Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chętnie powroze

Polecane posty

Gość Edyta  Strzelec  27 lat
hmmm...

Gość gość
Asiu, dziękuję :) łatwo mówić wiem,ale czy jest sens wracać do osoby która nas nie szanuje (bo czy zdrada to wyraz szacunku?). Uczucia uczuciami, kiedyś zgasna. Jak chcesz,ale możesz być nieszczęśliwa z tego powodu. Pokazało mi się parę osób, lekkie zamieszanie, conajmniej 2 mezczyzn i kobiety- podejrzewam, ze ta z która Cię zdradził będzie próbowała wrócić, a i była Marcina również. Jeśli masz ochotę to daj znać po czasie czy coś się sprawdzilo, nawet jeśli nie będę się tutaj udzielać to kiedyś raczej zajrzę, bowiem na kafeterii jestem od 3 lat :D raz częściej raz rzadziej ale jednak. Wszystkiego dobrego i pozdrawiam

Gość gość
Rozumiem jak najbardziej, ale tak jak mówiłam, albo i nie mówiłam prowadzę aktywne życie i to jest mój priorytet, wróżby w wolnym czasie i to nie zawsze, a dla jednej osoby mogę powrozyc raz - dużo osób prosi i to nie fair, zeby innych pomijać.

Gość gość
Basia 31 lat Bliźnięta ,mam dwa pytania czy poznam Kogoś kto będzie dla mnie ważny,czy ułoży się życie zawodowe z góry dziękuję i pozdrawiam ciepło

Gość gość
Kropka, 29, koziorożec , proszę o wróżbę ogólną proszę po raz kolejny o wróżbę u Pani :) bo nie dostałam odpowiedzi :(

Gość gość
Tu asia- czy ja dobrze zrozumialam wtozbe- ze mój byly chlopakktiry zdradził będzie chcial wrócić? Z tym baranem to nic nie będzie on mnie olewa malo co pusze :( kochana jestes wrozko życzę wszystkiego dobrego.

Gość gość
Ewa, 31, lew. Ja mam pytanie o sprawy finansowe i pracę, ponieważ jestem bezrobotna i ciężko mi znaleźć pracę, mam mało pieniędzy, czy kiedyś sytuacja się zmieni na lepszą?

Gość gośćszarik
a ty zj***e zmien podpaske,bo takich tamponow nie ma...

Gość gość
Tak, chce wierzyć i wierzę. Widać, że kobieta ma szacunek do kart i WIE jak ich używać, jak czytać. Powtarzam, wszystko co o mnie napisała(gość 2015.12.07 ), zgadza się i pokrywa z inną wróżbą, dlatego byłam w taki szoku, że tyle można się dowiedzieć o człowieku, na podstawie kart.

Gość gość
przecież to jest reklama

Gość gość
Beata, skorpion, 34 lata. Proszę o wróżbę ogólną. Pozdrawiam

Gość gość
Justyna 20 lat Baran Czy sprzedam swój stary dom i kupie nowy i kiedy to będzie?

Gość gość
Ola, byk. Czy poznam rodzinną tajemnicę i jak bardzo przykra będzie?

Gość gość
Qmri,jeśli ktos faktycznie wrozy a nie udaje to pomyłki mogą się zdarzyć i mi (poczatkujacej)i zaawansowanej osobie. Poza tym ludzie piszą tutaj na własna odpowiedzialność, jeżeli ktoś traktuje karty zbyt serio no to sorry, nie powinien w ogole korzystać z tarota. Czy to u mnie czy u każdej innej osoby

Gość gość
Dziękuję Magda za miłe i budujace słowa :)

Gość gość Ola
Wróżko, czy dostane odpowiedz na moje pytanie?

Gość gość
Cierpliwości :) wróżę po kolei, w wolnym czasie

Gość Weronika 5
Kiedy wróżko odpowiesz na pytania ze strony pierwszej. Odpowiadasz wybiórczo na łatwiejsze a trudne zostawiasz ? Czekam na odpowiedź Weronika5. Twoja odpowiedź dla mnie jest bardzo ważna, chcę skonfrontować ze zwierzeniem partnera. Zapewniam potwierdzenie trafności wróżby.

