Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego grubi ludzie są takimi hipokrytami?

Polecane posty

Gość gość

Czemu udają, że są grubi nie z własnej winy? Wymyślają tylko ciągle nowe powody. Dodam, że jestem gruba i jest mi z tym dobrze, bo lubię żreć.

Ja jestem gruby, z powodów częściowo ode mnie niezależnych :). x I jakoś wcale na żarcie parcia nie mam. Czasami przed snem, jem coś "na siłę", by móc spokojnie zasnąć :).

Gość gość
Pokrzywna to wieś w województwie opolskim w powiecie nyskim w gminie Głuchołazy w górach opawskich a namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Ja tez jestem gruba ale nie od fastfoodow i slodyczy tylko od prawdziwego jedzenia .Nawet juz weglowodany odstawilam od kilku lat , chleba i makaronow nie tykam , czasem sie skusze na paczka czy ziemniaki ale to nic nie daje bo kocham mieso , kotleciki mielone ktore jem nawet na sniadanie .Jem 4 kotlety dziennie a jak sie pomyle to i 5 heh a waga nie drgnie ale jak zjem dwa na dzien to zawsze ze 200 gram zleci na wadze .Schudnac kazdy moze nawet ja co mam pcos ale nie kazdy umie przeciwstawic sie glodowi bo jedzenie to taki sam pocieszacz jak alkohol ...niestety.