Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalia0905

Nie odzywa sie co robić ???

Polecane posty

Byłam w ciązy poroniłam kilka dni pózniej mieliśmy mały zgrzyt koleżanka powiedziała ... teraz cie zostawi ja głupia mu to powtórzyłam i dodałam ze jesli tak bedzie to trudno ale wcale tak nie myślałam, wymiana zdań i rozłączył się od 4 dni nie daje znaku życia wyłaczył telefon skeyp bo jest zagranicą , dziś właczył telefon ale nic nie pisze ja pisałam dzwoniłam i nic :( Napisałam mu zeby napisał ze odchodzi cokolwiek i nic cisza czy on chce dać mi nauczkę czy po prostu ma gdzieś...ale czemu nie napisze odwal sie nie bedziemy razem ...czy wasi faceci tez tak robią ?

Gość gość
przecież pokazał ci jasno, że odchodzi wyłączył skypa, telefon, nie odzywa się ma ci jeszcze napluć w twarz żeby to do ciebie dotarło?

Gość szokko
gnojek i tyle,nikt normalny nie zostawia kobiety w takiej sytuacji,tylko parszywe dranie,poronienie to taka trauma że miałaś prawo zachować się okropnie i on powinien to zrozumieć,a ty nic złego nie powiedziałdas

Gość gość
Bo jeszcze nie jest pewien czy uda mu się z nową.

Gość gość
Natalia nie bądź głupia, olej go. Nie ma innych fajnych chłopaków na świecie, że czepiacie się jak rzep takiego byle g****a?