Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiejsze nastolatki...

Polecane posty

Gość gość
Ma przyjaciółkę. I kilka blizszych koleżanek i kolegów.

Gość gość
Tia. Ja jakoś depiluje nogi i pachy id podstawówki, maluję się od gimnazjum i zawsze byłam dobrze ubrana. Jestem na ostatnim roku sgh, a koleżanki zapuszczone smutne myszki z zacofanych rodzin skończyły studia po pierwszym czy drugim roku... jedna uciekła do anglii przed rodzicami (z 40 letnim chłopakiem), jedna już drugie dziecko rodzi facetowi ze wsi, który przed ślubem już ją bił (ślub z powodu wpadki rzecz jasna). Ale co niedziela wszystkie w kościele.

Gość gość
Jestem facetem tępa strzało i nigdy w życiu nie pozwoliłbym tak upokarzać własnej córki, a taką babę jak Ty to bym w Guantanamo zamknął. Włosy ochroną przed grzybicom, weź Ty się w czerep puknij. Chodzi do kościoła bo pewnie ją zmuszasz do tego Hitlerowcu. Żaden normalny chłopak na nią nie spojrzy przez Ciebie wariatko, a jeśli nawet to pozna Ciebie i będzie wiał ile sił w nogach czubie. A nie, Ty już jej pewnie wybrałaś męża, syn Twojej pieprzniętej jak Ty sąsiadki. Pewnie biegasz jeszcze w kółku różańcowym co? A egzorcyzmy nad stringami już odprawiłaś?

Gość gość
Nie wierzę, że ma męża. A jak ma, to pewnie jakąś patologię. Normalny facet nie będzie z taką stukniętą babą, co córce depilacji i innej higieny zabrania. To jest znęcanie się nad dziewczyną. Macie racje, zazdrości córce i dlatego jej chce zemścić się.

jak można zabraniać depilacji 17 latce!? kobieto otrząśnij się !!! myslisz że jej te kłaczory nie przeszkadzają podczas miesiączki? super sie czujesz jak ci się krew zasycha miedzy udami a potem kruszy? a nie ty przecież myjesz córke 3 razy na dobe a jak ma okres to 5 bo mycie jest tylko wyrazem dbania o siebie!!!

Gość gość
Nie odprawiam egzorcyzmow a stringow to po pierwsze córka nie ma. A co złego w chodzeniu do kościoła. Nie zmuszam jej. Sama chodzi i na chór kościelny tez jej nie pchałam.

Gość gość
Z grzybicą to ma związek twój mizerny mózg, a depilacja zapobiega nie tylko grzybicy, ale też innym chorobom

Gość gość
12.11 Podczas okresu podmywam sie po każdym skorzystaniu z toalety i córki nauczyłam tego samego.

Gość gość
Stringów nie ma bo byś ją chyba ukamienowała za to skoro nawet depilować się nie może. Chodzi do kościoła bo chce... tak chce, odpocząć od Ciebie! Widać że nic do tej zacofanej baby nie dociera, ale to się na niej zemści i wtedy będzie płakać i założy temat o "Niewdzięcznej córce" lub jak to córka "zeszła na złą drogę" bo żyje inaczej niż chce mamusia. Do tego stringi będzie nosić i seks oralny będzie jej sprawiać przyjemność. :p

Gość gość
Czy ona to mówi poważnie? Podmywanie się pod czas okresu TYLKO po skorzystaniu toalety? To jakieś nieporozumienie.

Gość gość
Chyba córka nigdy nie będzie miała ani faceta, ani seksu, bo zwyczajnie będzie się wstydzić tego że ma krzaka między nogami. Obrzydlistwo i totalny brak higieny. Jak w średniowieczu.

Gość 1212121212
Jak można tak nienawidzić własne dziecko?

Gość gość
12:18 pewnie ma normalne majtki, tylko ubiera tak, żeby ta hitlerówa nie widziała

Gość gość
Cnotę u ginekologa też jej regularnie sprawdzasz?

Gość gość
Nie, ale wiadomo ze z nią chodzę na wizyty. Jest dziewica bo miała usg przez o***t.

