Gość gość Napisano Luty 22, 2016 Najlepiej sprawdza mi się biożel nawilżający Eye Care Floslek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 24, 2016 Dzięki za namiar! Dr Bliżanowska rzeczywiście jest super! Jestem juz umówiona na zabieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 24, 2016 Z doświadczenia wiem, że na zmarszczki najlepszy jest zabieg wygładzania. Ja co jakiś czas chodzę do gabinetu www.piotrromanczuk.pl w Stargardzie na zabieg, mam zdecydowanie mniej zmarszczek, lepiej wyglądam i moja skóra wygląda bardziej promiennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2016 Ja sobie chwale Fraxel Dual. Skuteczna sprawa. Robiłam przy metro Wilanowska - w klinice Macieja Krajewskiego. Wszystko było ok, bez problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2016 a gdzie przyjmuje ta lekarka Bliżanowska? Polecasz? Bo jak sprawdzona, to sie chętnie wybiorę, szukam kogoś z polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2016 Chcesz wiedzieć więcej jak radzić sobie z niedoskonałościami skóry? Zapraszam do Szkoły Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych! Na profesjonalnie prowadzonych zajęciach poznasz odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cię pytania z zakresu kosmetyki! W szkole Delta Edukacja nie ma żadnych ukrytych kosztów. Nie podpisuje się umowy!- Zapraszam do zapisu! Szkoła mieści się na ul. Szewskiej 17/1 , numer telefonu 798149906 . Pozdrawiamy- Delta Edukacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2016 Warto zadziałać bardziej radykalnie, jeśli zmarszczki są głębokie to juz same kremy raczej nie pomogą. Ja chodzę na różne zabiegi do SKJ, to bardzo fajne i profesjonalne centrum medyczne w Wilanowie. Można u nich wykonać różne zabiegi. Umów się na konsultację, to wszystko Ci powiedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 18, 2016 Mnie na zmarszczki pod oczami bardzo pomógł zabieg Lavatron, który robiłam w http://www.vanitydayspa.pl/ . Widzę dużą różnicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2016 Ja zmarszczek pod oczami pozbyłam się dzieki pomocy gabinetu www.bellazone.pl . Zajeli się mna profesjonalnie i wyszlam o 15 lat mlodsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amanda000 1 Napisano Kwiecień 29, 2016 Na pierwsze zmarszczki zaczęłam używać kremu z algami morskimi z bielendy, mam też serum z tej serii. Razem dobrze nawilżają, wygładzają skórę, napinają, widzę też poprawę jeżeli chodzi o mniejszą widoczność zmarszczek... Na pewno krem pod oczami trzeba leciutko wklepywać, a nie mocno wcierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 4, 2016 Floslek jest bardzo delikatny i nie sądze, że się idealnie sprawdzi bo ja mam wrażenie, że te kremiki są dobre na sińce pod oczami ale nie na zmarszczki. Tzn mnie nic nie dały. Może mezoterapię sobie zastosować? http://www.beauty.com.pl/pl/strona-glowna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 16, 2016 Polecam krem Instantly Ageless. Na youtube można znaleźć wiele filmików gdzie widać jego działanie. U mnie sprawdził się rewelacyjnie. Efekt widać już po dwóch minutach od nałożenia go na skórę no i jego działanie utrzymuje się do kilku godzin. Jest idealny na większe wyjście. Zobacz na stronie www.mkap.jeunesseglobal.com/pl-PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2016 Spróbuj umówić się na wizytę do salonu http://www.aleja-piekna.pl/, myślę, że na miejscu doradzą ci odpowiedni zabieg, który przyniesie najlepsze efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UAV Napisano Maj 18, 2016 Świetnie działa Anti Aging Floslek. Idealne, zwłaszcza na taką delikatną skórę pod oczami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2016 Ja ze zmarszczkami chodziłam do http://www.esthe.pl i efekt jest naprawdę spektakularny. Zdecydowanie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2016 ja mogę polecić klinikę http://www.dimedical.pl/ , bardzo szybko uporali się z moim problemem i cena nie była wysoka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2016 Miałam te kremy Floslek, rzeczywiście fajnie działały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2016 Umów się do salonu w Poznaniu www.beautypremium.pl do p.Izabeli, mają różne zabiegi na zmarszczki wokół oczu. Mi akurat pomogły zabiegi RF, które bardzo polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 2, 2016 Kochana, miałam ten sam problem i bardzo mi pomogły