Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu zajęty facet w nowym dla mnie miejscu pracy podczas rozmowy patrzy mi się

Polecane posty

Gość gość

przeciągle w oczy nie odwracając wzroku przez jakieś 15 sekund? Zdarzyło mi się to nie pierwszy raz:P

Gość gość
Hmm... a może to Ty inicjujesz, co? Sama patrzysz, a to on się dziwi :D

Gość gość
Bawi się, flirtuje, prowokuje. Flirt w pracy to bardzo częsty sposób na rozrywkę, przełamanie rutyny, zabicie nudy.

Gość gość
Albo: zaręczony koleś mnie pierwszy raz spotyka w zyciu (z jakiegoś powodu mamy spędzać ileś czasu w pewnej grupie ludzi) i odkąd tylko jesteśmy w tym samym pomieszczeniu, ostentacyjnie nie spuszcza ze mnie wzroku, jakby był jakimś drapieżnikiem na polowaniu. A potem, jak grupa ma się rozejść, od razu podbija i zagaduje. ZARĘCZONY.

Gość gośćautorkkaa
Wpis 1: nazwałabym to dosłownie wlepieniem wzroku mi w oczy, takim strasznie zdecydowanym i głębokim. To jest strasznie peszące, jak ktoś go tak wlepia przez ok. 10 sek. Takie patrzenie się sobie w ślepia na starcie, to mi się zawsze kojarzyło z zdecydowanym podrywem albo bardzo dużym okazywaniem dominacji.

Gość gość
: zdecydowanie nic nie inicjowałam. Jak tylko byliśmy w jednym pomieszczeniu, czułam jego wzrok na sobie non stop, a przy pierwszej okazji jak musiałam coś u niego załatwić, to posłał mi "wlepa".

Gość gość
To bądź mądrzejsza. Nie patrz mu w te oczy, nie daj się, ignoruj go. Bardzo wiele w tej sytuacji zależy od Ciebie. Pomyśl, jakby się poczuła jego dziewczyna, gdyby o tym wiedziała. A jak Ty byś się czuła, gdyby ktoś tak robił z Twoim facetem? Karma zawsze wraca. wiem, że nam, kobietom, takie coś, zainteresowanie się podoba. Ale nie bądź przyczyną cudzego nieszczęścia. Nie warto.

Gość gość
Wpis 2: dokładniej, to wyglądało tak, że ja musiałam się poruszać po pomieszczeniu, a on siedział w nim w jednym miejscu, w miarę naprzeciw mnie. I normalnie widziałam, że w której części pomieszczenia się nie pojawię, tam i jego ślepia za mną będą podążać. Strasznie mnie takie coś zbija z tropu.

Gość gość
heh u mnie w pracy 60-cio letni dziadek tez p[atrzy kilkanascie sekund na rozne osoby nie odwracajac wzroku, i to na osoby obu plci

Gość gość
20:23: nie mówię o patrzeniu na mnie przez kilkanaście sekund, tylko patrzenie mi prosto w oczy, z pochylaniem głowy jak odwracam wzrok, żeby mi w te oczy zajrzeć. Aż prychać jak kot zaczęłam, to koleś dał sobie spokój.

Gość gość
gapisz mu się w gały kilkanaście sekund? przestań, bo gość pomyśli, że chcesz mu obciągnąć.

Gość gość
20:50: ja p ierd y kam, czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Gość gość
znałem taką, ciągle gadała tylko o tym, jak się na nią gapią, w pracy, w autobusie, na przystanku, wszyscy faceci wszędzie się na nią gapili. ciekawe, skąd o tym wiedziała. ????

Gość gość
Ciągnij szmato

Gość gość
też mu się gapisz, więc nie pier..ol.