Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz2206

Moja zona sie pokaże ale twoja też

Polecane posty

Gość mariusz2206

Moja zona pokaże swoją sesję ale czekamy na inne zony kto chętny?? Piszcie na jm64.md@gmail.com

Gość gość
dzicha dziacha umdzia china umdzia chia latadza łatdza elhm gekmekr lata dzicha kh aadaaa taaa gidaa umma tia naaaaaa aaaaalllalaaahuuu akbaaaaar

Gość gość
dam dam dam typ typ tyryp typ dam dam damm dammm dam dam turururrur tutur tur dam dam dam typ typ tyryp typ dam dam damm dammm dam dam turururrur tutur tur dam dam dam typ typ tyryp typ dam dam damm dammm dam dam turururrur tutur tur

Gość gość
dam dam dam typ typ tyryp typ dam dam damm dammm dam dam turururrur tutur tur dam dam dam typ typ tyryp typ dam dam damm dammm dam dam turururrur tutur tur dam dam dam typ typ tyryp typ dam dam damm dammm dam dam turururrur tutur tur uu uuuuuu uuuuu uuuuu dam dam dam typ typ tyryp typ dam dam damm dammm dam dam turururrur tutur tur dam dam dam typ typ tyryp typ dam dam damm dammm dam dam turururrur tutur tur dam dam dam typ typ tyryp typ dam dam damm dammm dam dam turururrur tutur tur

Gość gość
Nie piszcie do niego, to oszust i wyłudzacz fotek! marcin2206 wczoraj To jesteśmy w podobnej sytuacji. Mnie z kolei zaniedbuje żona. A to głowa ją boli,ma dużo pracy,mnie w głowie tylko sex itd,końca nie widać. Ostatnio powiedziała mi cos co mnie dobiło. Usłyszałem że jest Jej ze mną niekomfortowo,a potam że mam za dużego. Możemy porozmawiać jesli chcesz (ja bardzo chetnie) Pisz do mnie jm64.md@gmail.com oczywiście Twoje fotki bardzo chętnie zobaczę . pozdrawiam Janusz

Gość gość
marcin2206 2015.12.10 My z żoną często bawimy sie w ginekologa. Jest to bardzo ekscytujace,ale wymaga wzajemnej akceptacji i zaufania. Jesli jakas dziewczyna jest ciekawa jek to robimy,to chetnie opisze ze szczegółami. Napisz jm64.md@gmail.com marcin2206 wczoraj Jesli jest jakaś kobieta z miast Andrychów,Kęty lub Wadowice to piszcie Panie. Chętnie was poznam może sie umówimy na spotkanie? Panie po 40 bardzo mile widziane. Pozdrawiam serdecznie wszystkie bez wyjątku edytowano wczoraj

Gość gośćmarcin2206
Ktoś tu napisał że jestem oszustem! To nie prawda!!!!!!!! Po prostu pomyliłem nicki i zamiastmarcin2206 wpisałem mariusz 2206 i tyle. A jakis pajac zaraz pisze że jestem oszustem sam nim jestes i tyle

Gość gość
mezotrop telimula mezotrop mezotrop mezotrop mezo mezo mezo mezo mezotrop telimula hazithaaaaa mezotrop telimula haziutaaaaaaahaaaaaaaa

Gość gość
Jesteś oszustem, gdyż: 1) pisałeś o zabawach w ginekologa, a gdy skuszona tematem napisałam do Ciebie, to proponowałeś tylko ze wyślesz mi zdjęcie własnego pindola 2) w innym poście piszesz że żona cię niby zaniedbuje bo wciąż ją boli głowa. I co, teraz nagle przestała ją boleć i chce się zaprezentować na fotkach? kłamco

Gość marcin2206
W tym temacie nikt do mnie nie pisał jesli chodzi o takie zabawy. Żadna wiadomość do mnie nie dotarła i nie proponowałem nic nikomu. Nie wiem skad takie oskarżenia. Na ten post otrzymałem tylko jedna odpowiedz i nic więcej i nie była to Twoja odpowiedz więc nie zarzucaj mi oszustwa bo sama kłamiesz i oczerniasz kogoś. Jakchcesz to napisz może pomyliłas adres? A skoro zarzucasz komus oszustwo nie mając do tego podstaw to nie będe z Tobą duskutował ani tym bardzie sie tym przejmował.