Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam długi i nie wiem co robić

Polecane posty

Gość gość

Mam 50 lat. Narobiłam sobie ogromne długi, około 100 tysiecy. nie mam z czego tego spłacać i nie wiem co mam z tym zrobić od 3 miesiecy nie płace rat i nie wiem co dalej. Mam bardzo mała wypłate i na utrzymaniu 3 dzieci. Chciałabym sie dowiedziec co moge zrobić i co mi grozi za nie spłacanie tych zobowiazan. Bardzo prosze o odpowiedż która mogłaby mi pomóc.

Gość gość
następna ofiara systemu bankowego. nic im nie jestes winna. twoje długi maja zaksiegowane jako aktywa , które pozycza jeszcze wielokrotnie kwestia dodrukowania mamony co jednak nie powstrzyma ich przed rzuceniem cie na żer hordy komorników i innych zdziczałych pedofili

Gość gość
tylko sie nie truj albo nie skacz pod pociąg bo tym koorfom o to chodzi.

Gość grosik1919
Komornik będzie z Ciebie ściągał do końca życia bo odsetki Cię zjedzą. Zostawia Ci najniższą krajową a resztę mogą zabrać, no i oczywiście pieniędzy na dzieci typu alimenty i dodatki Ci zostawia. Potem pewnie nie będzie opłacało Ci się pracować, więc będziesz na utrzymaniu Państwa i pokażesz dzieciom piękny przykład. I tak oto tworzy się patologia. Jesteś ograniczona i nie wiedziałaś że kredyty trzeba spłacać, nie umiesz liczyć? Po co tyle nabrała tego. Przecież za to można kupić małe mieszkanie gdzieś w miasteczku. Myślałam w ogóle jak podpisywałaś umowę czy zastanawias się już na co to przeznaczysz?

Gość gość
Po cholerę bralas tyle kredytu? Który bank ci to dal skoro masz takie male dochody?

Gość gość
właśnie k****, najpierw biorą kredyty a potem jęczą idioci :D sama sobie jesteś winna, teraz płacz i płać

Gość gość
nie dzwoń po żadnych centrach pomocy zadłużonym nie wpłacaj im żadnych zadatków ani nic takiego bo to kolejne ścierwojady żerujące na tym chorym systemie finansowym i oprócz spełnienienia jakichs bzdurnych fomalności w rodzaju wysłania ci sterty papieru toaletowego aby nie zostać oskarżonym o wyłudzanie pieniedzy nie zrobią nic wiecej. ten kraj to raj dla oszustów, bandytów i pasozytów i łapówkarzy a wiekszość z nich rozpoczeła działalność dzięki obcemu kapitałowi. to zorganizowana akcja uwłaszczania polaków i okradania dorobku narodowego i jak kooorfa nie zmądrzejecie to nas wszystkich wydupcą a najwieksi dupcyciele zostana w nagrode kapo obozowymi w tym przyszłym obozie koncentracyjnym

Gość gość
zamknąć ryje kooorfy. to jest oszustwo i jako takie powinno być zabronione już nie mówiąc o lichwie, która czyni ten system zabójczy dla każdego nawet tych którzy pozyczek nie biorą. a wszyscy bierzecie a raczej bierze jae za was państwo wiec też jestescie zadłuzeni cwaniaczki. eksperci kooorfa od czytania umów sie znaleźi. c***ja wam to pomoze pedały jepane

Gość gość
Zrób sobie czwarte dziecko, to dostaniesz 500zł :P.

Gość gość
"nie umiesz liczyc?" xxx a ty koorfa umiesz liczyc? skoro każda złotówka jest dugiem a dług jest obciążony procentem to żebyś przeczytał nawet sto razy dwa tysiące umów to i tak zbankrutujesz. po to zostal ten system wymyslony i przyjęty przez polityków, którzy są odpowiedzialni współudziału w tym procederze

Gość gość
dla tych, którzy w swojej naiwności jak niegdys nie zastanawiali sie skąd sie biorą pieniądze albo mysleli, ze z pracy to wyjasniam, ze biora sie znikąd i są emitowane jako dług obciązony lichwą. nie da sie tego spłacić inaczej niz pozyczajac kolejne pieniądze na tych samych albo gorszych warunkach. jak ktoś uważa, że ten system "ekonomiczny" to cud kapitalizmu i szansa dla przedsiebiorczych to gratuluje debilizmu. to jst szansa jedynie dla komorników syndyków upadłościowych i padlinożerców w rodzaju wcześniej wspomnianych komorników.ale też tylko na krótką mete bo przyniosą w żebach wszystko czego sie "dorobili" krótkowzroczni kretyni

Gość gość
na co sie tak zadluzylas ?

Gość gość
dobra bo sie niezdrowo podnieciłem... spuszczam sie zatem na to i na was. nie czekajcie az wyschnie. najlepiej dla zdrowotności wcierać i zlizywac

Gość gość
a c***j cie to koooorfa obchodzi? nie przezucaj odpowiedzialności na ofiare takimi pytaniai

Gość gość
Faktycznie :P. Ofiara losu jest sama sobie winna :P.

Gość gość
dobra informacja jest taka, ze dużo sie juz z tego przewału wyciągnąć nie da. dlatego trzeba zwinąc interes i podrzucić pod gilotyne dla tłumu kozły ofiarne. w tej roli frajeerzy, któzy firmuja ten system swoimi ryjami. gorsza informacja jest taka, ze to co nastąpi póxniej będzie również autorstwa tych samych przestepców a wy znowu dacie sie na to nabrac

Gość gość
dokładnie. a jedna z tych ofiar jestes ty. jezeli tego nie rozumiesz a w dodatku nie chcesz zrozumiec to faktycznie zasługujesz na los który cie spotka

Gość gość
cos ci wytłumacze zaradny zyciowo kretynie otumaniony wględnym dobrobytem: wystarczyłoby aby państwo pożyczyło jedną złotówke w naszym imieniu aby doprowadzic do przejęcie całej własnosci jego obywateli lichwiarzom. pewnie nawet tak to sie zaczeło. dodam, że niekoniecznie musisz sie na to zgadzac tudzież cokolwiek pozyczać osobiście a nawwet podpisywac. wystarczy, że pójdziesz na wybory. zreszta nawet jak nie pójdziesz to tez ci powiedza, ze mogłeś iśc a nie teraz płaczesz, że ci niedobrze. piękne nie? masz dzieci? to je zabij. bo los który im zgotowałeś jest gorszy od smierci

Gość gość
Z którego wariatkowa wyszedłeś na przerwę ?

Gość gość
z tego koło twojego domu. zaraz bedę wiec naszykuj młotek żebym n=zbędnie nie przedłużać procesu wbijania ci rozumu do głowy

Gość gość
Nie słuchaj idioty !

Gość gość
Spiertalaj baron ze swoim mitomanstwem. Durny cipol znowu wymysla :(.

Gość gość
idz ****** swoja mloda zonke baranie mozemy ci w tym pomoc podobno ci juz nie staje

Gość gość
a w ogóle to czego sie wpiertalacie cwele? macie jakies długi? nie? to wypiertalać i nie robic offtopa skoro was temat najwyraźniej nie interesuje. hejterom też dziękujemy. staramy sie tu zapobiec potencjalnemu samobójstwu kobiety w tragicznej sytuacji. wy w tym przeszkadzacie więc jeżeli coś sobie zrobi zainteresuje sie wami policja bo mozna za to w przeciwieństwie do łapania pijanych rowerzystów dostac awans podwyzke a nawet medal (niekoniecznie w tej kolejności)

Gość gość
iradze wam wykoorfiać w podskokach bo jak ja sie wami zainteresuje to sie w policji posypia medale za rozwiązanie licznych spraw o morderstwo pierwszego stopnia z wyjątkowym okrucieństwem

Gość gość
pierwsze z brzegu IP: 188.146.120.290 kolejny chętny?

Gość gość
no dawaj kolejne

Gość gość
upadłość, postaraj się zbankrutować. Teraz są nowe przepisy, jest łatwiej i taniej ogłosić upadłość konsumencką. Powodzenia

Gość gość
tylko jedno potrafisz? kolejne chcemy cweelu :D

Gość gość
to powiem ci na osobnosci jakie masz ip bo nie chce miec tvnu w trakcie:)