Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem rozwódka z małym dzieckiem ma szansę na miłość?

Polecane posty

Gość gość
Zresztą w mojej rodzinnej miejscowości jest kawiarnia :p

Gość gość
Owszem, ulozysz jeśli nie będziesz szukała księcia z bajki tylko normalnego, przyziemnego faceta, który będzie dobry dla Ciebie a przede wszystkim dziecka. Znam taka z 2 dzieci która wiecznie szuka ale chce tylko supermena, przystojnego i z kasą a taki tylko ja p****** i ucieka jak widzi ze się angażuje i tym sposobem ciągle jest sama . Swoją drogą piękna kobieta, ale sorry trzeba trochę obniżyć loty już z dziećmi i szukać realnie a nie wymyślać.

Gość gość
Dziewczyny nie ma co oceniać innych ... trzeba robić tak aby być szczęśliwym :) przy czym nie budować związku na czyjejś krzywdzie ...

Gość gość
Jutro idziemy na kolację :)

Gość gośćkama
jestes młodziutka baardzo jeszcze i faceci beda sie ustawiac w kolejce....napisze ci po krotce moja historię.mam 34 lata syna ,który ma autyzm i jednoczesnie uposledzenie umysłowe.ma 15 lat.z jego ojcem rozwiodłam sie jak mały mial 3 latka.po drodze jedna "milosc" ktora nie zasługiwała na kopnięcie w d**e a w miedzy czasie umarła mi mama.4 lata temu w autobusie podszedł do mnie facet,którego widywałam wczesniej bo wracalismy tym samym autobusem z pracy,cos tam mnie zagadnął,mało tego wysiadalismy na tym samym przystanku,ja go mialam centralnie gdzies i on dobrze to widział.po jakims czasie zaproponował spacer...od tamtego czasu jestesmy razem,mieszkamy razem i od roku staramy sie o dzidzię :) także miłosc przychodzi wtedy ki4edy najmniej sie jej spodziewasz ;) do ciebie tez zapuka....;)

Gość gość
No pewnie moja droga ja jestem tego przykładem , mam dwoje dzieci z byłym mężem , z obecnym jestem 5 lat w tym 2 lata po ślubie , i aktualnie jestem w ciąży mam 34 lata .

Gość gość
no pewnie, że ma sama jestem tego zywym przykładem i mimo braku czasu no bo wiadomo dzieckiem trzeba się zając znalazłam faceta na portalu randkowym http://kochaj.pl/

Gość gość
P***a szyta po porodzie nie mojego dziecka. Fe nigdy w życiu to już stare masz cielsko