Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kasy wydajecie w tym roku na święta?

Polecane posty

Gość gość

Ile kasy wydajecie w tym roku na święta?

Gość gość
Z prezentami to chyba ponad 3000.

Nie wiem, ale dużo. W drugi dzień świąt będziemy mieć 10 osób na obiedzie :/ Na szczęście w pierwszy dzień świąt my idziemy w gości, a wigilii nie będzie.

Gość grześ fasola
słownie ZERO, nie finansuje tej szopki i obłudy

Gość gość
kasa leci i na tych Bożonarodzeniowych kiermaszach. To grzaniec to jakaś ozdoba to gofry to pierniki i kasa leci a konkretów żadnych,

Gość gość
nie stać mnie na święta nic nie robie dobrze ze dzieciak jeszcze mały nic mu nie mówie o prezentach

Gość gość
U mnie w tym roku będzie skromnie. Na jedzenie i prezenty mogę wydać maksymalnie 500 zł.

Gość gość
mozna zrobić skromne swieta ziemniaki kapusta z grzybami ryba na drugi dizen ti sama a na trzeci jakieś filet z kurczaka sałatka, jedno ciasto jakies cukierki mandarynki i po świętach. prezenty tez można symbolicznie kupić, byle dla dzieci coś było ok małe będa się cieszyć ze wszystkiego.

Gość gość
Ja w tym roku nie mam jakichś wielkich funduszy na prezenty, szukam na promocjach, w sklepach internetowych. Tym sposobem udało mi sie kupić powerbank (http://powerbanki24.pl/) o dużej mocy dla mojego chłopaka. No ale ja zaczęłam sie rozgladać już jakieś dwa miesiace temu, więc coś można było jeszcze taniej znaleźć.

Gość gość
Nie dużo. Słucham co kto lubi i prezenty kupuję poprzez cały rok. Po świętach są promocje jak i w ciągu roku. Kupuję o wiele taniej kiedy TE rzeczy są po rabacie lub wyprzedaży. Wtedy nie muszę "wariować" przed samymi świętami i tym samym wydawać masę pieniędzy. W niektórych sklepach można wykupić kartę do danych sklepów, więc taką wykupuję i wtedy ktoś moe sobie wybrać i dopłacić za rzecz, która się podoba. Nie muszę się wtedy martwić czy trafiłam w gust albo koszta. Uważam że taki sposób "dokładania się" do wymarzonego sprawunku jest najlepszy. Chyba że bardzo dobrze znam czyjeś gusta, rozmiar, kolor itp.

Gość gość
Staram się szukać oszczędności gdzie tylko się da... Jeżeli chodzi o prezenty świąteczne, które są zawsze ogromnym wydatkiem to w tym roku wszystko zakupiłam w super cenach, korzystając z kodów promocyjnych ze strony: http://kodyrabatowe.gg.pl/ Dzięki temu moi bliscy dostaną markowe prezenty, a ja zaoszczędzę mnóstwo gotówki!! Polecam :))

Gość kkjaaa
my jesli chodzi o prezenty to okolo 50 zl na osobe, typu maz dostanie takie pioro, dzieciaki ksiazki tez, w sumie zrobilismy wielka pake na inbooku i zamawiamy. A same swieta tez skromnie