zabiegi z kwasem hialuronowym Juvederm Volbella. Lekarz delikatnie obstrzyknął mi skórę pod i wokół oczu. Może nie jest to przyjemny zabieg, ale moja skóra wygląda w tych okolicach na wzmocnioną i gładszą. Nie jest już taka cienka i papierowa. Dodatkowo oczy wyglądają dzięki temu na mniej zmęczone, młodsze. Lekarz też delikatnie podał mi Juvederm na kość oczodołową, dzięki czemu zniknęły "dołki" pod oczami i nie tworzy się cień. Choć słyszałam, że to nie jest dobra metoda dla osób, które mają worki, w których gromadzi się limfa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aberia Napisano Grudzień 3, 2016 Powiem tak, o zmarszczki szczególnie te wokół oczu warto zadbać wcześniej, zanim się pojawią. Tak czy siak, w moim przypadku sprawdzają się kremy z Farmony http://farmona.pl/promowane-produkty/kremy-pod-oczy-pl/ sama używam teraz Biokrem nawilżająco-rozświetlający, mamie natomiast kupiłam taki do cery dojrzalszej i też jest bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2017 Myślę, że kwas hialuronowy byłby dobrym i skutecznym rozwiązaniem. Z własnego doświadczenia polecam taki http://www.techderm.pl/ , ale myślę że najważniejsze żeby trafić w ręce dobrego lekarza. Tego ci nie zastąpi nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamila434 Napisano Luty 15, 2018 Ciężka sprawa, bo czasami taka jest uroda danej osoby. Jak macie duży problem ze zmarszczkami wokół oczu to można próbować zastosować serum dermorevital od eveline, on jest dobre, wiele dziewczyn chwaliło ten kosmetyk, także i ja postanowiłam go wypróbowac. U mnie się sprawdził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2018 Ja zawsze bardzo dbam o okolice oczu, bo tam chyba w pierwszej kolejności pojawiają się zmarszczki. Cały czas szukam w sieci jakie są najlepsze kremy głównie przeciw cieniom i workom pod oczami. Nawet trafiłam na artykuł o kremie Remescar i jestem ciekawa waszej opinii. BO u mnie to faktycznie rewelacyjne daje efekty ten krem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bogix Napisano Maj 28, 2018 zabiegi zabiegami, ale jednak nie wolno zaniedbac codziennej pielegnacji bo bez tego te zabiegi za wiele nie zdzialaja. od siebie moge podrzucic ten krem hadalabo: http://www.hadalabotokyo.pl/pl/product/1347/krem-pod-oczy-przeciw-oznakom-zmeczenia-na-dzien-i-na-noc/ , daje super efekty i nie uczula a mam pod oczami naprawde bardzo wrazliwa skore. bazuje na mieszance kilku rodzajow kwasu hiauronowego :) to bardzo wazne zeby uzywac osobnego kremu pod oczy bo czesto spotykam sie z tym ze np. moje kolezanki w ogole nie maja kremu pod oczy tylko smaruja cala twarz zwyklym kremem nawilzajacym, niestety na delikatna skore pod oczami to za malo i jest to najlepszy sposob na to zeby juz w mlodym wieku nabawic sie tam zmarszczek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mayadie 0 Napisano Listopad 8, 2018 Dziewczyny, u mnie zabieg na zmarszczki nie wchodzi w grę - to jest dla mnie za drogie. Poszukuję czegoś tańszego, jakiegoś kremu, ale naturalnego - nie czegoś silnego, na efekty mogę poczekać. Czy możecie mi coś polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margolelllaaa6 Napisano Listopad 20, 2018 U mnie dobrze sprawdził się krem pod oczy rozjaśniający z serii Royal nasil eveline, on zawiera śluz ślimaka, bardzo pożądany, popularny ostatnio składnik w kosmetykach. Nawilża, rozjaśnia okolice oka i napina skórę, ja jestem bardzo zadowolona z niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jadwiga Napisano Marzec 11, 2019 ZenPro to nowoczesny laser CO2 o długości fali 10600nm polecam wykonac ci ten zabieg możesz go wykonać w estetycznamed wykonywane są przez profesjonalny personel polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jarka Napisano Marzec 14, 2019 moze zacznij pić kolagen Doppelherz? mi bardzo pomógł, załączam link do producenta https://www.doppelherz.pl/aktywujpiekno/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roszpunka Napisano Maj 2, 2019 Kolagen DH to rewelacja na zmarszczki, do tego jest w fomie pitnej i ma witaminki co jest dodatkowym plusem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ina Napisano Maj 13, 2019 Polecam poczytać o Kolagenie, szczególnie firmy doppelherz. Moim zdaniem jest to odkrycie i warto być na bieżąco i stosować. Czas upłynie, zmarszczki się porobią, a z czasem ciężej będzie im przeciwdziałać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach