Gość gość
Nie przesadziłas :) Jak kocha to poczeka :) A jak nie poczeka to nie byl wart i tyle

Gość sara96
Nie pomyśli, ze sie nim bawię? Albo naczytałam sie o kobiecych sztuczkach, ze nawet po takim wieczorze nie postanowiłam go pocałować?

Gość gość
Jesli mu zalezy to sobie tak latwo nie dał spokoju. Np ja mialam kolege co mu odmawialam jakichkolowiek randek, a on za mna biegal z pol roku, kolejny probowal ze 2 miesiace. Wiec watpie zeby brak pocalunku go mial zniechecic :)

Gość sara96
Hahaha dzieki :)))

Gość gość
Nosz k***a a za 2 tygodnie założysz wątek "zerwał kontaktni nie odzywa się,co się stało"