Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamsonix

preejakulant ... peknieta prezrwatywa

Polecane posty

hej zaczne od tego ze moje cykle wahaja sie 29-33 ostatnio prrzez 3 mc miałam okres co 29 dni . ostatni okres mialam 16 listopada . 6 grudnia uprawialam seks z chłopakiem i pekła nam prezerwatywa nie bylo wytrysku bo sie zorintowalismy ale boje sie bo u faceta wydzielaja sie te płyny ktore moga miec plemniki . na tabletek 72 jest za pozno dodam ze jak chłopak wyją prezerwatywke to do ogkoła penisa byla peknieta a na zołedziu sie trzymała . wydaje mi sie ze mialam dni niepłodne bo mialam tam vardzo sucho i ochota była mniejsza niz w ostatnich tyg a szczegolnie 1 grudnia . jake jest ryzyko dodam ze zawsze bolały mnie piersi przed miesiaczka tydzien a teraz nic tylko poblewa mnie od czasu do czasu podbrzusze

Gość gość
ryzyko jest naprawde minimalne, jezeli jestes pewna ze mialas dni nieplodne to nie masz sie o co martwic :)

Gość gość
jak sama nazwa wskazuje w dni niepłodne nie może dojść do zapłodnienia. Kwestia tylko czy dobrze je wyznaczasz....jaką metodę stosujesz?

Gość gość
używam kalendarzyka w telefonie. w związku z tym, ze cykle mam w miarę równe wydaje mi się ze to wystarczy.