Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Posikaliscie się

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mieliście taką sytuacje że nie wytrzymaliscie i się posikaliscie albo specjalnie sikacie w ubrania dla przyjemności Ja osobiście 2 razy się posikalam 1- Jakieś 2 lata temu miałam wtedy 12 lat wraz z koleżanką poszliśmy do kina już przed filmem chciało mi się siusiu ale to zignorowalam film trwał około 2 godzin po 1h 30 min zaczęło niemiłosiernie mi się chcieć po kolejnych 15 min poleciał już strumyk a 5 min później zaczęłam sikac w kinie nikt nie widział bo było ciemno lecz po filmie gdy wyszliśmy z sali kinowej każdy już widział wtedy było mi wstyd 2- Było wczoraj przyszła do mnie kolezanka na noc i pomyślałam że sprawdzimy swoje pęcherze po 2 godzinach pobytu u mnie zachciało się jej sikac ale nie umiała znaleźć klucza od ubikacji po kolejnej godzinie zaczęła skakać z nogi na nogę wtedy ja poczułam że sikam a ona na widok powiększajacej się plamki na moich spodenkach też zaczęła sikac klucza nie znalazłysmy do rana i kilkukrotnie byłyśmy zmuszone sikac w ubrania. A wy się posikaliscie kiedyś jak tak to piszcie swoje historie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować