Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do tych co nie mają i nie chcą mieć dzieci

Polecane posty

Gość gość

Możecie mi wytłumaczyć, po co siedzicie i udzielacie się na forum o ciąży i macierzyństwie? Nie rozumiem tego. Ja nie interesuję się lotnictwem, to nie zaglądam i nie doradzam na forum dla pilotów. A Was co tak ciągnie na forum dla rodziców?

Gość gość
Ja np. zawodowo się interesuje tego typu tematami, do tego mam ogólnie dość wszechstronne zainteresowania i sporo wiedzy której niektórym matkom brakuje, a co? Jakis zakaz jest czy coś? I nie, nie gadam o "bachorach" itd. Nie mój interes czy ktos się rozmnaża, ale jak szuka pomocy to mogę mu pomóc skoro się na czymś znam.

Gość gość
Bo czasem jest sie z czego posmiac

Gość gość
A to swoją drogą, na tym forum jest najwięcej jadu i obrzucania się błotem ;) Mnie też bawi jak niektóre matrony, damy ąę, wyzywają się od burych suk czy dojnych krów.

Gość gość
A czy fora "dzieciowe" są ograniczone do dzieci? Bo ja tu widuję i tematy kulinarne, i związane z życiem ogólnie, i polityczne, i wystrój wnętrz... A kafe to nie jest forum specjalistyczne, i wystarczy nieraz, że temat jest na głównej, żeby wejść, wpisać się i dopiero potem zauważyć, że się trafiło na forum "Ero" czy "matkowe".

Gość gość
Ponieważ to forum to najlepszy środek antykoncepcyjny na świecie.

Gość gość
Bo tam sa takie mysli przednie ze hsha..inspiracja dla mnie..mega a ile die doeiedzialam ..np.ze jeztem payol bo nie mam i nie chce dzieci ze mam mieszkanie40m