Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bekmen antymisiowy

3 cytaty misia1 BEKA

Polecane posty

Gość bekmen antymisiowy

misio1 2015.08.01 [19:56] Widziałem takie, którym właśni rodzice rozłupywali czaszkę siekierą i nadal im praw rodzicielskich, ani dzieci nie odbierano. x misio1 2015.08.01 [20:45] Na prośbę zaprzyjaźnionej pani kurator, poszedłem do rodziny, jako jej "eskorta". x misio1 2015.08.03 [14:17] Nie widzę nic śmiesznego w tym, że asystując kuratorce, podczas wizyty w patologicznej rodzinie ćpunów, widziałem dziecko z pozszywaną głową, któremu rodzice, usiłowali rok wcześniej, rozłupać czaszkę siekierą :( x http://f.kafeteria.pl/temat/f1/misio1-twierdzil-ze-widzial-jak-dzieciom-rozlupuja-siekiera-czaszki-psychiczny-p_6301884 x http://f.kafeteria.pl/temat/f1/uwaga-na-tzw-niebieska-karte-pulapka-na-bite-i-bezrobotne-kobiety-p_6300494

Gość gość
wydaje Ci się to śmieszne?

Gość bekmen antymisiowy
Problem w tym, że postronne osoby nie są i nigdy nie były zabierane jako "asysty" do cudzych mieszkań. To nawet byłoby niezgodne z prawem. Wniosek? Misio zmyślał :D Po drugie, kilka tygodni później gdy już zapomniał co pisał to twierdził, że osłaniał wtedy nie kuratorkę, a wysokiego oficera policji idącego na interwencję do ćpunów.

Gość gość
wy serio czytacie posty tego debila? ja przestalam po tym jak zachwycal sie analem i że on uwielbia bawic sie kalem. Nie czytam ani jego postow ani tego drugiego debila prawictwo pospolite (a moze to jedna i ta sama osoba, kto wie, jakis psychol), od razu jadę na dol jak widze ich posty i nie czytam w ogole.

Gość gość
bekmen antymisiowy dziś Problem w tym, że postronne osoby nie są i nigdy nie były zabierane jako "asysty" do cudzych mieszkań. To nawet byłoby niezgodne z prawem. Wniosek? Misio zmyślał X i tu się mylisz. to zgodne z prawem pod warunkiem, że rodzina wyrazi zgode na taką wizytę. a więc czasami kuratorki zabieraja taka "prywatną" ochronę na wizyty. przestań bredzić bekmen antymisiowy

Gość gość
9:46 To może i inkasent gazowy ma prawo chodzić po domach z kolegą? Najlepiej cyganem :O