Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki wzrost najlepszy dla kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Mam 163.. Niby faceta sie podoba ale mi nie bardzo. Jak to jest mezczyzni.. Lubicie wysokie czy niskie? ?

Gość gość
lubie takie ,ze jak kleknie to jej usta są na wysokosci mej palki,wtedy bez kombinowania moze mi swobodnie zagrać na fleciku:-)

Gość gość
Ja pierdolę :D ale komentarz powyżej Niska jesteś jak krasnal :D krótkie nóżki i te sprawy.

Gość gość
Dokładnie, kobieta zaczyna się od 180cm. Wszystkie poniżej to podludzie.

Gość gość
kobieta zaczyna się od 190 niższe mają krótkie kacze nóżki

Gość MizantropiaOdraza_1994
Ja mam 174cm w kapeluszu

Gość gość
Tak od 165cm się zaczyna :) niskie wyglądają jak dzieci, tymbardziej jak zero cycka i pupy, 30-letnie dziewczynki

Gość gość
Ja jestem kobietą i mam 188 cm wzrostu.

Gość gość
I znowu frustraci wylewają swoje żale na kafe :P Taki jest najlepszy jaki mamy - nie zmienimy tego czy jesteśmy niskie czy wysokie. A doszukiwanie się niesamowitych różnic między 3 czy 6 cm jest śmieszne. Może zastanówcie się lepiej jaki intelekt jest najlepszy dla kobiety bo jakoś nie zauważyłam by większość kobiet przejmowała się takimi "błahostkami". Natomiast wzrost, wielkość biustu czy rysy twarzy to problemy kluczowe :P

Gość gość
dlaczego zawsze wysokie wylewaja żółć na niskie a nie odwrotnie?:D

Gość gość
Otoz niska nie oznacza niezgrabna.ja jestem niska ale mam dlugie nogi poza tym zawsze mozna ubrac szpilki + 10 i juz sie wyglada super seksownie. :)wysokie kobiety nie moga sobie pozwolic na wysoki obcas.napewno nie beda wyglądały dobrze.

Gość gość
gość dziś ha haa ha

Gość gość
zgdzam sie z opinią, że kobieta zaczyna sie od 190 cm. męzczyzna czuje sie przy takiej bezpieczny no i moze sie schować pod biustem jak pada deszcz:)

Gość gość
juz nie mówiąc o tym, że w czasie seksu w pozycji tradycyjnej można taranować nosem cycki:)

Gość gość
dodatkowo raczej niekt takiej pani nie zaczepi a więc i spacery są bezpieczne nie trzeba sie obawiać o bezpieczeństwo partnerki a w parku straca głową kasztany więc zamisat je dla niej zbierać wystarczy nastawić foliówke:)

Gość gość
te niskie znowu dla odminy można z kasztanem pomylić:) ogólnie jeżelichodzi o funkcjonalność i bezpieczeństwo to wysokie są o niebo lepsze:) sytuacje psują toche koszty utrzymania ale czego nie robi sie dla wygody:)

Gość gość
o na barana może ponoosić jak nózki zabolą ;)

Gość gość
Kurwa ale romantyzmem powialo a po co jej kasztany?:D

Gość gość
tylko niestety tu juz facet musi być niski. teraz sobie uświadomiłem dlaczego kurdupli tak ciągnie do tyczkowatych facetów:) no i mi przeszła zazdrośc:)

Gość gość
a co mnie to obchodzi po co wazne że nie musze ich zbierać:D

Gość gość
może sobie z nich ludziki robić jak maciek b albo chowac pod łóżko żeby wyciagały złą energie. zastosowań jes mnóstwo w zalezności od tego czy da sie na tym zarobić:)

Gość gość
Pewnie jestes jakas zawistna wielka baba stad te kasliwe komentarze. :D .male jest piekne i pogodz siw z tym:p

Gość gość
A ja się cieszę że jestem 'wielką babą '. Z moim 188 wzrostu i 83 kg wagi przynajmniej ustawie sobie facecika tak ze chodzi jak w zegarku :) wystarczy mocniej tupnac a mój chudzielc już drży przede mną :D no i świetnie bo ułożony grzeczny facet to podstawa związku a jak jest jeszcze do tego mniejszy i słabszy to w ogóle super.

Gość gość
Ty go ustawiasz a on pewnie fika na boku z nizszymi kochankami:D

Gość gość
Proszę cię, jakby spróbował chociaż to i tak bym się dowiedziała. Poza tym on lubi czuć się przy mnie mały i słaby , ostro go to nakręca :D

Gość gość
Chciałabym mieć 188, to jest prawdziwa kobieta! Długie, wspaniałe nogi, a nawet cycki jak są małe lub średnie, to w dłoni i tak są większe niż małe cycki małych dziewczyn! Super!

Gość gość
Niskie są drobne? To czemu na siłowni widuję same opasłe niskie świnki z nienawiścią w tych malutkich oczkach? :D niskie drobne za to podobają się pedofilom.... zbokom...

Gość gość
Małe cycki małych dziewczyn... To jest "sexi". Żart.

Gość gość
Niskie drobne, nie chodzą na siłkę, dlatego są drobne, bo nie pakują, bądź też nie chodzą na siłkę bo nie mają potrzeby schudnąć. Pedofilom też się coś należny od życia :)

Gość gość
No tak, bycie wysoką jest świetne. Tylko ze kupowanie butów to porażka. A rękawiczki? ! Prawdziwa masakra, wszystkie rękawiczki są po prostu za małe, jak dla dzieci.