Gość gość
Weronika Dopiero teraz zobaczyłam twoja prosbe.Polecam czytać moje posty.. chociaż tyle w ramach "odwdzieczenia". Pisałam już, ze wchodzę tutaj rzadko, a nawet jeśli wejdę po paru dniach to jaka mam gwarancję , ze ta osoba nadal zaglada i sie odezwie. Twoja wrozba nie jest do weryfikacji (bo to, co powie twoj partner nie musi byc prawda, czy tez -bez obrazy- jeszcze moze :) moze przy tobie nie a przy innej juz tak). Nie rozumiem też co to znaczy że rzekomo trudne pytania omijam. Nie ma trudnych pytań. Powiem nawet ze twoje jest łatwiejsze w odczycie od wróżby ogólnej. Może co do ilości to nie powiem,z prostej przyczyny, nie ma tylu kart kobiecych jezeli jest kobieciarzem :) wymuszasz na mnie odpowiedź, to niezbyt grzeczne z twojej strony. Wróżę wtedy kiedy mam czas i ochotę, robię to za darmo i nikt nie ma prawa na mnie wymuszać odpowiedzi czy ponaglac. Porażka .

Gość Ta kobieta
Czy uda mi się rozwieść i znajdę wreszcie spokój?

Gość Weronika 5
Dziękuję za domniemaną wróżbę, otóż przypuszczam, że nie rozłożyłaś nawet kart a odpowiedź dałaś to co przyszło z Twojego widzi mi się. Gdybyś rozłożyła to zauważyła byś, że partner jest chory i nie może ani ze mną ani z inną :( i nie jest kobieciarzem bo lubi facetów. W jednym się zgodzę pytanie było bardzo łatwe i szło wyczytać z kart. Porażka.

Gość gość
Nie rozlozylam dla Ciebie kart, jeszcze raz dokładnie przeczytaj post.

Wrozko, daj proszę znac, czy moja prosba o wrozbe ogolna jest dla Ciebie zbyt klopotliwa. Jesli tak, to zaweze prosbe do konkretniejszego pytania. a minowicie, jak zawsze najbardziej interesuje mnie moje zycie uczuciowe, dlatego ponizej pytanie wlasnie o nie: Czy moj obecny partner jest tym wlasciwym, czy moze kazde z nas powinno pojsc w swoja strone i poszukac innej osoby dla siebie? Po prostu co widzisz w moim zyciu uczuciowym? Edyta Strzelec 27 Dziekuje.

Gość gość
Weronika 5 dziś Przecież napisała, ze Twoja wróżba nie jest do weryfikacji, co oznacza, ze karty nie zostały rozłożone.

Gość Weronika 5
Jeżeli nie rozkładałaś to zwracam honor, lecz nie wyczytałam tego z postu./To po co gdybać?/

Gość Weronika 5
Było jasno napisać, że nie chcesz dla mnie rozkładać. Sorry.

Gość gość
Weronika 5 dziś Szczerze? Kobieta chyba wyczuła, żeby Tobie nie wróżyć. Do Tarota trzeba mieć, że się tak wyrażę 'szacunek', karty to nie zabawka i złe używanie, bądź używane w złych intencjach, mogą się zwrócić, ku osobie używającej ich.

Gość gość
Edyta pozwól ze jutro lub pojutrze wejdę choć na chwilę i Ci powroze. Od rana wymiotuje i mam gorączkę, a już przekonałam się ze nawet niewielkie osłabienie czy nawet zły humor ma wpływ na wrozbe. Dokładnie,napisałam, ze wróżba nie jest do weryfikacji, co oznacza, ze kart nie postawię bo wróżę w ramach ćwiczeń, poza tym niżej też nie napisałam, ze karty pokazalo to czy tamto, tylko, ze nie ma trudnych pytań, a pytanie o ilość partnerkę jest trochę niepoważne bo nie ma możliwości tego zobaczyć ale mogłaś nie wiedzieć. Ok, napalilas się na ta wrozbe, Ale nie uważam żeby z mojej strony odpowiedź była niejasna

Spoko, to czekam. Nie ukrywam, ze mi zalezy, wiec bede zagladac.

Gość gość
Gość 21;20 pięknie ujęte :)!