Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaaaaaa1992

Obsesja, zazdrość pomocy

Polecane posty

Gość Gosiaaaaaa1992

Witam, wiem że taki temat pojawiał sie wielokrotnie ale proszę o pomoc, radę.... Mam 24 lata od 3 lat jestem w związku. Jestem chorobliwie zazdrosna i nie potrafię sobie z tym poradzić..... Kiedy do niego ktoś napisze na fb( koleżanka z pracy , jakaś znajoma) zaraz musze to przeczytać , jak ktoś pisze zawsze pytam kto, barfzo go kontroluje..... Najgorsze jest to ze od jakiegoś czasu to zmieniło sie w horror .... Potrafię zrobic taka awanturę, dostaje furii.... Zdarzyło mi sie ze myślałam o odebraniu sobie życia. Nie oceniajcie mnie , dobrze wiem jak to brzmi, nie chce go wiecej ranić:(nie chce zamartwiać sie tym ze ktoś do niego napisał, najgorsze jest to ze dopiero po furii zaczynam zdawać sobie sprawę ze złe postępuje i żałuje swoich słów , zachowania;( zapisałam sie do psychologa. Nie chce mu juz obiecywać ze juz nie będę tak robiła , mówiła , ponieważ to jest silniejsze ode mnie;( co mi radzicie ?;(

Zacznij chodzić do tego psychologa, bo to jedyna szansa, żebyś się ogarnęła. Dziwię się tylko facetowi, że dalej z Tobą jest. Ja bym po pierwszej awanturze pokazała drzwi.