Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dziś 22 urodziny..a czuje się strasznie staro :(

Polecane posty

Gość gość

przeraża mnie to ze już mam ponad 20 lat :( wydaje mi się jakbym już była stara..i te myśli ze nie mogę zatrzymać czasu sa okropne :(

Gość gość
Przemek nie życz drugiemu co Tobie nie miłe.. :/

Gość gość
Najl epszego

Gość gość
wszystkiego najlepszego :) !!!

Gość gość
100 lat starucho ,polecam psychiatrę !!!

Gość urodzinowy
A ja dzis mam 35 urodziny.czuje ze zmarnowalem zycie.wszystkiego najlepszego.

Gość gość
08:54 zaloz o tym osobny temat i napisz o tym co ci poszlo nie tak w zyciu

Gość Turkuć
Czy są tu jakieś kobiety co nie czują staro?

Gość gość
Ja mam 24 i nie czuje się.

Gość gość
dziękuję wszystkim za życzenia:) ehh i tak stuknęło 22 lata :( strasznie szybko to przeleciało..szczególnie od dwudziestki w gore szybko leci czas.. :( przeraża mnie to ;(

Gość gość
W 2016 roku kończe 24lata. Jestem przerażona. Niby jestem dojrzała, odpowiedzialna, można na mnie liczyć bla bla bla - ale co to za odpowiedzialność jak się wciąż studiuje. ja generalnie czuję się na jakieś 16-18 lat. Ten obrazek świetnie mnie opisuje: http://cdn.meme.am/instances/500x/59771572.jpg :D x czasami jestem w szoku, że oto ja ten nieogarnięty człowiek który potyka sie o własne spodnie na podłodze a naczynia wysypują mu się ze zlewu np. prowadzi lekcję w szkole, osoby starsze, o większym doświadczeniu i wiedzy biora zdanie pod uwagę zdanie tego nieogarnietego człowieczka. To dość abstrakcyjne dla mnie

Gość gość
03:17--- no to jestes tylko dwa lata starsza ode mnie:) ja w sumie niewiem no też się nie czuje na tyle na ile mam czuje się na 19-20 jakos..fakt ze dojrzała jestem psychicznie i emocjonalnie..zrobilam się bardzo odpowiedzialna ale mnie to przeraża ze już tyle rozumie, tyle doświadczyłam i w ogóle..bo czuje się jakby niewiem...zaraz miał być kres czy coś a ja nie chce :( czasami specjalnie udaje głupią i daje się ponosić emocjom by nie czuć się zbyt dojrzale.. :D szaleństwo jakieś normalnie

Gość gość
przemek dojrzałe a nie niedojrzałe! nie sa mi w głowie bo nie mam nikogo od dłuższego czasu jestem sama..prawie 4 lata !!!

Gość gość
nie! nikomu! jak mówię ze od czterech lat jestem sama to sama...

Gość gość
gość dziś No własnie, a mi ten rok czy dwa wydaje się szmatem czasu który minął zadziwiająco szybko. ja kiedyś się bardziej na tej "dojrzałości" skupiałam, myślałam o swoich doświadczeniach itd. bo niestety są rzeczy które powodują, ze przechodzimy przyspieszony kurs stawania się dojrzelszym ;) Ale teraz gdy przede mną prawdziwie odpowiedzialne zadania dopiero zdałam sobie sprawe ile jeszcze do zdobycia i doświadczenia zostało. I jakoś mam wrażenie, że nie mam na to czasu bo powinnam teraz zaraz. Bo moje kolezanki rodziny zakładają, dzieci robią a ja się szczypię z jakimiś "pierdołami" :D

Gość gość
właśnie o to chodzi :D też to widzę ze koleżanki już za mąż wychodzą albo przynajmniej sa zareczone, tylko ja tak sama i jakoś mi się nie spieszy niewiem czy podświadomie poprostu boję się ze jak ten etap już zalicze to poczuje się jeszcze bardziej doświadczona i stara czy co :D ale mimo ze bym chciała to jakoś się cykam z tym :D tzn ślub ślubem ale dzieci i w ogóle to już jednak czas przy tym leci szybciutko :D i co potem :D ale nie powiem, że bym nie chciała bo chciałabym nawet bardzo :)