Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to się dzieje

co ten PiS wyprawia?

Polecane posty

Gość co to się dzieje

Jestem zbulwersowana ich postępowaniem!Gdzie ja mieszkam?

Gość gość
Nie masz za dużo czasu na oglądanie tv? Tv kłamie.

Gość gość
pis próbuje naprawić ten syf ,który został po komuchach,złodziejach i bandytach z poprzednich rządów

Gość gość
naprawia lekceważąc Trybunał Konstytucyjny? uczono mnie ,że nie naruszamy Konstytucji,nie łamiemy praw

Gość gość
Ja powiem krótko ! Brak już mi sił, a to dopiero początek. Niedługo tylko linka mi zostanie w tym nędznym kraju.

Gość gość
Nowy rząd wprowadza swoje zmiany. Czy to takie niezrozumiałe?

Gość gość
gość dziś to dziecko jest dorosłą,wyksztalconą osobą,którą oburza postępowanie PiS-u,dlaczego łamiecie prawo?

Gość gość
Wprowadza zmiany łamiąc prawo. Tak, to niezrozumiałe. Duda już zapracował na trybunał stanu, aż mu się dziwie, że tak nadstawia tyłek za Kaczora :D

Gość gość
Jak was to oburza to ruszcie tyłki i zróbcie protest przed kancelarią prezydenta, sejmem i gdziekolwiek wam się podoba. Takie pisanie i narzekanie i oburzanie się nic nie wnosi i jest tanie.

Gość gość
W 4 RP i to jest straszne. To ja juz wole złodziei niż nawiedzonych oszołomów, niestety.

Gość gość
łamiecie prawo pisowcy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
To ja 13:03 Nie popieram ani PiS ani PO a sformułowany przez Ciebie post jest dowodem na to, że ani wykształcenie ani pełnoletność nie są dowodem posiadania inteligencji. Sorry ale moje dziecko w wieku lat 12 napisałoby coś właśnie w tym stylu. Przykro mi ale przez monitor nie widzę szanownego, dorosłego oblicza :O

Gość gość
A wam to "złamanie prawa" jakos naszkodzilo w życiu czy po prostu lubicie medialną histerię?

Gość gość
Tam wyzej ktos ci podal linka na pamiec bravo ty, autorko postu lepiej z tego skorzystaj i poprost takze cos na glowe albo udaj sie do psychoatyr bo pis dopiero zaczyna robic po wszystkim co zepsulo PO a jak sie nie podoba to wonnn z kraju, pozyjemy zobaczymy a moze cos sie im uda a ty juz przezywasz jak balwan zime oszolomie

Gość gość
Wstyd mi za oszołomów! A te moherki atakujące reporterów tv?????? brak słów

Gość gość
Jeszcze trochę takich akcji i ludzie wyjdą na ulicę. Wtedy się okaże, jakie poparcie ma PiS. Kilka babci i oszołomów z Kafeterii :D

Gość gość
Ale jak ma mi od razu zaszkodzić łamanie konstytucji? Dach ma m się zawalić na głowę bo prezydent olewa najważniejszy akt prawny w Państwie? Oto rozumowanie pisiora. Złamali konstytucję, łamią prawo, ale mi się nic nie dzieje. Czyli jest dobrze :D

Gość gość
gość dziś to ty cymbale wyjedź w świat i dowiedz się,jak traktowane jest prawo-masz g*******e pojęcie o świecie

Gość gość
Tak, bo PiS to zly kościół, średniowiecze, moherowe berety i łamanie prawa. Samo zło. Słuchajcie dalej pustych haseł i nakrecajcie swoją nienawiść , tolerancyjni ludzie w tęczowych kolorkach XD mam z was niezły ubaw na fb. Tacy niby zapracowani młodzi ludzie, ale wklejac 10 postów dziennie o Pisie na tablice, to mają czas

Gość gość
mam nadzieję,że zostaniecie pociągnięci do odpowiedzialności

Gość gość
Zero argumentów u pisiaka, jak zwykle. Jego partia łamie prawo, a on dalej powtarza jak mantrę wyuczone formułki o pustych hasłach, nagonce itp :) A gdyby to samo robiła PO, czy jakaś inna partia, wyłby tu od rana do nocy święcie oburzony:D Tyle że żadna inna partia nie odważyłaby się na takie jawne przewały.

Gość gość
Shatyn, wyjdź zza gościa

Gość gość
Nie skadze, Tusk to przecież uosobienie prawa i szlachetności. Oczywiście że nie będę wyla, bo glosowalam na PiS. Dla mnie jest śmieszne, że ludzie uważają że ci co głosowali na pis są nienormalni, głupi, mniej inteligentni, i same inwektywy. Nie jestem miłośniczką, wyznawczynią pisu, nie chodzę do kosciola, ale uznalam że Polsce trzeba silnej ręki i dosyć czołobitnosci przed Brukselą. Po prostu trzeba być odwrócić szalę. A ta histeria jest śmieszna, od kiedy to dla was polska konstytucja taka ważna? Chyba od dwóch tygodni. Nagle wielcy obrońcy konstytucji się znaleźli, to zabawne, a jak coś to byscie polską flagę najchetniej zamienili na unijną. To jest hipokryzja.

Gość gość
Oooo... jak pięna :D Histeria propagandowa lewackich platformersów w akcji

Gość gość
*trzeba było odwrócić

Gość gość
gość dziś Zgodnie z tym co mówisz nie waż się nic złego powiedzieć na to, że wolę Unię niż Kaczogród. Mój wybór a tobie od tego wara. Nie pasuje obrona podstaw demokracji?- to wstąp do fanklubu Macierewicza i nie piernicz

Gość gość
Ooooo... jak piękna :D Histeria medialna lewackich platformersów bo ojej... ich czas panowania sie skończył :D A ONI nadal w szoku, że naród ich nie chciał i prpagamdzisci przegrali ? :D Tak jestem w klubie fanów m.innymi Macierewicza i jestem z tego dumny

Gość gość
I oby ci ta fascynacja za rok czy dwa nie przeszła :D

Gość gość
można to wszystko spokojnie robić bez zadymy, nocnych obrad i nocnego przyjmowania ślubowań, bo to najzwyklejsza granda. jak pis nie potrafi teraz rządzić zgodnie z prawem, to co będzie za rok???