Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ej, kobiety, a wy se w ogóle zdajecie sprawę, że lecicie na wygląd i pieniążki?

Polecane posty

Gość gość

czy nie za bardzo?

A na co mamy lecieć? Co mi po facecie z cudownym charakterem, jak będzie tłusty, brzydki jak noc i trwale bezrobotny? Są pewne standardy i tyle. Facet ma być dla swojej partnerki atrakcyjny fizycznie, samodzielny i mieć właściwy charakter. Nie ma tych 3 rzeczy to nie jest wtedy właściwym partnerem dla mnie.

Gość gość
A Ty co masz z tych trzech rzeczy?

Gość gość
cycki, d**e, pochwe, twarz

Gość gość
Haze dziś jak ty masz paskudnego faceta z piegami więc ? który nawet o siebie nie dba! nie depiluje klaty, jeszcze zatluszczony i ma paskudny ryj

Gość gość
gdybyśmy sobie nie zdawaly z tego sprawy to byśmy się wiazaly z takimi kafe przegrańcami jak ty :D na szczesce mamy dobrze w glowie. a co natomiast maja faceci wiazacy się z brzydkimi, grubymi lochami? :)

gość dziś Haze dziś jak ty masz paskudnego faceta z piegami więc ? który nawet o siebie nie dba! nie depiluje klaty, jeszcze zatluszczony i ma paskudny ryj X No właśnie ja mam cudownego faceta z piegami, który bardzo o siebie dba, a facet z wydepilowaną klatą jest żałosny. Akurat można o nim powiedzieć wszystko, tylko nie to że jest tłusty :D I ma najcudowniejszy ryjek w całym Zjednoczonym. gość dziś A Ty co masz z tych trzech rzeczy? x wszystko, plus znakomite wykształcenie i parę innych potencjalnie interesujących rzeczy. Dlatego mam też wymagania.

gość dziś - jak to co? Napad desperacji i nadmiar spermy :D

Gość gość
Ja od kobiety oczekuję, żeby miała tyle ile sama ode mnie wymaga, zarówno pod względem atrakcyjności, zasobności i zaradności. Jednak w dzisiejszych czasach to jest nierealne, bo kobiety chcą faceta, który jest po pierwsze o wiele atrakcyjniejszy od nich, po drugie więcej zarabia, po trzecie znacznie lepiej sobie radzi. I to jest chore.

Gość gośćPojemnoscDwa400
Z ta depilacja klaty to przesada,kiedys przyjdzie wam pisac: " Jak ty masz faceta co nie maluje rzes,paznokci i nie lubi stringow" ja pier/do/le co za narod.

Gość gość
wydepilowani są zadbani a ten tfujj fagas jest zaniedbany.

Gość gość
"gdybyśmy sobie nie zdawaly z tego sprawy to byśmy się wiazaly z takimi kafe przegrańcami jak ty smiech.gif na szczesce mamy dobrze w glowie. " xxx Problem w tym, że wy kafeterianki same jesteście w 99% przegrywkami bez przyszłości, a wasza atrakcyjność jest co najmniej wątpliwa(może z nielicznymi wyjątkami, za które niestety niesłusznie każda z was się uważa).

Gość Ta ktora to wie
Twoj nick nie powinien brzmiec 'HAZE' tylko 'HAZA' . To doskonale opisuje twoja osobe.

Gość gość
kolejna z rodzaju " tylko ja jestem najpiękniejsza, tylko ja jestem najmądrzejsza i tylko ja tak sądzę" :D:D

To wolę żeby był zaniedbany, ale za to seksowny i męski, a nie taki bezwłosy p**duś-glizduś w rureczkach :D

Gość gość
Haze to jakiś pustak obserwuje, czytam i nie wierze, że takie pustaki chodza po świecie. Jedna z nielicznych ktora w*****a na forum kafe

Widzę, że niektórych dupka boli o to, że ktoś może mieć normalne poczucie własnej wartości. Nikt nie twierdzi, że jest najpiękniejszy i najlepszy, ale nie ma powodu się samobiczować i posypywać popiołem. Ja wiem, że jestem atrakcyjna, bo niejednokrotnie udowodnili mi to mężczyźni, wiem że jestem samodzielna bo mam świadomość tego ile mam na koncie i tego, że mam własne mieszkanie i niezły samochód. Wiem też, że mój charakter wielu osobom odpowiada. Konkludując, nie zamierzam się zachowywać jakby mi czegoś brakowało.

