Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Józef Bździuch

tak się zastanawiam, jakie są marzenia samotnej kobiety w wieku

Polecane posty

Gość Józef Bździuch

powiedzmy 45 lat, która mając tytuł magisterski albo doktorski dorobiła się własną pracą na stałym etacie apartamentu ponad 100 metrów kwadratowych w dużym mieście i w garażu auto jest nowe , wielki kot perski leży na kanapie i mruży oczy patrząc na iskry z kominka , czy już kobieta ma wszystko , a może z jakiegoś powodu płacze i nad ranem łzy wyciera w poduszkę , co jest grane, czego brakuj***ardzo pięknej , zadbanej i zamożnej kobiecie ?

Gość gość
Wyczuwam "mam wykształcenie, z******ty dom, ale nie zdążyłam wypchnąć pochwą dziecka"

Gość gość
faceta jej brakuje

Gość gość
Ja to wszystko O czym piszesz miałam w wieku 28 lat i nadal ie chce męża i dziecka. Jest tyle innych gór do zdobycia.;)

Gość bambo z dużym
brakuje jej kut/asa murzyna, każda o tym marzy

Gość Józef Bździuch
czyli już czytając pierwszą wypowiedź kobiety wiadomo , prawie wszystko zdobyła i ma prawie wszystko , 'prawie' a w głowie szambo i bredzi , tłumaczy się że nie było czasu na dziecko i nie chciała 'wypluwać' dziecka pochwą , - nie wypluć ! jesteś doktorem nauk , czy magistrem Pani Szanowna , co to jest za język , z patologii pochodzisz ? - wypluć pochwą ?

Gość gość
23:00 Ty też, CHŁOPCZYKU? Jeśli facet dużo gada o k****ach, to chciałby mieć je w ustach, taka prawda.

Gość gość
ja chcę mieć dziecko ale nie mam z kim k****a

Gość gość
Józef Bździuch dziś 1 klasa podstawówki się kłania - tam jest napisane wypchnąć, doktorze habilitowany.

Gość gość
Równie dobrze można być zadać pytanie czy mając to wszystko plus męża i dziecko już nie powinna marzyć ( wg autora chyba tak). Człowiek zawsze powinien mieć jakieś cele i marzenia.

Gość gość
Jasne,akurat penisa jej brakuje. Odezwal sie ten,co tylko przyrodzeniem mysli. Moze niczego jej nie brakuje ? A moze czlowieka po prostu.

Gość Józef Bździuch
co to znaczy chcę mieć dziecko ale nie mam absztyfikanta , kogo szukasz , czy faceta z UFO ?

Gość Józef Bździuch
czy już ułożyłaś sobie życie z kotem ? czy cały swój dorobek przepiszesz dla kota a może dla Caritas lub ojca Rydzyk i radio co ma ryja ?

Gość gość
wszyscy fajni faceci których poznawałam byli zajęci a jak poznałam ostatnio wolnego faceta ogarniętego i o przeciętnym wyglądzie to mu powiedziałam że jestem w związku 😭

Gość gość
o jeżu :D

Coś mi wygląda, że Józef Bździuch, to nowe pseudo ciubaryka/hejnała/gagusia. x Pod tamtymi wstydzi się już na tym forum pisać. x Diamentowy ciubaryk: nie dostałeś roboty w Niemcach i szukasz teraz bogatej pani do przytulenia dupska :P ?

Gość gość
a Radia Maryja radzę posłuchać bo przynajmniej tam mówią prawdę

Gość gość
Józef Bździuch dziś Ja chętnie oddam po połowie na Stowarzyszenie chorych na Stwardnienie Guzowate i na Stowarzyszenie Pro Rheumate, stwierdziłam, że tak zrobię już w wieku 18 lat.

>>>a Radia Maryja radzę posłuchać bo przynajmniej tam mówią prawdę<<< x ojcu Brzydzykowi, bezpośrednio przez anioły podawaną :P :P :P.

Gość gość
niby czemu wszyscy zakładają że kobiecie do szczęścia potrzebny jest facet lub dziecko ? są takie które mogą to mieć a i tak nie są szczęśliwe i takie które nie mają i są szczęśliwe

Gość gość
23:26 Niestety niektórzy nadal sądzą, że nadrzędną rolą i jedynym spełnieniem kobiety jest macierzyństwo .