Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki wzrost najlepszy dla kobiety?

Polecane posty

Gość lawlieeet
Ja jestem niziutka i slodka :) Mam 165 a zawsze chcialam miec 160 zeby byc jeszcze mniejsza :) Moj ukochany ma 195 i moze mnie brac bez trudu na rece, wysokie kobiety maja trudno, zal mi ich, nim nizsza tym latwiej jej sie tanczy no, poza tym Shakira ma 157, Ariana Grande 152, Selenea Gomez 165, a bomba seksu Marylin Monroe miala 164. Najbardziej utalentowane i najpiekszniejsze kobiety sa niskie :) Zawsze bylam tego pewna i nie zmienie zdania, wole byc drobna i niska, niz na odwrot, co za facet chce bodyguarda w wersji kobiecej, potem widzi sie pare koles 177 a kobieta 181.Niskie gora! :)

Gość gość
Na ci rękawiczki. Spójrz na małe pieski w sweterkach, duże tak nie chodzą. Duże stworzenia ogrzewają się własnym ciepłem.

Gość gość
Ty pisząca niskie górą już łapiesz się na średni wzrost :)

Gość gość
165 to średni wzrost. Nie podoba mi się Shakira, wygląda jak dziecko.

Gość gość
Na co mi rękawiczki? Bo zimno. I czasem chcialabym jednak ukryć nieco moje wielgachne dłonie :(

Gość gość
ja tez mam 195 i niska kobietke 165 jest cudowna nosza ja na rekach jak ksiezniczke a z zyrafami sie nie umawiam niech tak robia koledzy ktorzy nie potrafia dominowac i znalezc sobie porzadnej kobiety ;) i to prawda ze niskie sa ladniejsze 90% gwiazd muzyki byla niska i zgrabna nei wiem co za zakompleksione babska bez znajomych tu przesiadaja bo nie ma tu ani jednej wypowiedzi mezczyzny oprocz mojej :) niskie lepsze, moga jezdzic konno i tanczyc, a wysokie maja za dlugie konczyny i w kazdym sporcie wygladaja zalosnie. :D

Gość gość
Kate Moss by cię wyśmiała. Niskie, które wymieniłaś to beztalencia. Marylin była koorewką :D

Gość lawlieeet
Hahhah nie podoba Ci sie Shakira bo jest piekna i ma duzo pieniedzy posluguje sie 7 jezykami i osiagnelam w zyciu wiecej ze sowim 157 niz ty ze swoim 188. I kto tu jest niski w porownaniu do drugiej osoby? :) Jeszcze jej facet to przystojny pilkarz :)

Gość gość
Mam 170 i dłonie bardzo subtelne, za to koleżanka 160 ma dłonie jak chłop :D

Gość lawlieeet
Shakira jest bez talenciem? A Beyonce ktora ma 168? Hmn....Lepiej pokaz swoja fotke i opowiedz o swoim zyciu a potem komentuj innych hahahaha :D Beztalencie to ty.

Gość gość
ale kobieta 165 cm wcale nie jest niska, założy szpilki i już ma 175 a to sporo. Czemu kobietom o takim wzroście wydaje się że są takie drobniutkie, słodziutkie i nie wiadomo co jeszcze. Drobna to jest Ewelina Lisowska która ma chyba ok 155 cm.

Gość gość
Rozmawiamy o wzroście a nie o tym co kto w życiu osiągnął. Ja tylko mówię że lubię mój wzrost i mocna budowę ciała, bo pozwala mi to usidlic mojego facecika :)

Gość gość
ja rozumiem ze mozna byc gruba i zakompleksiona ale zaby uwazac swiatowe slawy za beztalencia to juz jest zalosne i dziecinne :) kobietki leczymy sie z kompleksow!!

Gość gość
Nie mam 188 :D Shakira nie ma cycków i sylwetkę dziecka, do tego tlenione blond włosy :D jaka tam z niej piękność :D

Gość lawlieeet
Ja przy 165 umiem mojego zdominowac i nie potrzebuje wzrostu by byc w centrum uwagi, sorki. ;)

Gość natalieplotkoviak
ciekawe jak wyglada kobieta ktora porownuje sie do shakiry, pokaz lepiej swoje zdjecie, grubasku :)

Gość gość
A ja nie jestem gruba. Przy moim wzroście, 80 kg nie wygląda źle, poza tym mam mocne kości i umięśnione nogi.

Gość natalieplotkoviak
+ ja mam 160 duza zgrabna pupe, szczupla talie i cycki, dlugie blond wlosy i zarywa do mnei 10 facetow w ciagu tygodnia, zyrafo :) :P dlaczego przerosniete babochlopy tak nie znosza niskich dziewczyn? :(

Gość gość
najlepszy to pomiędzy 165-175 ;) ale co ma do tego uroda? Taylor Swift ma 178 i jest bardzo zgrabna, pięknie wygląda, kobieco, taki wzrost też jest ok, na pewno lepszy niż poniżej 160 bo wtedy nie ma mowy o długich nogach, chyba, ze tułów jest komicznie mały, proporcji nie będzie

Gość gość
To są beztalencia..... :D Shakira nawet nie umie po angielsku zbyt dobrze :D Gimbaza się wymądrza.

Gość gość
Niskie laski sa cudowne! Moja nauczycielka od historii miala 180 i sie za to wstydzila na kazdym kroku, ale byla wyjatkowo sympatyczna i ja lubilam :) ale w jej towarzystwie czulam sie jakbym byla jej...dzieckiem albo jakby ona byla facetem a ja dziewczyna .

Gość gość
Do mnie zarywa 30 :D już się nie ośmieszaj. Idiotki farbują się na blond.

Gość gość
A jaki ty masz talent? Nawet znajomych nie masz, ciekawe ile ty umiesz po angielski, ona zna jeszcze portugalski i arabski, osiagnela w zyiu wwszystko, zazdroscicie, proste :)

Gość gość
Przerośniete babochlopy? Ja nie nienawidzę niskich dziewczyn. Ba, na szpilkach ich nawet nie widzę :D ~188cmdziewczyna

Gość gość
Do gość dziś To chyba najlepszy komentarz na kafe jaki przeczytałem od 2 lat :D I taki życiowy

Gość natalieplotkoviak
Nie osmieszaj? :D Aha.....Pokaz mi lepiej fotke swojej buzi. Ps: to ty sie osmieszasz, nie masz znajomych, dlatego wyrzywasz sie na innych, widac ze masz komplesy, piszemy o wzroscie a ty nagle o kolorze wlosow......Jestes zalosna i zacofana :) pewnie kolejna bruneta bez brania :P

Gość gość
"Ile ty umiesz po angielski" Nawet się nie umiesz wysłowić po polsku. Z Ukrainy pochodzisz? :D

Gość gość
Jestem facetem: Niskie laski mnie pociagaja. Male a cieszy. Wielkie mnie obrzydzaja, moich kumpli tez, sory, ale zawsze niskie beda lepsze, a ta 188 krowa przerosnieta to jest po prostu najgorszy typ kobiety....Komentuje nawet osoby ktore sie farbuja. Az takie ma pani nudne zycie? A gdzie pani facet? Dla mnei ideal to 160-165. :)

Gość gość
Natalia - nie rozumiesz żartów nawet :D jaki masz biust? ps. Jestem szczupła. Tylko prostaczki wyzywają od grubasek jak ktoś nie zgadza się z ich kiepskim gustem muzycznym (Shakira)

Gość lawlieeet
Mam do was wszystkich prosbe i blagam o wysluchanie: Znajdzcie sobie przyjaciol, znajomych, chlopakow, zamiast wypisywac bzdury na forach i sie osmieszac. :)