Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mała agatka , pamiętacie?

Polecane posty

jak pisalam,raczej znow z kafki znikam. nie mam sily, teraz w szpitalu lezalam to z nudow i dla "zagluszenia mysli" wchodzilam... i teraz tez jako zagluszacz sie sprawdza to forum,ale dluzej chyba nie chce.

Gość gość
Moja rodzina mówi, że mnie się zrobił niemiecki akcent. Ironia losu, bo po niemiecku nadal niezbyt. Troszkę pracowałam, mini job, teraz Umschulung robię, może w końcu będę poprawnie mówić.

Gość gość
Bardzo ci współczuję.

Gość gość
Jak to? A to można na Kafe prywatny wątek założyć? How come?

no tak to jest z tym jezykiem i akcentem. my tego nie slyszymy. maz moj dosc mocno zaciagal,ale jakos udalo mu sie opanowac. ale on po 9godz dziennie non stop po niem nawijal to sie nie dziwie ;)

Gość gość
Nie można, agatce chodziło o coś innego. Może maile piszą, niedaleko niej mieszkała inna dziewczyna, może się spotykają. Ja też uważam że forum to nic dobrego. Tylko czasem się przydaje.

Gość gość
A co teraz u was będzie? Dziewczę, czy trzecie chłopię?

Gość gość
Jak to? Ja myślałam, że ten aniołek w stopce to z tego wypadku autem. Nie spojrzałam na datę. Przepraszam!!! Nie chciałam. Głupio wyszło. A jak wam się żyje? Ja cię kojarzę, bo czasem z tobą gadałam na ogólnych tematach, ale nie nie miałam nigdy stałego nicku.

Gość gość
Bardzo mi przykro

Gość gość
Jakiego wypadku?

Gość gość
Nie ważne. To dawno było. Między Frankiem, a Tomkiem jakiś fiut wjechał w ich auto.

Gość gość
Ktoś nie przeżył?

Gość gość
Ja właśnie jestem z tej starej. Zaczęłam jak Franek był już spory, potem jak Tomek się urodził to już tu nie wchodziłam i zaczęłam zaglądać dopiero niedawno od czasu do czasu, ale pewnie długo nie zagrzeję.

nie chce wracac do tematu auta. nie mam sily na opowiadanie. teraz probuje przeplakac Moja Coreczke (bo czuje ze byla dziewczynka) i nie oszalec... znikam. dobrej nocy zycze :) moze jeszcze sie "spiszemy".

Gość gość
A zostałaś już zdemaskowana w realu? W sensie że jakaś kuzynka czy sąsiadka cię rozpoznała po wpisach? Ja mam zawsze takie obawy.

Gość gość
Dobrej, spokojnej nocy.

Gość gość
Trzymaj się Agata. Zawsze miałam cię za fajną babkę. Wszystkiego dobrego! (Staro-gwardzistka, czy jakoś tak...)

Gość gość
A tej, która się boi zdemaskowania, polecam po prostu ostrożność i nieuzewnętrznianie się zbytnio na takim publicznym forum.

Gość gość
Tutaj nie boję się zdemaskowania. Gorzej na innym.forum. a tam pisze o swoich poważnych problemach o których żadna ciotka, znajomy itd nie powinni wiedzieć.