Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vieri

kobieta po przejściach

Polecane posty

Gość vieri

pytanie do pań:)...waszym zdaniem, jeżeli poznajemy kobietę, która jest w najgorszym momencie swojego życia, rozwodzi się, traci dziecko, bo sąd orzeka, że dziecko ma być przy ojcu...dodam, że facet się nad nią znęcał...bił itp...i w momencie tej rozsypki, poznaje innego faceta, który chce z nią być, bardzo się stara,to czy taka kobieta jest łatwym łupem na rozkochanie, czy jest fortecą nie do zdobycia...kobieta jest wykształcona, świetnie radzi sobie zawodowo, ale emocjonalnie jest zniszczona...bo taki ktoś, kiedyś powiedział mi, że jest z kimś do kogo nic nie czuje, bo za szybko weszła w następny związek... czy ten facet nie potrafił jej rozbudzić...czy jest to facet, który nie obudziłby w niej nigdy niczego, bez względu na sytuację i moment w jakim się poznali...???

Gość gość
Oglądałaś kiedyś 'co mi zrobisz jak mnie złapiesz' ? Ten Twój wywód by się tam nadawał:D

Gość gość
Ja jestem po przejściach i jetem fortecą, ból kojarzy mi się z mężczyznami, wolę odtrącać adoratorów

Gość vieri
to czemu z nim jest, a ze mną go zdradza...

Gość gość
Wszystko zależy od kobiety, najwidoczniej ona bez bolca dostaje p*****lca

Gość gość
ale ma faceta...5 lat...ale mieszkają osobno, staram się ją rozgryźć:)

Gość gość
vjeri najadłeś się omyłku i bredzisz :P

Gość vieri
:)...nie, dziwi mnie to, była z kimś kto ją krzywdził, potem weszła w związek z kimś kto się bardzo stara, niby jest dobry, kocha ją, a ona sypia ze mną:)

Gość gość
infantylna egoistka lubująca sie w swoim cierpieniu... nie wiem kim jesteś ale daj sobie z nią spokoj, naprawdę nie ma na tym swiecie fajnych wolnych kobitek, tylko zawracasz sobie glowę jakąs idiotką po rozwodzie, ktora spi z facetem, ktorego "nie kocha".

Gość gość
Taka święta i skrzywdzona a sąd odbiera jej dziecko? W Polsce? Bez jaj:classic_cool:

Gość gość
hm serio, spoko, widocznie nie odrzuca Cię od niewiernej kobiety w dodatku z dzieckiem nie z obecnego a jeszcze wcześniejszego związku dobre miejsce na to pytanie - dużo kobiet bywa w Twojej sytuacji ;)

Gość vieri
on podobno miał układy, i przegrała w sądzie, nie kieruje się stereotypami, ale też mnie to zastanawia...

Gość vieri
ja nie jestem z nią w związku, mam z nią romans...ona jest z innym, ale nie tym co ją krzywdził, krzywdził ją mąż

Gość gość
Jakaś chora sytuacja i popaprana nieźle kobita.

Gość vieri
jest dobra w łóżku:)

Gość gość
Jasne, on miał układy. O czym ty mówisz? Wiesz, jak wygląda przyznawanie praw do dziecka? Baba cię ściemnia. Musi być niezła skoro przekonała chłopa, że jest takim skrzywdzonym kaczątkiem. Przyjrzyj się faktom. W naszym kraju, zawsze wygrywa matka. Chyba że jest absolutną degrengoladą moralną. A i to trzeba udowodnić na sto procent. Druga rzecz - taka skrzywdzona ciągnie dwie pały. Ja pierdolę. Obudź się chłopie.

Gość gość
bez obaw, nie jestem zakochany, ale ciekawi mnie ona:)

Gość vieri
czyli jest złą kobietą...

Gość vieri
to juz wszystkie opinie:)?

Gość gość
Jej obecny facet to plaster , za szybko weszła w związek po rozpadzie poprzedniego.

Gość gośćzachwytnadżyciem
tu się wypowiadają sami tchórze którzy zwalają winę z kata na ofiarę,popaprańcy którzy wszystkiego się boją,miłosci nie da się zaplanować,a ważne żeby nowy facet nie okazał się gorszym gnojem od jej męża a znam taki przypadek

Gość jmtgpw
to że po przejściach nie znaczy że zniszczona tylko może być mocno zraniona i nieufna,nikt nikogo nie zmusza do wiązania się z kobietami po przejściach-)

Gość lubię normalnych opiekuńczych
ważne żeby takiej kobiecie nie udowadniać kim jest psychopata i zły facet albo testować na niej czym są toksyczne związki ,notoryczni kłamcy itd bo i tacy idioci się zdarzają,nie pomyślą że wyrządzają większą krzywdę niż ich byli...

Gość lubię normalnych opiekuńczych
ważne żeby takiej kobiecie nie udowadniać kim jest psychopata i zły facet albo testować na niej czym są toksyczne związki ,notoryczni kłamcy itd bo i tacy idioci się zdarzają,nie pomyślą że wyrządzają większą krzywdę niż ich byli...

Gość vieri
no tak, ale ona temu obecnemu, temu dobremu przystawia rogi ze mną...:)

Gość gość
A czemu niby mieliby jej dziecko odebrać?w jakim dziecko jest wieku?

Gość vieri
miało 12 lat, nie odebrano, tylko sąd przyznał opiekę ojcu...dodam, że przez następne 5 lat trwała walka o podział majątku

Gość gość sisi
Z tobą czyli z kim?chłopie piszesz bzdury i zakładasz jakieś durne provo.Kobieta po przejsciach skupia całą swoją uwage jedynie na dzieciach i nie ma ochoty na jakieś romanse.Nie wierzę w to.Mysle że to prowo.Czemu jakis d**ek miałby mieć układy?to w pierwszej kolejnosci jego powinni pozbawić praw.A jesli jakiś dobry człowiek mowi wprost że mu na niej zależy to w takim wypadku. Ona powinna. .wziasć rozwód i zwiazac sie przynajmniej slubem cywilnym z tym dobrym.Moj np.pieprzony mąż też stosował przemoc..zdradzał nie dawał na życie i buntował dzieci ale niechby tylko próbował mi je odebrać to mam na niego takie argumenty że z pierdla długo nie wyjdzie.Po pierwsze to on wyparł sie dziecka..on nakłaniał do aborcji..on nie chciał dać mu nazwiska i narażał go na głód przemoc i cierpienie swiadomie odmawiając wszystkiego.Dziecko sie go boi.nie ma w nim wsparcia.Już ja bym wymierzyła mu sprawiedliwość.!No ale piszę tylko na swoim przykładzie.Nie znam sytuacji tek kobiety U mnie nie było żadnej sprawy w sądzie.Wątpie że ona sie puszczała,ja wiem sama po sobie że po takich zwiazkach facetow omija sie szerokim łukiem.

Gość gość sisi
A czy ten sąd jest normalny?jak mozna przyznać opieke komuś kto jest katem?

Gość gość
czytaj ze zrozumieniem, jest po rozwodzie, w trakcie rozwodu związała się z innym facetem, z którym teraz jest, a mimo to zdradza go ze mną, rozwód miała 5 lat temu, w trakcie rozwodu sad przyznał jemu dziecko, trudno zrozumieć, co ja napisałem wyżej?????????????