Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chętnie powroze

Polecane posty

Gość gość

Prosze o prawdziwy znak zodiaku, wiek i imie lub ksywke. Nie odpowiadam na pytania o czas bo ciężko to przewidzieć; Konkretne i otwarte pytania, na temat osób trzecich tez odpowiem,jednak prosze o informacje jasna i konkretna kim jest dla ciebie ta osoba i czego chcesz się dowiedzieć. Zatajenie faktów wprowadzi mnie i Ciebie w błąd. Bez przeczytania postu omijam prosbe; kto chce ogólna wrozbe niech zostawi taką adnotacje. Wróżba obejmuje sferę uczuciowa,finanse i otoczenie, jest to rowniez wróżba na przeszłość więc proszę o szczera weryfikację . Dopiero uczę się, wiec ewentualna korekta moze mi wiele pomoc. Karty zawsze wypadaja dobre, problem jest z intepretacja ,tym bardziej,ze was nie widzę. Pozdrawiam

Gość gość
Poproszę o ogólną wróżbę :) Dziękuję bardzo :) Waga, 27 lat, Magda

Gość Bela000
Lew,47 lat ,Bela, porosze o informacje ,jak ułoży się moje życie uczuciowe. Dziękuje

Gość gość
Paulina wodnik 27

Gość gość
Droga Magdo.:) Co do uczuć. W przeszlosci mogłaś się zakochac lub ktoś w Tobie, to było silne i bezinteresowne uczucie( choć możliwe że platoniczne)oczarowanie, podejrzewam ze we wczesnej młodości. Możesz wracać do tego myślami lub ta osoba (ciężko mi powiedzieć, z której strony) ,niewykluczone, ze pojawi się w Twpim życiu ponownie. Obecnie chyba również coś się dzieje, czyżbyś zakochała się w zajętym mężczyźnie? Jeżeli oczekujesz na coś ze strony tego mężczyzny (niekoniecznie mam na myśli związek itp) to jest typ do którego się przychodzi. On sam nie wychodzi z inicjatywa ,chyba że ma konkretny cel i widzi w tym sens. W przyszłości (tak do roku czasu +/- 3 miesiace) pokazuje się szczęśliwy związek, nie jest to osoba z która teraz możesz się spotykać czy do niej wzdychac, będziesz z mężczyzna zaradny,majetnym,możliwe że poznasz go w sferze zawodowej. To będzie fajny związek, będzie stabilizacja materialna jak i zaangażowanie uczuciowe. I tego Ci życzę :) x Finanse : przeszłość -pokazuje się szansa, co do której się wahalas, może też wypatrywalas wygranej. Mozliwe iz cos w jednej chwili zmienilo sie w tej sferze ,jakis wstrzas.Miałaś taki okres? Obecnie chyba skupiasz się na pracy, być może nad sobą,jakieś szlifowanie talentów itp.... pokazujesz się jako inteligentna osoba, aż się prosi byś wykorzystywała swój potencjał :) uważaj bo może grozić jakas strata finansowa. W przyszłości wydaje mi się, ze wyjedziesz, będziesz robiła coś nowego, czego jeszcze nie robiłaś, możliwe ze to będzie wyjazd za wodę, ponownie pokazuje się karta wybitnych talentów i inteligencji ,możliwe ze miałaś okres w którym chlonelas wiedzę jak gabka, taka chodzaca encyklopedia. Przed Toba mozliwe kursy, dokształcanie sie. Doda Ci to także pewności siebie. x Otoczenie. W przeszlosci pokazuje się jakiś mężczyzna,może przyjaciel jednak wasze drogi sie rozeszły, może czulas się nieco samotna. Obecnie jakieś kłótnie lub zdenerwowanie gdzieś w środku u Ciebie, wycofanie, moze jakas choroba? (5 bulaw) nie widac falszywych ludzi czy innych zagrozen. Wyjdz do innych;) Pokazuje mi się, od roku czasu sukces w sferze towarzyskiej,mozesz tez poznac mlodszego przyjaciela lub przyjaciolke. Uwazaj tez na interesownego mezczyzne,moze sie taki pojawic i namacic w głowie Jakby nie było, wyjdziesz na tym dobrze, coś nad Tobą czuwa bo niemal cały czas wyskakiwaly mi karty ochronne :)

Gość gość
Bela000 W najbliższym czasie widać jakieś randki, adoratora,prezenty. Docelowo widać szczesliwy i harmonijny związek z mężczyzna, mozliwy nawet slub.

