Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olka R

Jeansy dla większej kobiety

Polecane posty

Dzień dobry szukam dla siebie jeansów, chodzi mi o niedrogie (takie do 100 zł max) jeansy. Jednak to nie jest takie proste poniewaz ja mam troche wiekszy rozmiar niz przecietny. Moze puszysta nie jestem, ale do szuplych przesadnie tez nie naleze, dlatego nie jest takie latwe znalezc sklep z fajnymi spodniami w niskiej cenie. Mozecie cos polecic? :)

Gość gość
Jaki rozmiar?

Hej no taki rozmiar 44 na 46 roznie to bywa, dlatego nie zawsze jest latwo dobrac mi w normalnej cenie ubrania.

Gość gość
Jestes gruba,a nie puszysta. Kobieta o tym rozmiarze w jeansach wygląda karykaturalnie..:-(

Jest mi teraz przykro :( bo szukam porady, a czytam oceny na swój temat choć mnie nawet nie widzialeś

Gość gość
To bardzo cenna opinia. A teraz wracaj do lekcji. Matma leży, fizyka leży z angielskiego ledwo dukasz

Gość gość
ja mam rozmiar 48 i kupuje dzinsy w tesco, w kiku albo w c&a

Gość carrorina
Hej tutaj znajdziesz niedrogie, fajne i rozne spodnie http://fabrykajeansow.pl/kategoria/12/duze-rozmiary akurat Ci wkleilam duze rozmiary wiec mozesz znalezc cos dla siebie i wcale 44-46 nie musi oznaczac ze dziewczyna jest otyla bo moze np byc wysoka ale lepiej oczywiscie hateowac na lewo i prawo ;)

Gość gość
o i kolezanka ci ladne dzinsy znalazla

Gość gość
w tym internetowym sklepie same rurki, nosząc duży rozmiar w rurkach prawie zawsze wygląda się źle. jak noszę zawsze proste nogawki, bo nie chce żeby nagle moja pupa wyglądała na jeszcze większą niż jest w rzeczywiści

Gość gość
W tej fabryce jeansow sa ladne kroje dla normalnych osob wlasciwie niczym sie nie roznia od tych drogich

Gość gość
Z taka wielką d/u/p/a to się nie zmiescisz. Namiot sobie kup albo nie zryj tyle i schudnij. Zaczniesz przypominać kobiete,a nie wieloryba.

Gość gość
Z taka wielką d/u/p/a to się nie zmiescisz. Namiot sobie kup albo nie zryj tyle i schudnij. Zaczniesz przypominać kobiete,a nie wieloryba. x o znalazł się kolejny ludzki frustrat i po/jeb ,same kur/wa chodzące ideały,siedzą na cafe i udzielają "cennych"rad

Dziękuj***ardzo carrorina bardzo fajna strona ze spodniami, ladne fasony i jest duzy wybor nawet. Dzięki tez za wsparcie bo ludzie sa naprawde okropni, nie rozumiem dlaczego od razu zostalam wyzwana od grubych a pozniej od tempych uczennic. Ludzie popatrzcie w lustro i zacznijcie najpierw od siebie a pozniej zacznijcie pisac ;/ nie wiem czy to do was dociera ale nie jest milo czytac jak ktos kogo nie znam obraza mnie to czasem boli

Nie przejmuj się haters gonna hate i tak zawsze bedzie . Tylko niedowartsicowane i zakompleksione jednostki potrafia obrazac zza ekranu gdzie sa anonimowi . My po prostu nie mozemy sie tym przejmowac albo najlepiej w ogole tego nie czytac . Tak to juz ten swiat jest skonstruowany .