Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chętnie powroze

Polecane posty

Gość gość
15:07 Za te wróżby przestanie nad Tobą czuwać więc się nie ciesz bo karty i wróżby to grzech największy..

Gość gość
gość dziś Że co?

Gość Malwaa22
Malwina, lat 22 strzelec. Czy mój chłopak będzie moim mężem?

Gość gość
Nie zwracajcie uwagi znowu psychopaci rozwalają temat,olac i nie odpisywac

Gość gość
Klaudia 27.10.94 skorpion Wirgiliusz 04.12.91 strzelec. Wirgiliusz byl moim narzeczonym niestety mial wypadek samochodowy I sie zmienil odkochal sie. Czy wrocimy do siebie?

Gość gość
gołym okiem widać że jedna osoba pyta kilka razy za każdym razem udając kogoś innego to jest norma na kafe,śmiech na sali...nic dziwnego ze coraz mniej chętnych wróżek a szkoda bo czasami trafiają się naprawdę utalentowane

Gość gość
gość wczoraj Ta mimo, ze się dopiero uczy, to musi byc utalentowana, bo trafiła w 100% z opisem o mnie(gość 2015.12.07 ) i to co wyczytała z kart, pokrywa się z inną wróżbą. Szkoda, że już tutaj nie zagląda.

Gość gość
Dziękuję za weryfikację, cieszę się, ze dobrze doczytałam :)

Gość gość
Odczytalam*.

Gość gość
Iza 29 strzelec Wrozba ogolna

Gość gość
Asia wodnik 10.02.1991 milosc czy jest ktos wokół mnie komu zalezy na mnie...

Gość gość
Jeżeli ktoś ma ochotę na wrozbe to zapraszam, ale tylko szczere osoby - pisze to,ponieważ na innym forum zdarzyly się takie sytuacje, ze m.in ktoś podał się za kogoś, o kim chciał się czegoś dowiedzieć i zarzucał mi kłamstwo(nie wiedział nic szczegółowego o tamtej osobie,to długa historia). Inna osoba pytala 2 razy, za kazdym razem udajac inna osobe (w celu "sprawdzenia") jezeli nie macie pojecia o energiach, a raczej nie macie to wszyscy z nieczystymi intencjami, proszeni sa o niezabieranie mi czasu i nerwów.

Gość gość
Asiu pokazuje mi sie mezczyzna pewny siebie, czy aby sie z takim nie rozstalas? Wiesz pokazala mi sie ósemka kielichow..to rozstania i powroty, a że tarot czasami jest dosłowny to może to być mężczyzna starszy od Ciebie np szef (ta karta często symbolizuje szefa,jednak nie zawsze) i to oznacza ze widujecie się w pracy. W innej opcji widac mezczyzne z ktorym schodzisz się i rozchodzisz, lub rozeszliscie się na dobre ale z żalem. Ktoś może Ci proponować spotkania czy randki, w otoczeniu ewidentnie widać kogoś zainteresowanego, jednak nie odsłania się z uczuciami. Może być wrażliwym mężczyzną, może też artysta w jakiś sposób,może mieć takie zainteresowania;ukrywa się z uczuciami i jest ostrożny, może sztywny-mogl się sparzyć i nie chce popelnic błędów. To może byc ktos z grona przyjaciol.

Gość gość
Malwa22. Hm.pokazują mi się dwuznaczne karty . Albo osiagneliscie już kres uczuć i stabilizację, ze już was nic nie zaskoczy, albo to przed wami. Pokazuje się jakiś nowy etap. Rycerz pucharow też może mówić o zareczynach. Uważajcie na krolowa mieczy - to jego była, może matka lub inna niezbyt szczęśliwa kobieta.

Gość gość
Oczywiście liczę na odzew :) ale chyba nie muszę tego mowic ;)

Gość gość
Tu asia- rozstalam sie z wieloletnim partnerem z żalem zdradził mnie. Teraz otrzymałam. 3 propozycje randek, interesuje mnie tylko jedna z baranem który niestety właśnie jest zamknięty w sobie bo tez zostal zdradzona wiec masz racje :)

Gość gość
Naprawdę? To smutne ale cieszę się bardzo, ze dobrze odczytalam :) zapytałam jak potoczy się znajomosc z tym mężczyzna : Mi się wydaje ze może coś być,może nawet dojść do zbliżenia, ale takie trudności,które się pokazują to wg mnie ktoś wejdzie między was. od was zależy czy to przezwyciezycie,bo jest potencjal. Życzę wszystkiego dobrego .

