Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie w Kielcach smacznie zjeść?

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim! :) Zastanawiam się gdzie w Kielcach można dobrze i tanio zjeść. Ostatnio byliśmy w bistro www.niegotujwdomu.pl i powiem szczerze było bardzo smacznie, ale chciałabym mieć jakieś inne zaufane miejsce :) Polecajcie!

Gość gość
Bardzo często tam przychodzimy :) Jest bardzo szybko, pysznie i niedrogo, każdego dnia inna propozycja zestawu :)

W Kielcach polecam fajny lokal ZazSmaczek, który organizuje catering na imprezy okolicznościowe, firmowe, komunie, rocznice itp. Wszystkie szczegóły omawiane są indywidualnie z klientem. Kontakt pod numerem 41-27-87-238, 533-030-207 lub mailowo zaz.smaczek@wp.pl Strona internetowa: http://zazsmaczek.wixsite.com/zazkielce/page3

Gość gość
W CK dobrze można zjeść w Maxipizza – www.maxipizza.pl/kielce,produkty Wiem, że mają lokal na ul. Słonecznej, ale może gdzieś jeszcze bo to sieć. Jest też opcja, żeby u nich zamówić z dowozem ale z tej opcji jeszcze nie korzystałem. Ludzie ogólnie chwalą, że ponoć szybko dowożą. Może za jakiś czas sam się przekonam.

Gość gość
Najlepsza pizza Pieprz i Bazylia na placu Wolnosci. Poza tym Monte Carlo na Padetewskiego Antresola na Piekoszowskiej Sushi w Wasabi sushi na Klonowej nad zalewem . Te sprawdzilam i polecam. A jeszcze Kolorowa Rog Rynku i Koziej.

Gość pawal65
Pozytywnie mnie zaskoczyła pizzeria Maxipizza – www.maxipizza.pl/kielce,produkty Dostarczyli jedzenie tak szybko, że w sumie mnie w domu nie było, wyszedłem do sklepu, bo nie sądziłem, że można faktycznie pizzę o tej konkretnej porze dowieźć w mniej niż 30 minut. Im się jakimś cudem to udaje. Polecam jak ktoś chce szybko i smacznie zjeść. Pizza na grubym cieście jest optymalna moim zdaniem.

Gość gość
Maxipizza za pierwszym razem też mnie zaskoczyła - bo jednak za sieciówkami zwykle nie przepadam, oni są obecnie jedynym wyjątkiem, robią naprawdę świetną robotę. Trzymają poziom, pizza od nich jest naprawdę bardzo dobra

Gość Kruseds
Sprawdziłam wczoraj te maxipizze bo ich jakoś zawsze omijałam (bo sieciówka) i faktycznie pizza świetna!! Nie spodziewałam się zupełnie :D jednak nie ma co oceniać jak się wcześniej nie sprawdzi

Gość gość
Podchodzi mi jeśli chodzi o smak pizza w Maxipizza. Dobre ciasto, świeże składniki i też trzeba im przyznać, że nie żałują szynki, serca, pieczarek czy innych dodatków. Menu jest na www.maxipizza.pl/kielce,produkty . Tutaj też można sobie online zamówić, w wyznaczonej strefie w Kielcach dowóz jest gratis.

Gość gość
Najlepsza pizzą w Kielcach jest moim zdaniem w Maxi Pizza, czy to na miejscu czy z dowozem jest tak samo dobra. Nie cieknie z niej, nie ugina się ciasto tak żeby utrzymać nie można było w ręce. Co do cennika to na maxipizza.pl/kielce,produkty masz wszystko.

Gość Gienek

Jak dla mnie to Maxipizza jest na dość spoko choć są tez inne restauracje dobre w kielcach 

Gość adrrrt

a tez polecam Maxipizza :P

Gość tamm

Lubię sobie od czasu do czasu zamówić klasyczną pizzę z szynką serem i pieczarkami z Maxipizza. Mają swój lokal w CK na Słonecznej, ale ja głównie biorę online z dowozem. Szybko się zamawia, nie ma problemów z płatnością, no i dostarczają pizzę jeszcze gorącą jakby dopiero co wyjętą z pieca.