Gość gość
Hahaha do gabinetu jej się wprosiłaś podczas badania? Jak można tak dziecko upodlić. Nie jesteś warta swojej córki. Powinnaś się leczyć.

Gość gość
W gabinecie jest zasłonka wiec jakaś intymność jest zapewniona. Nie przesadzajcie. Dopóki córka jest niepełnoletnia powinnam być przy badaniach i wizytach.

Gość gość
Idź się lecz, wszyscy na tym skorzystają. A czemu to córka sama w gabinecie być nie może, wytłumacz proszę.

Gość gość
Bo nie jest pełnoletnia. Rodzice musza wyrażać zgodę na wszelkie badania. To wy nie wiecie ze tym?

Gość gość
*o tym

Gość gość
Zgoda na badanie nie oznacza obecności przy nim świrze. I córka może iść sama na badanie i nie musi Cię pytać o zgodę, tak stanowi polskie prawo. Widzisz, nie masz żadnych argumentów na takie traktowanie córki, potwierdzasz tylko swoim postępowanie, że masz nierówno pod sufitem. Całe szczęście już niedługo córka nie będzie potrzebowała żadnej zgody z Twojej strony.

Gość gość
gość dziś Mam męża wyobraź sobie. I dopóki utrzymuje córkę ma się dostosować. Te włosy tez po cos sa. Dlaczego te co się gola bez przerwy maja grzybicę? x Włosy intymne i te pod pachą mają chronić przed otarciami. Gdyby to chroniło przed grzybicą, to faceci nie mieliby owłosionych jaj. 17latce nie zabronisz. 17 latka będzie goliła pachy i nogi, żeby się koleżanki nie śmiały.

Gość gość
cd. Grzybice są od nieodpowiednich mydeł, a te którym nawraca, to mają zniszczoną florę bakteryjną.

Gość gość
gość dziś Idź się lecz, wszyscy na tym skorzystają. A czemu to córka sama w gabinecie być nie może, wytłumacz proszę. xx Tylko zgodą rodzica. Przejdź się czasem do przychodni pediatrycznej. Prawie 18letnie "konie" z zarostem z mamusią wchodzą.

Gość gość
Nie rozśmieszaj mnie. A 18 letnie konie to jakieś nieudańce skoro z mamusią do lekarza lecą albo jedno, albo drugie z tej pary p*****lnięte... Do lekarza do 18 lat a seks dozwolony od 16? Plączesz się w swojej głupocie i zawiści. A co jakby córka dziewicą nie była, zlinczowała byś ją? Założę się że córka nie chce byś z nią szła ale Ty poprostu się wpraszasz delikatnie mówiąc.

Gość gość
Tak jest powalone prawo w Polsce. Tak samo seks od 16 lat a film po 18 i jaki to sens?

Gość gość
Tu nie chodzi o to co mówi prawo, tylko o szurniętą matkę, która niszczy córkę i wprowadzą ją w kompleksy. Nawet jeśli trzeba zgodę wyrazić, można to zrobić po czym kulturalnie wyjść z gabinetu a nie wpychać się między nogi własnej córce. Depilacja nie, stringi nie, makijaż nie, spódnica nie... debilem trzeba być i nie kochać własnego dziecka.

Gość gość
Nie zaglądam córce między nogi. Jak ją wpędzam w kompleksy? Bo nie chce żeby wyglądała jak kurtyzana? Bo uczę ja ze nie tylko wygląd jest najważniejszy i nie chce żeby zmarnowała sobie życie.

Gość gość
Ty jej niczego nie uczysz tylko zakazujesz, bo nie i koniec. Jak ktoś ma k***w/ska naturę to nic mu w tym nie przeszkodzi a już tym bardziej ubiór. Zabraniasz depilacji, ubrania tylko takie jak Ty chcesz i myślę że wiele by się jeszcze znalazło. Dzieci wychowuje się dla świata a nie dla siebie. Nie szanujesz jej zdania i potrzeb tylko narzucasz swoje... dokładnie jak Katotalib.

Gość gość
A co ci przeszkadza ze jestem wierząca. Wszystkie niewierzące tutaj?