Gość gośćizaa
Iza lat 47,znak zodiaku lew. Proszę o wróżbę ogólną. Z góry dziękuje

Gość gość
Asia, panna, 16 Proszę o ogólną wróżbę :)

Gość gość
Iza, wydaje mi się, ze już tobie wrozylam, zobacz czy na pierwszej stronie nie ma odpowiedzi :)

Gość gość
Tutaj klaudia. Powrozy mi pani? Wyzej napisalam wszystko

Gość gość
Asia: Uczucia - pokazuje się mezczyzna w przeszlosci, wracasz do tego myslami. Może stracilas jakas szanse. Wydaje mi się,jakbyś w tamtym momencie miała 2 potencjalnych do wyboru,ale coś nie wyszło. Widać zauroczenie w tamtym okresie,może jakas satysfakcję. To już moje domysły,ale może chciałaś utrzeć nosa jednemu z nich i wyszło jak wyszło. Teraz też ktoś może być obok Ciebie, widać uczucia, ten mezczyzna czy Ty sama możesz być niezdecydowana, trochę się bać, jednak starasz się zachować swoją spontaniczność w uczuciach. Mozesz chciec wejsc na nowa droge.Powiedz proszę czy coś się zgadza? Jeżeli tak, to kontynuuje wrozbe .

Gość gośćizaa
Owszem, zgadza się ,ale to było życie uczuciowe. Proszę o wróżbę ogólną, bo jestem na życiowym rozdrożu . Z góry jeszcze raz dziękuje

Gość gość
Klaudia, chętnie ale wg kolejności, mogę Ci powrozyc po Asi skoro już zaczęłam i ewentualnie Izie:) Jednak widziałam twoje prośby w innych tematach, albo je wycofaj albo poczekaj na odpowiedź, nie chce moralizowac ale wiem jakie to niebezpieczne, daje slowo..piszesz ze Twój chłopak jest po wypadku. Ingerowanie w jego energię może go znacznie osłabić w zależności od tego w jakim byl/jest stanie i ile czasu minelo od wypadku. W dodatku mozesz sie sama zaplatac w tej energii i tez na tym ucierpisz. Ja też wchodząc w jego energię poniekąd ściągnę ja na siebie, a nie mam jej tyle zeby wyjść na zero, więc nie chce ryzykować. Napisz szczerze jak jest i najwyżej zobaczymy.

Gość Edyta  Strzelec  27 lat
Czy i ja moge liczyc na wróżbę?Pisałam prosbe na 1 stronie, kopiuje probę ponizej: "Witaj, Poproszę wrozbe ogolną Edyta, Strzelec, 27 lat Dziekuje i odezwe sie :)"

Gość gość
Poprosze o wrozbe. Kiedy znajde odpowiedniego partnera ? Monika 33 lata, waga.

Gość gość
Tu asia- wróżko dziękuję ci. Właśnie boje się zacząć znajomość z tym baranem Marcin sie nazywa boje się ze byly chłopak będzie chcial wrócić a kocham go nadal. Dziękuję i pozdrawiam

Gość gość
Nie dostalam zwrotnej wiadomosci co do poprzedniej wrozby Izo . Jednej osobie przysługuje jedna wróżba. rozumiem że jak oglaszam sie darmo " w ramach cwiczen" to chcecie korzystac, ale ja tez trace na to duzo energii. Jakiś czas temu wrozylam kilku osobom w ten sposób, ze drazyly i drazyly, a ja w pewnym momencie po prostu padlam. Psychiczne zmęczenie jest gorsze od fizycznego a zdarza mi się częściej, jesli bede miala wolna chwile to mozliwe ze wtedy powroze jednak nic nie obiecuję.

Gość gośćizaa
Czy tamta wróżba była trafiona? Tak...jak najbardziej,choć wielbicieli jest dwóch. Ja nie chce Cie wykorzystywac...potrzebuje chyba jakiegoś małego znaku. Bardzo wiele złego mnie spotkało. To nie miejsce żeby o tym pisać. Dlatego poprosilam o wróżbę ogólną

Gość gość
Asia,panna,16 Wyżej część wróżby dla Ciebie ; staram sie wyczuc czy mam z Tobą jakieś mentalne połączenie, więc póki co tylko czesc wrozby; cała na raz pochłonie zbyt dużo czasu a może się okazać falszywa ( już miałam taką sytuację, oszczędzam swój czas i energie) . Czekam na zwrotna odpowiedź, do 15min schodze i nie wracam do poprzednich wrozb wniosek przepadnie