Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mad_Dog

Muzyka ERO tylko dla inteligentnych, buraki won!!

Polecane posty

Pociągnę znacznie dłużęj:) Słucham wieczorami i po prostu przy okazji wklejam. Poza tym łaknę nowych tematów, tylko Towarzystwo jakieś takie niemrawe....

Gość gość
"Towarzstwo" da radę ;) Ludzie zwyczajnie pozamykali się w swoich chorych enklawach, że można odnieść takie wrażenie, że każdy tu nienawidzi każdego a każda próba wyrażenia swojej sympatii, działa na drugą stronę, jak zachęta do robienia gnoju. :O Nastały niestety ciemne wieki F8 :( i jak pożyjemy, to może doczekamy się prawdziwego tyrania a nie bandy dzieciaków, którzy bawią się w sranie w wentylator... Uciekam i trzymam Cię za słowo autorze ;) 🖐️ , będzie gdzie wrócić . ;)

Waderko, prawie nie zaglądasz ale jak już to z pompą:D Scandinavian rock, no no, niezłe. A mnie się przypomniały inne tematy...

Video do Human behaviour przyprawialo mnie o bol glowy, ale i tak lubialam ogladac:)

Jasne, ze w muzyce liczy sie cos innego, dlatego fascynuje mnie, gdy ktos potrafi stworzyc do niej odpowiedni obraz:) Patrze na to jak na sztuke.

Ha ha!! Nobilituje, aż mam polucje:D Źle trafiłeś(aś)? Czytaj tematy ze zrozumieniem:) Umiesz?

Kiedyś to był mój klimat, włosy po pas, parę kolczyków i łańcuchów. Na topie był nawet Cannibal Corpse i Death. To zamierzchłe czasy ale czasem posłucham i powspominam:)

Gość wadera69
Ja tez lubię wrócić czasem do mocniejszego brzmienia. Gęś nie zrozumie:(

gość dziś "To tylko taki jednorazowy forumowy komentarz". I niech tak zostanie, powodzenia:)

Gość gość
Wzajemnie :)