Gość gość Napisano Grudzień 13, 2015 Witajcie mieliście taką sytuacje że nie wytrzymaliscie i się posikaliscie albo specjalnie sikacie w ubrania dla przyjemności Ja osobiście 2 razy się posikalam 1- Jakieś 2 lata temu miałam wtedy 12 lat wraz z koleżanką poszliśmy do kina już przed filmem chciało mi się siusiu ale to zignorowalam film trwał około 2 godzin po 1h 30 min zaczęło niemiłosiernie mi się chcieć po kolejnych 15 min poleciał już strumyk a 5 min później zaczęłam sikac w kinie nikt nie widział bo było ciemno lecz po filmie gdy wyszliśmy z sali kinowej każdy już widział wtedy było mi wstyd 2- Było wczoraj przyszła do mnie kolezanka na noc i pomyślałam że sprawdzimy swoje pęcherze po 2 godzinach pobytu u mnie zachciało się jej sikac ale nie umiała znaleźć klucza od ubikacji po kolejnej godzinie zaczęła skakać z nogi na nogę wtedy ja poczułam że sikam a ona na widok powiększajacej się plamki na moich spodenkach też zaczęła sikac klucza nie znalazłysmy do rana i kilkukrotnie byłyśmy zmuszone sikac w ubrania. A wy się posikaliscie kiedyś jak tak to piszcie swoje historie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach