Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam długi i nie wiem co robić

Polecane posty

Gość gość
na karku... tak potrafie jedno. to sie nazywa specjalizacja i gwarantuje wysoka jakosć usług

Gość gość
hehe już sie wykręca cwaniak :D debil żałosny sie tylko skompromitowałeś karaluszku

Gość gość
karaluszek to cie robił a karaluszka karmiła cie goofnem z twojego pieluszka. nie jestem pewien czy policje zainteresuje deratyzacja w czynie społecznym

Gość gość
bo widzisz niektórzy z nich też mają rozum a niektórzy nawet wiedzą co sie tu wyczynia. powiem ci nawet jak zdobęde twój adres. chcesz?

Gość gość
to IP które podałeś debilu nawet nie istnieje :D wymyśliłeś sobie je na poczekaniu i myślisz ze sie ktoś obsra lamusie

Gość gość
hehe. widzisz państwo jest zainteresowane w kontrolowaniu sieci. dlatego uwaznie przyfgląda sie temu co sie dzieje i szuka okazji do stworzenia precedensu. w zwiazku z powyższym wynajme adwokata, który pozwie ciebie, bądź kafeterie za coś tam. moze za obraze uczuc religijnych bo akurat wierze w wielkiego karalucha. sprawe pewnie przegram:) ale jedno jest pewne. poznam twóją tozsamość i adres:) jak widzisz twoje ip mi do nieczego nie jest potrzebne. prosiłem, żebys stad wypiertalał. poprosze jeszcze raz....już ostatni.

Gość gość
a uwierz mi, że istnienie takich gnoi jak ty wielce mnie frusruje a niemożnośc przypiertolenia im w ryj wpędza w straszną desperacje, która powoduje stres a ten skolei wywołuje gwałtowne reakcje. ale twoja wola. dałem ci szanse

Gość gość
od razu powiem ci, ze szanse są piecdziesiąt na pięćdziesiat plus minus kilka procent ww zależności jak to rozegram. jak lubisz hazard to możesz zaryzykowac

Gość klitera
Nie jest to dobre miejsce na takie pytania. Na kafe raczej nikt Ci solidnie nie doradzi w tym temacie.Jestem zdania,ze lepiej byłby dopytać się na forum specjalistycznym. Tutaj masz forum kredytowe: http://www.forum-kredytowe.pl/ Znajduje się tutaj cały dział o długach. Możesz dopytać się dokładniej na tej stronie. Doradzą Ci co robić. Są tam specjaliści od takich spraw.

Gość gość
Mam nadzieję że komornik już jest w drodze do ciebie. Dłużników trzeba zmusić do płacenia wszelkimi środkami. Szkoda że nie można cie potraktować bykowcem po nerach, bo wtedy szybko byś znalazła pieniądze na oddanie długu. To nie jest wina systemu, bo system jest dobry ale pazerne kooorfy takie jak ty, robią długi a później nie płacą.

Gość gość
idiota. jak masz ochote uzyć bykowca cokolwiek to jest to wpadnij do mnie pedale też mam długi. nawet podam ci adres bo mam wyjepane na takich cweli jak ty. co ty na to? dam ci szanse zmuszenia mnie:)

Gość gość
"system jest dobry" :D:D ty jestes jeszcze lepszy. minąłeś sie z powołaniem. powinienes występować z beny hille zamiast tego małego dziadka, którego non stop klepał po łysinie nietojepany mały fiutku. dodam, że twoja matka powinna robic mu loda w trakcie wystepu zeby wywołać ten zajepisty usmiech na jego twarzy a po pacy w ramach premii całej ekipie filmowej:) o twoim ojcu sie nie wypowiem bo za długo by wymieniać:D jepany kondon. i pewnie tchórz jak sie za chwile okarze

Gość gość
sprawdiłem co zacz ten bykowiec.kolega starej daty widze to by nawet do roli, o której pisałem pasował. fizjonomia i postura też pewnie podobna. moze podesłać taksówkę? kierowca spakuje rzeczonego bykowca do bagażnika, żebyś krwiaków nie dostał na dłoniach od zaciskania na nim piastek:) to kiedy będziesz?

Gość gość
Mnie jeden gosc byl winien 3.000 i nie chcial oddac. Wiec wynajalem trzech osilkow z Ukry (500 zl) i polamali mu zebra i zlamali nos. Po tygodniu jak wyszedl ze szpitala to sam przyniosl kase. Tak nalezy postepowac z dluznikami. Polecam!

Gość gość
Bo dluznik oddaje kase jak musi. Dlatego lepiej zaplacic kilka zlotych, skuc morde i skopac delikwenta. To jest inwestycja i oplaca sie zamiast czekac na komornikow. I nie trzeba samemu nic robic, bo dluznik nawet nie wie kto mu morde skul. I juz nigdy nie zaciaga dlugow po takiej lekcji.

Gość gość
ciekawa analogia ale jezeli sam nie wydrukowałes tych pieniedzy i nie pozyczyłeś ich 10 osobom jednocześnie to niestety nietrafna. napisz cos wiecej o tej sprawie moze policja też wejdzie w ten biznes:) w końcu nie zarabiają dużo:) chyba jednak zrobie to o czym pisałem. to już nawet nie jest groźba karalna tylko przyznanie sie do przestępstwa:) ale może sąd będzie łaskawy chociaż wątpie bo bardziej od dłuzników nie lubią tylko tych który wkraczają w ich kompetencje:) to ilu ich bylo? dokładnie z jakiej części ukrainy byli? może siedzą. na pewno sie ucieszą jak im dojepią pięć lat do wyroku i te radośc po wyjściu ci okażą:)

Gość gość
no to robimy zrzucik ekranu i udajemy sie do, podkreślam, UPOWAŻNIONYCH, organów ścigania:) trzech gości z ukrainy, 10 tysiecy. połamane żebra. byłes z tym najpierw w sądzie? nie? ale na pewno on był w szpitalu. w końcu przypadków złamanych żeber nie jest az tak wiele. jakbyś sie pochwalił jeszcze kiedy to było to ułatwiłoby redakcji lokalnej gazety dotarcie do człowieka. to nawijaj:D

Gość gość
widze, że wam tempe cwele nie warto nic tłumaczyc. w tych neandertalskich czaszkasz kojarzycie tylko słowo dług. już pomijam skąd ten dług sie wziął. nie rozróżniacie gófna od spaghetti. powinno sie was wysterylizowac niedorozwoje umysłowe. wasze dzieci też sa takimi przychlastami jak wy?

Gość gość
coś wam wytłumacze dwbbie. państwo ma wyjepane na to czy odzyskacie swoja kase. ważne zeby po drodze zarobili kolesie. dlatego nikt nie będzie chodził z żadnym bykowcem i łamał nikomu zeber ciecie bo by ludzie przestali pozyczać kase niedorozwoje. ps.ponieważ wcześniej isałem o reakcjach psychicznych jakie mnie czasem dotykaja i o ich efektach to mam zamiar zrobic to o czym mówiłem g****ojady [pietolone i c***j was kooorfy zwącha. to jest kooorfa nieporozumienie, zeby takie ułomy intelektualne dyktowały warunki inteligentnym ludziom takim jak np ja. skoczyło sie kooorfa. szykujcie sie na swój koniec bykowce kooorfa.

Gość gość
Ja tam wiem, ze dluznik musi poczuc bykowca po nerach wtedy szybko kapuje, ze nalezy oddac kase. I to jest jedyna skuteczna metoda. Inwestycja niewielka a skutecznosc 100%.

Gość gość
Wynika że ludzie którzy mają coś do powiedzenia na temat długów to straszna patologia!! Same łobuzy, bandziory i niedorozwinięci. A z ostatnich postów wynika - że wszystko na raz.

Gość gość
spoko mam do ciebie sprawe.pozyczysz mi 10 tysiecy? od razu mówie, ze nie oddam ale ze jak widze lubisz uzywać bykowca i opłacać ukraińckich zbirów to założe sie ze mi pozyczysz. podać ci numer konta? albo z innej beczki. co za frajer pozycza kase której nie może odzyskac? bo wychodzi mi na to, ze pozyczyłeś 10 tysiecy odzyskałes 10 tysięcy minus opłaty manipulacyjne czyli wyszedłes na minus frajerze nie mówiac o inflacji :D zajepista inwestycja. nadawałbyś sie na ministra finansów:D

Gość gość
coś ci wytłumacze. oprocentowanie w banku jest bardziej bolesne niz połamane żebra:d wiem bo miałem połamane. nie nie przez ukraińskich zbirów. krótko rzecz ujmujac dałes sie wydymac kapitalisto od siedmiu boleści. a wiesz dlaczego? bo jesteś kretynem:)

Gość gość
Zgadza się. Debil dyskutuje z debilem. :D

Gość gość
a koleś miał nieoprocentowaną pozyczkę i pewnie płatne zzwolnienie w pracy na miesiąc:D ale żeś mu koorfa narobił. pewnie sra ze smiechu jak o tobie mysli:D

Gość gość
to co? zainwestujesz jeszcze toche kasy?:D chętnie pomoge ci w rozwoju biznesu kredytowego w szarej strefie:) podjedź to pogadamy. możesz od razu wziąć ze soba tych ukraińców żeby sie dowiedzieli z pierwszej ręki, że niedługo ruszy sprawa w prokuraturze w związku z ich nieopodatkowana działalnością ochroniarską:)

Gość gość
ps: weź tego bykowca nigdy nie widziałem takiego ustrojstwa na własne oczy;) z góry dzieki. jakby co to moge pójśc ci na ręke i obiżyć koszty działalności po 20 latach sam sobie łamiac żebra:D

Gość gość
jakoś sie dogadamy o ile do tego czasu nie zbankrutujesz. skończony debil

Gość gość
Kazdemu dluznikowi trzeba dac szanse zeby zaplacil. A jak sie opiera to sa sprawdzone metody zeby zmienil zdanie. Dluznikow trzeba tepic, bo to gnoje sa i nie wolno im okazywac litosci. Jak umial pozyczyc to musi umiec oddac i tyle w temacie. Jaka metode zastosowac zalezy od sytuacji. Kazda droga, ktora prowadzi do celu jest dobra.