Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćWalenBlekitny

Co zrobic by mojej zony przyjaciolka odebrala moje zaloty

Polecane posty

Gość gośćWalenBlekitny

Jako znak ze ja chce wy/ru/chac. Nie raz tam przytule ja,tanczymy razem,zartujemy sobie bez tabu itd a teraz chce isc krok dalej bo zona mi sie znudzila i chce jej przyjaciolke bzyknac dla przygody nowej. Mysle,ze i ona tego tez chce tylko zdeka glupio jej pierwszej zaczac. Jej mezowi niepowiemy. Tam wale to ze sie znamy z nim. Jak mam ja dotykac,co powiedziec by zrozumiala zamiar ale tez by mnie nie spoliczkowala czasem. Dzieki za pomoc.

Musisz być wybitną cipą, skoro masz takie problemy :P. x Mnie zawsze najlepsze przyjaciółki mojej kobiety, same do łóżka ciągnęły :(. Tyle, że mnie to nie interesowało :).

Gość gośćWalenBlekitny
No wlasnie. Ci/pa nie jestem ale chce bzyknac ja lub chociaz obmacac to i owo a ona by poczula twardego mojego. Moraly odkladam na bok. Zyje sie raz wiec niezamierzam rezygnowac. Chce tylko niech ktos napisze jego "przepis" na zaciagniecie kobiety lub zrobienie jej czegokolwiek tak by ona zrozumiala i dala sie tak i bys ty zle niewyszedl w jej oczach. By nie pier/do/li/li pozniej moralow o zonie,ze mam zone,a ona meza itd.

Gość gość
czyli to raczej ty grubasie jesteś cipą!

Nikt nie będzie tracił czasu na prawienie morałów głupkowi :P. x Kobiety lecą na interesujących mężczyzn, więc Ty nawet dla swojej żony, interesujący nie jesteś, bo inaczej jej przyjaciółka sama kleiłaby się do Ciebie. x Musisz być bardzo nieciekawym egzemplarzem, skoro żona nikomu, nic dobrego o Tobie nie mówi :P.

Gość gośćWalenBlekitny
Nie,nie tak to jest. Odnosze wrazenie,ze i ona zawsze flirtuje ze mna. Powodzenie u kobiet mialem. Kilka same nachodzily mnie bym z nimi byl itd. Niedawalem im szans ale lozko bylo zawsze zaliczane. Teraz chce czegos nowego i chyba ona tez a ze znamy sie to tym lepiej. Kazda wieksza impra to razem spedzamy i teraz tez tak bedzie. Male macanko nie zaszkodzi.

Gość gośćWalenBlekitny
3:22 juz minely czasy gdzie zona wychwalala mnie itd. Cale zycie nie bedzie mi prawic prezentacji przed znajomymi glupolu. Moraly w buty wsadz sobie. Zycie jest jedno a panny chca twardego faceta a nie taka bekse jak ty gdzie nawet porzadnie wy/ru/chac baby nie potrafisz. Wlasnie najlepsze sa te z grona znajomych. Jedynie brata laski nie tkne a chociaz kto to wie co bedzie jutro.

Gość gość
może zapytaj jej meza, może tez ma w***********.ne na swoją zonę jak ty na swoją, możeaz zaproponuj wymianę suk bo w końcu raz się zyje, potem opowiedz dzieciom i teściom oraz swojej matce jak należy zyc, bo ojciec pewnie taki sam burak