Gość gość
kobiety oczekują ładniejszych od siebie osób

Gość gość
atrakcyjna jak him czyli przecietna wiec po co takie bzdury tu piszesz

Nie wiem jak wygląda HIM, nigdy jej nie widziałam. I nie wiem skąd wiesz jak wyglądam ja :D Dla jednych pewnie przeciętna, dla innych nie. Fakt faktem, nie narzekałam i nie narzekam na powodzenie i są to raczej faceci 8/10 niż 2/10, a to też o czymś świadczy. Oczywiście, możliwe że oni nie mają gustu albo są ślepi. Wszystko jest możliwe :D Nie będę się o to kłócić.

Gość gość
a tata to mówił nawet że jestem 11/10 :)

Gość gość
"gość dziś Ja od kobiety oczekuję, żeby miała tyle ile sama ode mnie wymaga, zarówno pod względem atrakcyjności, zasobności i zaradności" -- tyle, że wy faceci choćbyście nie wiem jak szkaradni byli to w lustrze zawsze widzicie super ciacho :D i myślicie, że dla was modelki :D jak taki przeciętniak marzy o super lalce, która w dodatku ma być bogata i jeszcze w domu sprzątać to w końcu zostaje mu trzepotanie łapkami i jedyna kobieta ich życia - MAMUSIA/ dla niej jesteście piekni :D

Gość gość
my? to wy głupie gęsi, choćbyście nie wiem jak szkaradne były, jesteście przekonane że jesteście najpiękniejsze. Bo wam tata i kolorowe pisemko tak powiedziało :D

Gość gość
"Problem w tym, że wy kafeterianki same jesteście w 99% przegrywkami bez przyszłości, a wasza atrakcyjność jest co najmniej wątpliwa(może z nielicznymi wyjątkami, za które niestety niesłusznie każda z was się uważa). " - widziałam sporo kafeterianek i były naprawdę ładne, nawet wiele z nich miało kompleksy i się oceniało dużo gorzej, natomiast z facetów może jeden lub dwóch wyglądało przyzwoicie, a i tak miałam wątpliwości czy to ich foty. więc nie przesadzajmy.

Gość gość
"haze dziś gość dziś - jak to co? Napad desperacji i nadmiar spermy " - no i tym się właśnie różnimy od samców - lecimy albo na pięknych albo na zasobnych a najlepiej jedno i drugie, nie znam przypadku by kobieta o zdrowym umyśle poleciała na brudnego, spoconego grubaska, natomiast faceci? czasem jestem w szoku co wyprawiają byle zakotasić :( :O

Gość gość
gość dziś Haze to jakiś pustak obserwuje, czytam i nie wierze, że takie pustaki chodza po świecie. Jedna z nielicznych ktora w*****a na forum kafe --- a mnie w******a faceci na forum. to jest forum dla kobiet i żadna haze czy brokeninssinde choćby pisala głupoty nie może zostać stad odeslana, natomiast faceci powinni mieć surowy zakaz wstępu, zakładacie najgłupsze tematy, ty który zaczynasz tematy od "ej" jesteś jednym z najgorszych trolli

Gość gość
"tyle, że wy faceci choćbyście nie wiem jak szkaradni byli to w lustrze zawsze widzicie super ciacho smiech.gif i myślicie, że dla was modelki " XXX Z moich doświadczeń wynika, że to właśnie kobiety uważają się za ch*j wie jak atrakcyjne kiedy, niestety, nie można tego o nich powiedzieć.