Gość gość
Edit 12.13' Paulina wodnik 27 Miłość. . To mnie interesuje, jeśli jeszcze można :)

Gość gość
Tomek, 35 lat, Baran

Gość gość
Paulina, Karty sa na rok czasu. Pokazuje się przy Tobie w tym okresie kilku mężczyzn,wygląda na to ze obecnie dużo z kimś rozmawiasz,śmiejesz,może jesteś pod urokiem tego człowieka ;) Pokazuje się stabilny facet i związek za około rok.

Gość gość
Smsujesz * nie śmiejesz ;) wybacz pomyłkę ;) .

Gość gość
Sylwia, 39l. Waga Proszę o wróżbę ogólną

Gość gość
Kropka, 29, koziorożec , proszę o wróżbę ogólną

Gość gość
Nie przechodzę do kolejnych próśb póki nie uzyskamy weryfikacji :) . Poza tym wygląda na to ze jedna osoba zadaje więcej pytań z różnych nickow,pytanie-po co?

Gość gość
Nie uzyskam*

Gość gość
Nie wydaje mi się zeby ktoś z różnych nicków pisał, bynajmniej ja zadałam pytanie raz i z jednego nicku i jakoś nie uzyskałam odpowiedzi- Kropka

Gość gość
Baran,50 lat ,Iwona , porosze o informacje ,jak ułoży się moje życie uczuciowe. Dziękuje

Gość gość
Hej to ja Paulina :) To wszystko prawda! :) bardzo dziękuję.

Gość gość
Daria 22 wodnik Co będzie w sprawach uczuciowych? Dziękuję :)

Gość gość
Ja też tylko raz zadałam pytanie o wróżbę ogólną Sylwia, Waga, 39l

Gość gość
Rak 33 lata Jarek Proszę o rozkład ogólny.

Gość gość
Czy maz mnie zdradza? Kasia, 24 lata, rak

Gość gość
Prosze o wrozbe ogolna :) Teresa , blizniak , 43 l.

Gość gośćizz
Iza 47 lat,lwica,poprosze o wróżbę ogólna Dziękuj***ardzo

Gość gość
Waga, 27 lat, Magda-to ja :) Muszę napisać, ze jestem w ciężkim szoku, bo Twoja wróżba pokrywa się 100%. Zarówno, w tym co o mnie piszesz, o przeszłości, o moich planach jak i nie będę ukrywać z inną wróżbą. Jesteś kolejną osobą, która wywróżyła mi tego cudownego mężczyznę, jak i kursy, dalsze kształcenie-tak mam ogromne plany na ten rok i skąd miałabyś o tym wiedzieć? Wycofanie? Tak właśnie jestem w takim punkcie. Tak, podobno ktoś nade mną czuwa, nie wiem kto, ale cieszy mnie to, że taki ktoś jest :) Jeszcze raz dziękuję Ci ogromnie i naprawdę jestem w ogromnym szoku. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego :)

Gość gość
Poprosze o wrózbe ogolna Maria,33 lata,waga

Gość Edyta  Strzelec  27 lat
Witaj, Poproszę wrozbe ogolną Edyta, Strzelec, 27 lat Dziekuje i odezwe sie :)

Gość gość
Ola 21lat, byk. Czy dowiem się co ukrywają przede mną rodzice?

Gość gośćiaraaa
Daria 23lata Kozierożec. Czy będę miała romans z szefem? i czy kiedykolwiek zajdę w ciążę. Z góry dziękuję :)

Gość Weronika 5
Władysław lat 67 koziorożec. Ile po zawarciu związku małżeńskiego miał partnerek seksualnych? Czy nadal jeszcze może?

Gość gość
Parasolka.bliznięta 79.co w pracy i co w uczuciach.?