Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaaaaa2015a

Gdy mam okres czuje się gwałcona przez sadystę bo kiedyś byłam zgwałcona.

Polecane posty

Ten gwałciciel mnie bił podczas gwałtu, rozerwał mi wiadomo co. Gdy mam okres bardzo boli mnie brzuch nie mogę spać, co 2 godziny muszę zmieniać podpaski, mam grube ale i tak przebijają, czuje się bardzo zmęczona. Mój chłopak chce jeszcze wtedy uprawiać sex bo go to kręci.

Gość gość
Ja też byłam zgwałcona, dlatego teraz to ja zawsze dominuje, już nie chcę się czuć jak ofiara... Na szczęście nie krwawiłam po gwałcie, nie chciałabym mieć podonych odczuć do twoich podczas okresu, idź do psychologa

gość dziś współczuje Wam, ona powinna iść nie tylko do dobrego psychologa ale też do dobrego lekarza bo moja dziewczyna miała bóle a teraz nie ma bo poszła do lekarza jej przyjaciółka też.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Pokrzywna to wieś w województwie opolskim w powiecie nyskim w górach opawskich w gminie Głuchołazy

Gość gość
Czy Twój chłopak wie o gwałcie i o tym co czujesz podczas okresu? Jeśli tak i "kręci go" seks wtedy -doradzam rozstanie, to źle wróży. Jeśli nie wie, powiedz mu. Idź do psychoterapeuty, sprawdź w internecie czy wybrana osoba ma uprawnienia (nie każdy psycholog je ma).

Gość gość
Kasiu bardzo ci współczuję ,gwałt pozostawił u ciebie głęboką traumę,musisz stanowczo udać się do jakiegoś dobrego lekarza psychologa.Nie mniej niepokojące są także u ciebie objawy miesiączki i wydaje mi się osobnym problemem,dziwi mnie natmiast zachowanie twojego partnera w tej sytuacji zastanów się jego zachciankami. Jeśli masz życzenie to proponuję bliższą znajomość , pozdrawiam ewelina.