Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki wzrost najlepszy dla kobiety?

Polecane posty

Gość gość
~Przemkool Mój chłopak ma jakieś 175 cm wzrostu.

~188dziewczyna Najważniejsze charakter i żebyście się kochali :) A tak poza tym chyba twój chłopak lubi jak nad nim dominujesz ;)

Gość gość
Dla młodziutkiej kobiety - ok 175 cm Dla młodej - ok 170 cm Dla 30 - 40 latki -ok 165 cm Dla 50 - 60 latki - ok 160 cm Dla 70 latki - ok 155 cm

Gość gość
~Przemkool Nawet nie wiesz jak bardzo lubi moją dominację :) jestem nie tylko wyższa od niego ale też ogólnie 'większa ' - w sensie lepiej zbudowana, umiesniona. Zresztą sam mi każe szpilki zakładać a ja nie mam serca odmówić :) ~188dziewczyna

Gość gość
mam 19 lat mam 1.58m wzrostu, wiec jestem mloda i niska mimo iz w mojej rodzinie sa wysocy ludzie moja mama ma 1.70m tata ma 1.87m, brat ma 13 lat i juz ma 1.75m, babcia zanim zaczela malec miala 1.68m, dziadek 1.80m, druga babcia 1.67m drugi dziadek 1.83, podobnie prababcie i pradziadkowie, ale tylko ja w rodzinie jestem taka niska, nic na to nie poradze

Gość gość
~188dziewczyna Najlepsze jest to że ciebie nikt nie zaczepi i to oni mają dopiero miny :D Właśnie twój chłopak nie musi obawiać o twoje bezpieczeństwo jak idziecie razem :) A tak poza tym nic nie mam do wysokich dziewczyn podziwiam takie pary ile widziałem razy ona wyższa od niego :) a ja mam 177 cm

~188dziewczyna Najlepsze jest to że ciebie nikt nie zaczepi i to oni mają dopiero miny smiech.gif Właśnie twój chłopak nie musi obawiać o twoje bezpieczeństwo jak idziecie razem usmiech.gif A tak poza tym nic nie mam do wysokich dziewczyn podziwiam takie pary ile widziałem razy ona wyższa od niego usmiech.gif a ja mam 177 cm

Gość gość
~Przemkool O swoje bezpieczeństwo to on się może co najwyżej w domu obawiać w łóżku :D Hmm, tez nie jesteś za wysoki :) ~188dziewczyna

Gość gość
niska i gruba tez umie przywalic hehe mam taka w domu

~188dziewczyna Masz super wzrost a inne dziewczyny ci po prostu zazdroszczą :D A twój chlopak ma szczęście że ma taką dziewczynę :) Ważne żebyście się szanowali :) Fakt może za wysoki nie jestem , ale lubie swój wzrost :)

Gość gość
Czego tu zazdroscic? Mam taka kolezanke ,ponad 180 cm..zero kobiecosci. Sama mam 158 cm i faceta wyzszego o ponad glowe. Tylko takich lubie.

Gość gość
~ Przemkool Ja swój wzrost lubię, bo dzięki niemu mam duże silne dłonie i piękne długie nogi :D W łóżku z moim facecikiem bywa zabawnie bo jak go przygwozdze rękami i biustem to się spode mnie wyrwać nie może :D Ale lubię patrzeć jak się pode mną bezsilny wierzga, strasznie mnie to nakręca :D ~188dziewczyna

Gość gość
Pfff mam 170cm i mam delikatniejsze dlonie od niektórych krasnali hehe

~188cmdziewczyna Może z zazdrością przesadziłem, tylko mialem namyśli długie nogi :) Tylko też jestem ciekaw czy faceci też się ciebie bali jak miałaś problem ze znalezieniem faceta.

W sumie moę tylko dodać to zależy jakie ma podejście do siebie , bo każdy jest inny nic dodać nic ująć :P

Gość gość
~Przemkool Może po prostu bali się podejść do wyższej dziewczyny, lubię nosić szpilki które dodają mi jeszcze z 10 cm :D Ale znalazłam jednego takiego co to lubi wyższe :D ~188dziewczyna

Gość gość
Mam dwie bardzo wysokie koleżanki i jedna jest śliczna, a druga ładna, obie mają niezłe powodzenie. Mam też koleżankę bardzo niską i też jest rozchwytywana, bo jednak to ładna twarz i figura przyciągają zainteresowanie, a nie sam wzrost, choćby był "idealny".

Gość milena_jestem
Ja mam 165 i jestem czuje sie idealem! :D

Gość milena_jestem
jestem oraz czuje sie*

Gość gość
nie wierze jak mozna byc wysoka (fuuuuuuuuuj!) przerosnieta baba i sie z tego cieszyc.......dziewczyna powinna byc drobna i urocza, taka do opiekowania sie, a nie wielka helga, brrr

Gość gość
nie wierze jak mozna byc wysoka (fuuuuuuuuuj!) przerosnieta baba i sie z tego cieszyc.......dziewczyna powinna byc drobna i urocza, taka do opiekowania sie, a nie wielka helga, brrr X A facet powinien być taki duży, że każda wielka Helga będzie przy nim kruszyną :)?

Gość gość
Moim zdaniem trzeba się cieszyć z tego co się ma i z tego kim się jest a nie szukać dziury w całym :) ~188dziewczyna

Gość gość
helgi powinny byc kastrowane to faceci sa wysocy w 214 gatunkach zwierzat sie to sprawdza sam mam 199 i wymiotuje na widok wielkoludow - kobiet powyzej 175 brrrrr i jeszcze te wielkie stopy jka u hobbita......

Gość milena_jestem
Jestescie dziwni obrazajac sie nawzajem o....wzrost. :p :p

Najwyższa koszykarka Dydek miała 213 czy 218 cm i nie miała problemu żadnego ze swoim wzrostem.

Gość gość
Ja mam 155 i wiem jak ludzie reaguja na takie osoby choc osobiscie kocham siebie taka jaka jestem. Moj przyjaciel z gimnazjum kiedys mi w drugiej klasie powiedzial tak: Jestes szalona i dziwna, w dodatku mala jak krasnal, a myslisz, ze ludzie uwazaja cie za normalna...No i sie juz do gnojka nie odezwalam :) Ogolnie moi rodzice sa wysocy tylko u mnie cos nie tak poszlo nie pamietam juz co ze mna bylo ale od poczatku wszyscy wiedzieli ze nie urosne za bardzo. Mam wielu przyjaciol i umiem zwrocic na siebie uwage mimo iz jestem niska...Nie czuje sie zadna mala ksiezniczka. Jestem caly czas soba, nie ograniczam sie, wazne, ze moge biegac, skakac, tanczyc, cokolwiek, niektorzy sa nie pelnosprawni. Kto by sie tam przejmowal czyms nad czym my nie panujemy? Nie mamy wplywu? Nikt mym zdaniem nie powinien :) Albo te miny moich sasiadow gdy ide z moim wielkim owczarkiem niemieckim a oni z tymi swoimi pieskami rasy pomeranian albo west. ;)

mam 170cm, nie narzekam :) kiedyś obracałam sie w towarzystwie, ogólnie wysokim, faceci powyżej 180cm, dziewczyny też ok 170cm i uważalam ze to jest normalny, zwykły wzrost. Moje obecne towarzystwo jest niezbyt wysokie, dziewczyny 160, 165 cm faceci do 175 cm to już jest max i czasem dziwnie sie czuje, jak kiedyś nosiłam obcasy często, teraz praktycznie przestałam, a szkoda bo dobrze sie w nich czułam