Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o biust

Czy są kobiety, które mają naturalne biusty prawie jak silikonowe?

Polecane posty

Gość Pytanie o biust

Sterczące, w ogóle nie skierowane w dół, okrągłe jak piłki, nic a nic nie wiszące?

Gość gość
Ja takie mam, nic mi nie wisi, sterczą ale co z tego jak małe :( wolałabym już zwisy ale duże

Gość gość
Niby ja? Dlaczego tak uważasz?

Gość gość
Miałam sterczące, ale nieco już opadły :P starość (27 lat)

Gość gość od pustaka
Bo tylko pustaka liczą się cycki

Gość gość
no ciekawe dlaczego debil :D hmmm zastanow sie nad soba moze jakas chwila medytacji? albo odrobina wyciszenia? chlopczyku jesli ty nie lapiesz dlaczego jestes debilem to nim zostaniesz nawet jesliby cycki przestaly wisiec

Gość gość od pustaka
*dla

Gość gość
Sterczące tak, od zawsze mam drobne i uniesione, ale naturalnych okrągłych jak piłki raczej nie znajdziesz.

Gość gość
Praktycznie każda dziewczyna z niewielkim biustem się do takich zalicza, biuścik takiej potrafi być sterczący i jędrny nawet w stosunkowo dojrzałym wieku.

Gość Pytanie o biust
Nie uważam się za pustaka, nie podobają mi się obwisłe biusty. Od dziewczyny w wieku 20-30 lat oczekuję jednak jędrności. Sam mam płaski brzuch i rozbudowaną klatkę, a jako gimnazjalista masturbowałem się przy fotkach Pameli Anderson

Gość gość od pustaka
Urzekła mnie Twoja historia :-P

Gość gość
naturalny duży biust jak kobieta się położy to normalne ze cy/cki na boki się rozejdą,te sztuczne stoją nadal :P nie wierzę,ze młode dziewczyny mają "oklapły" biust jestem dojrzałą kobietą,i w zależności od fazy cyklu .. on ewoluuje,ale nie wisi na Boga,,a jest spory!

Gość gość
Nie wierzysz bo nie widziałaś.Kiedyś dostałam zdjęcie od 21 letniej kobiety i miała tak paskudny biust że dziękuję Bogu za swoje małe zgrabne :-P

Gość gość
wiszą wszystkie duże piersi ale w różnym stopniu, inne mało a inne bardzo, jednak wszystkie wiszą, a jak kobieta dba to bedzie wisial w tym mniejszym stopniu przez dlugi czas średnie piersi to tak bardziej większość jest jędrna (tak 3/4 jest jędrna a 1/4 trochę zwisa) dużo zależy od wieku i to jak kobieta dba o swój biust, małe piersi (a przynajmniej duża większość) jest jędrna i stercząca do późnego wieku zwłaszcza gdy kobieta o niego dba

Gość gość
moja koleżanka ma straszne coś,jest strasznie szczupła,i z sino-bladego ciała sterczą w różne strony,a własciwie wiszą wielkie suty,,ciemno-brązowe ,nie ma w ogóle piersi ,tylko jakieś takie flako-suty ,,,do porzygania

Gość Pytanie o biust
Preferuję drobne dziewczyny z małym biustem i na pewno nie jestem pustakiem. Kobiety też nie lubią facetów z brzuchem, bo cóż brzuch nie kojarzy się z młodością.

Gość gość
Jak się zakochasz to nie będziesz patrzał na cycki:-P

Gość Pytanie o biust
Obwisłe cycki są równie atrakcyjne co brodawki na twarzy i wąsik pod nosem

Gość gość
A mnie się nie podobają obwisłe jaja :-p

Gość gośćooooooooooo
A ja jestem dojrzałą kobieta,szczupła,niektórzy mówią nawet, że filigranowa.Biust mam za to spory(105 w obwodzie ) i nic mi nie wisi. Jest jedrny, okrągły..ale całe życie o niego dbałam. Smieszy mnie wrzucanie wszystkich do jednego worka. Jak małe to na pewno piękne, jak duże to wiszą. Guzik prawda.

Gość do  gośćooooooooooo
ale na pewno nie masz pilek i biust jest troche skierowany w dol, a sutki znajduja sie na jego dole

Gość gość
ale duże wiszą, wszystkie, ale to nie znaczy ze mocno, twoje pewnie wisza lekko, ale i tak sa troszke wiszace, bo duze piersi nie przechodza testu ołówka i zawsze tak jakby leza choc troche na klatce, kobiety podane w przykladach rowniez maja obwisle piers ale w tym mniejszym stopniu duze piersi wygladaly by smiesznie gdyby w 100% sterczaly tak jak male czy srednie :P

Gość Pytanie o biust
Może to zabrzmi brutalnie, ale wiedząc że mam kobietę która nie przechodzi testu ołówka poczułbym się jak brzydal, co nie ma szans u atrakcyjnej :O A piersi, które wkleiłem dla mnie ewidentnie wyglądają jak nagryzione zębem czasu...

Gość gość
Wtf?test ołówka?pierwsze słyszę