Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mad_Dog

Muzyka ERO tylko dla inteligentnych, buraki won!!

Polecane posty

Gość gość
Mad_Dog dziś Mógłbym chłopcze w godzinę namierzyć twoje ip, a pózniej twoje personalia. Mógłbym przejechać się do ciebie i rozjeebać ci łeb... Dla ciebie warto?? powiesz mi wtedy przez te twoje szczerbate wary, że jestem pedałem, szmato?

Gość gość
Mad_Dog dziś Mógłbym chłopcze w godzinę namierzyć twoje ip, a pózniej twoje personalia. Mógłbym przejechać się do ciebie i rozjeebać ci łeb... Dla ciebie warto?? powiesz mi wtedy przez te twoje szczerbate wary, że jestem pedałem, szmato?

Nie udzielaj się i nie nakręcaj. Koleś dawno dał sobie spokój, a ty szukasz c***ja do d**y:O Miałem iść spać i tak właśniezrobię. Bye!

Gość gość
Ale ja uwielbiam takich internetowych zastraszaczy, i nic na to nie poradze :D Mad_Dog dziś Mógłbym chłopcze w godzinę namierzyć twoje ip, a pózniej twoje personalia. Mógłbym przejechać się do ciebie i rozjeebać ci łeb... Dla ciebie warto?? powiesz mi wtedy przez te twoje szczerbate wary, że jestem pedałem, szmato?

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Mad_Dog dziś Mógłbym chłopcze w godzinę namierzyć twoje ip, a pózniej twoje personalia. Mógłbym przejechać się do ciebie i rozjeebać ci łeb... Dla ciebie warto?? powiesz mi wtedy przez te twoje szczerbate wary, że jestem pedałem, szmato? Normalnie Wilk 2

Gość gość

Gość gość
Mad_Dog dziś Mógłbym chłopcze w godzinę namierzyć twoje ip, a pózniej twoje personalia. Mógłbym przejechać się do ciebie i rozjeebać ci łeb... Dla ciebie warto?? powiesz mi wtedy przez te twoje szczerbate wary, że jestem pedałem, szmato? Mad_Dog dziś Mógłbym chłopcze w godzinę namierzyć twoje ip, a pózniej twoje personalia. Mógłbym przejechać się do ciebie i rozjeebać ci łeb... Dla ciebie warto?? powiesz mi wtedy przez te twoje szczerbate wary, że jestem pedałem, szmato? Mad_Dog dziś Mógłbym chłopcze w godzinę namierzyć twoje ip, a pózniej twoje personalia. Mógłbym przejechać się do ciebie i rozjeebać ci łeb... Dla ciebie warto?? powiesz mi wtedy przez te twoje szczerbate wary, że jestem pedałem, szmato? Mad_Dog dziś Mógłbym chłopcze w godzinę namierzyć twoje ip, a pózniej twoje personalia. Mógłbym przejechać się do ciebie i rozjeebać ci łeb... Dla ciebie warto?? powiesz mi wtedy przez te twoje szczerbate wary, że jestem pedałem, szmato? Mad_Dog dziś Mógłbym chłopcze w godzinę namierzyć twoje ip, a pózniej twoje personalia. Mógłbym przejechać się do ciebie i rozjeebać ci łeb... Dla ciebie warto?? powiesz mi wtedy przez te twoje szczerbate wary, że jestem pedałem, szmato? Mad_Dog dziś Mógłbym chłopcze w godzinę namierzyć twoje ip, a pózniej twoje personalia. Mógłbym przejechać się do ciebie i rozjeebać ci łeb... Dla ciebie warto?? powiesz mi wtedy przez te twoje szczerbate wary, że jestem pedałem, szmato? https://www.youtube.com/watch?v=cxzBQJQwFd0

Już zapuściłem w tym temacie co mi w duszy grało, bardzo, bardzo dawno temu i zostało, czyli słabość do przebijania się na drugą stronę, co po nieporozumieniach ze Smofem odbiło mi się zmianą avatara. Obecny z Tiesto nawiązuje do innej sytuacji, która jest mocno związana z zamierzchłą historią. :) Ciekawe co u Niej słychać? :) Nieważne, znaczy się ważne, ale inaczej. :) Dlatego dziś zagram, co również zapuściła pisząca tu userka, kojarzycie Niestałą ;) , to Jej propozycja, po której musiałem kupić płytę i do wyrzygania zadręczać się tym kawałkiem ;)... ( nie słuchajcie jak czujecie się na fali... ) ;) ♫♬https://www.youtube.com/watch?v=i1XbtU31KbU&feature=youtu.be

Gość gość
Niestała tu nie stała ;-)

Stała, stała ale jużwypita. Jadłaś, nie pij Piłaś, nie jedź :O Co ja p*****le:O

Gość gość
Niestała puszczała najbardziej najlepszą muzę na forumę ale gdzież ona?

Gość Burakkk
Czy można?

Gość Factura Korecta   de  Facto
Strzeżcie się pedofila Nowego w mieście aka Michaiła Pravdy