Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydzicie sie ze jestescie z polski? wstydzicie sie ze jestescie polakami?

Polecane posty

Gość gość

moze chcielibyscie bys kims o innej narodowosi? jakiejs lepszej i szanowanej?

lepszej x pod jakim względem? x i szanowanej? x na szacunek trzeba sobie zasłużyć, to nie jest cecha stała x nie widzę szczególnych powodów do wstydu

Gość gość
nie wstydze sie

Gość gość
lepszej - czyli posiadajacy bogata i wysoka kulture, ktora miala wplyw na losy swiata(np kultura francuska, amerykanska) szanowany - narod ktory znany sie z pozytywnych cech jak np z precyzyjnosci, zydzi z inteligencji, amerykanie z podejscia do ludzi

Gość gość
Ja się nie wstydze,ale jest mi przykro. Bo tylko w naszym kraju premiowane sa goowniane cechy charakteru. Chciałabym być obywatelka innego kraju.Jakiegokolwiek. no może oprócz afryki całej i ukrainy, bo to dzicz

Gość gość
Tak, trochę się wstydze tego, że jestem Polką :( Mieszkam w Niemczech i nasze rodaczki taką nam tu renomę zrobiły, że jak spławiam ciapata, to ten robi wielkie gały, bo przecież "Polki nie odmawiają"... Ehh, szkoda gadać. Polki mają tu opinię dupodajek :/

Gość gość
Nie wstydze sie, Polki maja opinie ladnych kobiet :P Kazdy za granica jak mu mowie ,ze jestem Polka to mówi coś takiego : "Really? You so beatiful so itd normal You are from Poland"., albo tez kojarza nasz kraj z Lechem Walesa, Janem Pawłem II, Chopinem- to sa pierwsza skojarzenia

Nie wstydzę się, ale mam zamiar zrezygnować z Polskiego obywatelstwa za jakiś czas.

Gość Józef Bździuch
gorzej to już było ale czy będzie lepiej ? za czasów PRL-u była bieda i strach aby nie powiedzieć złego słowa na panującą władzę , za słowa można było zdrowo oberwać a dzisiaj po 25 latach tak zwanej wolności nadal prawie każdy Polak jest traktowany jak 'śmieć' i śmieć nawet nie ma pracy we własnym kraju , za dwa USD mogę szorować ulicę w NY , za 1,5 funta mogę w Londynie sprzątać śmieci z ulicy i wiem, że pracę za takie pieniądze znajdę po dwóch dniach szukania a w Polsce bieda totalna i ciężko jest znaleźć pracę za 4 PLN na godzinę , więc z czego mam się cieszyć , że jako 'robol' od wielu lat tylko dostaję w duupę kopa ?

no cóż, pokonanie bolszewików = Polacy, turasów - Polacy, udział polskich lotników w bitwie o Anglię i wiele wiele innych przyćmionych przez żydowską propagandę zasług Polaków podaj mi jedno osiągnięcie kultury francuskiej, z którego skorzystałby również normalny człowiek, nie rurkowiec?

narod ktory znany sie z pozytywnych cech jak np z precyzyjnosci, zydzi z inteligencji, amerykanie z podejscia do ludzi x Polacy z pracowitości i godności, zapewne też zachodnim pieskom francuskim imponuje brak g*******ej tolerancji i tego typu zboczeń

Gość gość
jestem w jednym z polnocnych krajow.niektore polki na fejscie glosno krzycza zeby nie wpuszczac wiecej obcokrajowcow.to te co maja mezow miejscowych i dzieci miedzynarodowe+obywatelstwo.ale udaja patriotki jesli chodzi o polskie zarcie

po 25 latach tak zwanej wolności nadal prawie każdy Polak jest x nie było czegoś takiego komunizm sowiecki został na 25 lat zastąpiony komunizmem pookrągłostołowym a w gospodarce kapitalizmem kompradorskim.

Gość gość
odkąd rządzi pis ciągle chodzę głodny.

Gość Józef Bździuch
jak zwał to tak zwał, Polak rządzący i nadzorujący zawsze walił po łbie drugiego Polaka aby robił za zupę i nie skomlał , dzisiejszy pracodawca jest jeszcze bardziej przebiegły i gdy jest zobowiązany aby pracownikowi forsę wypłacić za pracę to wywozi do lasu daje łopatę i mówi wprost , to jest twój dół i zapomnij o wypłacie , pokaż że potrafisz po 10 godzinach pracy wykopać dół dla siebie głąbie , a pies warczy i czeka aby ugryźć